Jump to content

jeroen10

Senior
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  off-line reclame

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Met Google vindt ik
 1. seats2meet.com is het ook niet echt wat ik zoek. Ik ben voornamelijk op zoek naar goede software om het reserveren eenvoudig te maken maar bedankt voor het draadje over de flexplekken. Misschien iemand anders nog die hier ervaring mee heeft?
 2. Ik heb een tijdje op internet gezocht naar een reserveringssysteem voor het boeken van kantoor- / vergaderruimte welke je in je website kan integreren. Er zijn veel aanbieders maar zie door de bomen het bos niet. meer. Weet er iemand een systeem waarmee je het volgende kan: [*] direct één van de werkkamers of vergaderruimtes markeren als gereserveerd (direct zichtbaar voor andere bezoekers van de website dat de ruimte verhuurt is). [*] opties selecteren als catering, notulist, etc. [*] automatisch achteraf factuur kunnen maken op basis van wat er werkelijk gebruikt is. Ik hoor
 3. Bedankt Frans, Nergens op internet of in het helpgedeelte van Google werd me dat goed duidelijk.
 4. Ik kan nergens op internet vinden hoe je een split-test opzet met verschillende advertentie teksten in Adwords. Moet je gewoon verschillende advertentieteksten in 1 Advertentiegroep zetten?
 5. Ik heb de advertentie iets aangepast en een paar weken afgewacht. Langzaam kroop mijn vermelding omhoog en wordt nu als eerste getoond op het kaartje. Het is net standaard zoekmachine optimalisatie. Bedankt voor de antwoorden. Jeroen
 6. Momenteel gebruik ik voor kleinere mailings van mijn klanten de software van www.macquaint.nl. Maar mailings versturen in zo'n grote hoeveelheid wordt dan ook in Macquaint prijzig. En de klant let tegenwoordig ook wat meer op zijn centen. Vandaar dat ik op zoek ben naar een alternatief. Maar wat me opvalt in de reacties is dat er geen negatieve verhalen naar voren komen over mailchimp. Er worden eigenlijk alleen andere mailingproviders genoemd. Is "Mailchimp" geen professionele software?
 7. Ik verwacht met zo'n 12.500 contacten jaarlijks in totaal zo'n 150.000 mails te versturen. Campaignmonitor valt dan af.
 8. Mailchimp heeft ook de mogelijkheid om alleen te betalen als je verzend.
 9. Ik ben niet uit op de gratis licentie omdat ik meer dan 500 contacten heb. Wat betreft gratis, hoeft niet altijd slecht te zijn. Ik gebruik namelijk ook al heel lang Joomla en ben daar erg tevreden over. Ik ben ook niet uit op een mailing extensie voor Joomla omdat er best veel mail verstuurd zal worden. Bij Mailchimp betaal je ook alleen voor je contacten maar mag je verder zonder limiet verzenden. Verder lijken de mogelijkheden erg uitgebreid te zijn. Maar heeft er al iemand ervaring met Mailchimp?
 10. Hallo, Ik heb mijn oog laten vallen op de mailing software van www.mailchimp.com. Zo op het oog lijkt dit erg goede software voor een goede prijs. Maar hier op het forum vindt ik eigenlijk helemaal geen berichten over deze software. Is er iemand die deze software gebruikt? Is de software aan te bevelen? Blijft de mail niet teveel hangen in spamfilters (dit is natuurlijk afhankelijk van de opbouw van de mail)? Ik hoor graag van jullie. Jeroen
 11. Ok, dan ben ik benieuwd of ik wat kan skippen waardoor de relevantie van bepaalde woorden belangrijker worden.
 12. Maar ik heb gemerkt dat als je Google gebruikt op het bedrijfsadres dat het bedrijf niet bovenaan staat. Ik heb dus het gevoel dat de volgorde op basis van iets anders wordt bepaald vooral als er veel concurrentie is. Ik denk dan dat die bedrijven verschijnen die zich als eerste hebben toegevoegd aan maps.google.nl. Kan iemand dat bevestigen? Of zit het anders in elkaar?
 13. Is dat op basis van je IP-adres van je Internet provider. Want als dat zo is dan klopt er niets van omdat je internetprovider een heel ander adres heeft?
 14. Hallo, Weet iemand hoe de positie van je bedrijf door Google wordt bepaalt in het kaartje wat je vaak boven de zoekresultaten ziet staan? Groeten Jeroen
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept