Jump to content

Dansko

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  financiering
  ondern
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Oke, dat is duidelijk. Wat betreft dat feit over die natuurwetten... Het leuke is, wanneer ik een duidelijkere omschrijving geef van het systeem grotendeels wordt gezegd dat de natuurwetten een rol zullen spelen. Maar wanneer ik op individuele forums telkens een klein vraagje stelt dat uiteindelijk 1 groot antwoord maakt. Komt er dusdanig te staan. JA HET IS MOGELIJK! terwijl een grotere omschrijving met wat bron info zegt nee het kan niet want dan komt thermodynamica als probleemfactor. En als ik bron info weglaat zegt men allen ja dat is zo. Dus vind ik het nogal tegenstrijdig. Nu om jullie niet op een vreemd pad te brengen... IK SNAP HET ZELF OOK NIET MEER! :P maar de tijd zal het leren. Ik heb morgen een gesprek met een eventuele geinteresseerde. Wachten wat dat oplevert. Ik zal jullie op de hoogte houden. Groetjes
 2. Ik vraag ook niet om een directe investering... ik probeer interesse te wekken en op deze manier op een wat veiligere manier met m'n idee omgaan. Natuurlijk is het leuk als ik alles op t internet zou plaatsen. Maar dat verhoogd voor mij het risico dat ik straks de pineut ben omdat pietje puk met mijn motortje rijk word. Ajuus... dan maar geen investeerder. Ooit kom ik wel iemand tegen die me helpt, tot die tijd zal ik moeten afwachten :)
 3. Dat hoor je mij niet zeggen, maar dit is niet het soort advies waar ik op zit te wachten. Alhoewel ik wel dankbaar ben ondanks dat, maar het is niet hetgene waar ik vragen bij heb. Goed, dit onderwerp zal uiteindelijk toch nergens eindigen. Heb er in elk geval wat aan gehad :) bedankt. Mag ie op slot?
 4. Hmz, ik vind hier niet wat ik nodig heb, heb respect voor jullie kennis, maar er is alsnog niet duidelijk wat er precies bedoeld word heel ander beeld. Geeft niet, ik verschuil me er niet achter, ik ga verder zoeken :) bedankt voor jullie steun en de tijd zal het leren. gegroet :)
 5. Kijk dat is nou zo leuk als je niet weet wat je wel en niet kan vertellen... Ik kan me voorstellen dat sommige dingen misschien verkeerd worden opgevat, maar even in het kort, wat wil je precies duidelijk maken...
 6. Nee, mijn concept is een MAGNEETMOTOR die in en uitgeschakeld kan worden op aanvraag. Indien actief, wordt er een energie gegenereerd die letterlijk tot een toerental naar keuze kan worden aangepast. Doormiddel van een speciaal hiervoor ontworpen systeem. Hier wil ik niet teveel over kwijt. Het systeem wekt een energie op, deze energie wordt telkens versterkt naarmate het toerental stijgt. stijgt tegelijk het vermogen. Om het correct te zeggen is het eigenlijk dat wanneer het vermogen stijgt, het toerental pas stijgt. De magneetmotor is in een actieve sessie volledig in werking. In het systeem is er een frictiepercentage van 0%. Als dit een generator voor bijvoorbeeld een huis bevat kan deze continu draaien en stroom opwekken zonder te slijten, en ook is het vermogen regelbaar. Deze motor zou elk motorsysteem in principe kunnen vervangen en voorzien van oneindige energie. Een motortje met de grootte van een gemiddeld 200ML glas, zou voldoende energie leveren om 2 mensen op een bromfiets voort te stuwen zonder hierbij motorslijtage te veroorzaken. Een speciaal ontworpen koppelingssysteem zorgt er voor dat er ook in de overbrenging van energie geen slijtage vormt. Ik wil eigenlijk niet meer informatie kwijt maar je kunt altijd vragen.
 7. Dan post ik mijn linkje niet. In elk geval bedankt. Ik ga even aan mn site werken, ik spreek jullie snel weer. Bedankt voor alles ook al was het weinig :P tot snel!
 8. ja maar dat is het hem nou, wat nou als ik mijn theorie online plaats, en er gaat een andere knuppel met m'n concept vandoor... dan is alles voor niets geweest. Ik kan het wel aantonen, heb alleen de kans nodig... en daarvoor heb ik een kleine financiering nodig. Maar het komt allemaal wel goed. :) alles op z'n tijd. zodra ik de juiste persoon ontmoet zal ik mijn concept delen, en hopelijk kan ik de mensheid wat bieden :) Klinkt groot, maarja klein denken in deze grote wereld... waar ben je dan? :-X De tijd zal het leren :) ik doe in elk geval m'n best. Is het btw niet een idee om een sectie op te richten op deze site, waar ieder zijn eigen bedachte ideeën online kan zetten? Zo'n site heb ik ook... of heb ik iets over het hoofd gezien? Mag ik de link posten hier btw?
 9. Dat zou wel interessant wezen ja, maar als 99% van de bevolking is overtuigd dat het niet werkt, welke dwaas gaat dan investering in die ene procent... ook al is het kans. Mensen kiezen wat een ander kiest (9vd10 x) Dus ben benieuwd, afwachten maar :)
 10. Excuses, ik heb het misschien wat te persoonlijk opgevat. Het is namelijk zo dat mijn theorie wel logisch is, hoe graag ik het met jullie ook wil delen, wegens vele risico's doe ik dit niet. Mocht het tegendeel later bewezen zijn zal ik mijn theorie alsnog meededelen, ook al zou het dan niet werken (wat ik dus niet denk) zal ik mijn theorie meededelen. Ik hou ieder op de hoogte, mocht ik info, nieuws of een investeerder hebben horen jullie dat ook. 1 ding kan ik wel garanderen, een nieuw tijdperk zal aanbreken :)
 11. Ik ken dat bericht, maar dat wil nog niet zeggen dat mijn ogen liegen. Maar goed het is dus ik tegen de mensheid, prima lig ik niet wakker van. Had alleen gehoopt op wat support en evt. financiering, voor alles zo z'n tijd. In elk geval bedankt :)
 12. Lok ik hier soms negatieve reacties mee uit? Mijn theorie is bewezen voor een gedeelte, maar ik zal wel op de verkeerde community zitten in dat geval... In Ieder geval bedankt :)
 13. Hallo, ik zal mij voorstellen. Ik ben Danny, 18 jaar oud wonend in Bussum. Ik ben al lange tijd op zoek naar wat ik leuk vind maar kan maar niets vinden. Laatst kreeg ik een geniaal idee, namelijk de permanente magneetmotor. Voor velen is dit al bekend, maar dan kennen jullie mijn concept nog niet. Mijn concept is zodanig ontworpen dat het systeem weerstandvrij is, alle componenten die slijtage zouden kunnen veroorzaken zijn speciaal gelagerd, en het systeem is zo ontworpen dat er een on-eindige cyclus mogelijk zou zijn. Ik heb meerdere concepten bekeken, zoals die van perendev, de muller en nog wat anderen. Mijn concept is volledig uniek en mijn theorie is logischer dan de anderen (vind ik persoonlijk), mijn concept is nergens anders op internet te vinden. De motor is toepasbaar in elk type voertuig, ook kunnen woningen of zelfs hele wijken worden voorzien van energie die zelf wordt opgewekt. Voordelen zijn, Perpetuum Mobile, oneindige beweging, die energie opwekt zonder slijtage... wat inhoudt: Eeuwige energie voor nop. Dit klinkt voor velen als een slokkie teveel, maar dit is echt mogelijk. ik heb grootendeels mijn theorie uitgeprobeerd en wat ik tot nu heb getest is mogelijk. Nu heb ik een investeerder nodig die mij kan voorzien van de materialen zodat ik het concept kan uitwerken en eventueel later kan produceren. Ik ben bereid de helft van de opbrengst te delen met mijn investeerder. De toepasbaarheid is bijna op alles mogelijk, en elk wint zijn geld terug. De grootte van de motor begint vanaf de maat van een gamecube, als de theorie inderdaad klopt, zou het dus moeten zijn dat de motor een oneindig toerental zal krijgen indien niet beheerst, voornamelijk omdat de motor geen weerstand heeft. Ik zal misschien wel wat gemist hebben, mocht er iemand vragen hebben dan hoor ik dat graag. Ik hoop snel iemand te vinden die mij kan helpen. Dit zou een gat in de markt zijn, nu zijn er generatoren voor 40000 euro die 300KW ophoesten, dat is niets bij wat mijn systeem zou moeten opwekken, de productiekosten zijn ook laag aangezien de minima aan materie die er nodig is. EDIT: Ik heb iets te laat gelezen wat wel en niet mocht, beschouw dit dus niet als een vraag voor investeerders, maar meer hoe ik eraan kom met mijn concept?:P Hartelijk dank! Groeten [titel aangepast - mod]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept