Jump to content

marjolein1978

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  dragons den
 1. In het begin had ik hier ook mee te maken (ik kom uit Breda) en het is ook maar een beetje hoe je er als beginnend ondernemer tegen overstaat.. Ik wilde perse de mening van een serieuse persoon dus geen instelling, mijn ondernemingsplan was door de instelling Fith heel snel goedgekeurd, waardoor ik de lening kon krijgen (maar het businessplan van hun was heel simpel en zelf voor mij makkelijk in elkaar te zetten! ) dat plan kan en wordt door inversteerders niet echt serieus genomen.. Vandaar dat ik zelf los van dat plan, mijn eigen weg gevolgd heb en zelf een businessplan opgesteld... op de manier wat mj goed leek (na veel lezen en kijken naar voorbeelden.. en vooral veel feedback gevraagd van mensen die er dagelijks mee te maken hadden, en ik had dan uiteindelijk ook geen echt probleem om inversteerders te vinden.. en alles op mijn manier op te zetten (ik denk dat het met het ondernemigsplan van fith nooit was gelukt) das vooral om mensen zoet te houden die het leuk lijkt een iets voorzich zelf te beginnen.. Er waren mensen die dachten het beter te weten en dus geen zin hadden in de verplichte bijeenkomsten en ook niet kwamen terwijl als je echt iets op wilt zetten en je hebt er geen verstand van het heel nutig is de info die e er krijgt. Maar daar werd niks tegen gezegd, als ze het ondernemingsplan maar af hadden dan was oke en kregen ze de lening! (Na goedkeuring) das in mijn ogen geld weg gooien! Mijn menig is dan ook, het is goed dat het bestaat (voor de mensen die echt iets willen bereiken is het een goede opstap) maar blijf wel je eigen weg volgen en loop niet met de stroom mee, van de 15 mensen die toen mee deden zijn er nu al 9 mee gestopt (met verschillende redenen) maar ook gewoon omdat ze het niet voor elkaar kregen... hier in Breda staat een bedrag van 30.000 dat is gewoon een heel klein bedrag om daar een goede zaak mee op te bouwen.. (zelfs voor een klein bedrijfje)
 2. Ik heb de naam NEBIB al vaker voorbij zien koemn en zal er zeker eens een kijkje nemen en ik ben al (LID of hoe noem je dat ?) van een aantal netwerk groepen..(ik weet niet hoe je dat in de juiste benaming noemt) en daar heb ik heel veel aan gehad en nog steeds .. en is nog leuk ook je doet veel leuke en goede contacte op... Dank je wel!
 3. zal ik zeker doen!!! dat hou ik in gedachten nr 1 !!!
 4. bedankt dit is zeer nuttige info... het zijn eigelijk de dingen die je in je achterhoofd wel weet! maar soms komen ze met hele mooie verhalen en dan ga je twijfelen! maar wat al gewoon zo is luister naar je onderbuik gevoel! das heel belangrijk! en gewoon bij je gevoel blijven dan zit het vaak goed! maar toch fijn om het ook even zo op papier (scherm ) te zien! ik zal een op de site kijken die er bij staat... groetjes
 5. Mag ik je vriendelijk bedanken voor je reactie, jammer genoeg zijn er weingig mensen die een reactie kunnen geven zonder kritiek te leveveren om er zelf beter uit te komen , Jammer maar waar! En zeker alle info die ik tegen kom sla ik op als een dik boek! ik onthou alles, en het is inderdaad waar dat het moeilijk is om inversteerders te vinden voor deze brance... maar ze zijn er wel ik heb ook al contacten met serieuze inversteerders die met het consept wat wij hebben ok het risico willen nemen (het zijn inversteerders die ook geinvesteerd hebben in onze andere zaak).. dus van hen weet ik dat ze serieus zijn en hun weten ook dat wij serieus zijn , vertrouwen is er van beide kanten.. En we zullen de rest ook vinden daar ben ik niet bang voor maar zoals me vraag al luiden hoe kan je het herkennen..en is ook moeilijk maar ik dacht misschien is er een bepaald iest waar aan je het kunt merken. En wat je zei over dat er tussen de 100 en 200 ECHT serieus grote inversterders zijn is erg interesant.. Mar goed zo als je wel merkt in mijn reacties ben ik niet op mijn mondje gevallen en sta me mannetje wel en laat me niet snel uit het veld slaan! met lef en durf ben ik verder gekomen dan heel veel andere! en dat zonder dat ik PERFECT Nederlands schrijf! Dat zegt denk ik al genoeg! Ik ben een zeer gedreven onderneemster en wil gewoon alles weten wat er te weten valt over het (suc6 vol ondernemen) fijne dag verder Groetjes (Lyla) hhih
 6. ja ja !!! zeer zeker stonden hele nuttige dingen in, waar ik veel aan heb gehad! heel veel zelf! maar niet mijn vraag... hihiih misschien is het ook wel niet te beantworden... ik ken deze site al een tijdje en lees er veel op dus dat ben ik ook zeer zeker tegen gekomen..
 7. Het consept is af, (ben alleen nog met de financiering bezig er moet nog een gat van ongeveer 40 % gevuld worden...) Maar verder is het Concept zelf klaar.. En het heel lullig om te zeggen, (mijn naam is uitraard niet Marjolein! Mijn naam is Lyla) maar ik heb in o.a forums al zo vaak met racisme te maken gehad dat ik dacht "een ezel stoot zich maar 3 keer" zoals bij mij! en doe echt me best voor mijn nederlands! maar zoals ik al zei is het een zeer moeilijk taal! Zoals de reactie hier boven mensen nemen je vaak al niet serieus als je van buitenlandse afkomst bent (Laat staan Marokaans en vrouw! ) dat besef ik me heel goed, en iedreen die zegt dat het niet zo is heeft er denk ik weinig ervaring mee! En hier ben ik niet op solicitatie maar voor info! dus kan ik hier zelf me best doen om zo goed mogelijk uit me woorden te komen! als ik iets beters kan doen geef gerust sugesties, al doende leert men! en vna je fouten leer je!
 8. Oke heel erg bedankt, ik ga het eens allemaal uitpluizen.. voor de gene daarboven, even voorde goede orde... ik woon net 2 jaar in Nederland ben van Marokaanse afkomst en doe me best zo goed mogelijk NL te schrijven! mochten er fouten in staan das dan heel jammer.. gelukkig heeft een inversterder mij in het verleden niet eerder afgewezen op mijn spellling! (dat zou bij voorbaat al geen partij zijn voor mij! ) ik heb ook niet gezegt dat ik moeite heb met inversterders vinden, alleen wil ik weten waar ik nog meer op kan letten!!!! (ik heb de titel niet gemaakt! ) is voor me verbeterd! (zonder verder comentaar!) Verder de reden dat ik he niet over bedragen eb is omdat het niet belangrijk is omdat hier p de site te vermelden..dat was namelijk ook mijn vraag niet! Nu wil ik er bij zeggen dat al mij belangrijke papieren (brieven enz plannen rek enz enz ) worden verbeterdt en gecontroleerd voor dat ze de deur uit gaan! En ik werk er hard aan om binnen een jaar foutloos te schrijfen! MAAR Nederlands s een zeer moeilijke taal! En vind dat ik het al aardig onder de knie heb! mijn vraag was WAAR! niet hoeveel en of welk bedrag! Maar bedankt voor je toevoeging... ik zal het meenemen!
 9. en mijn vraag was ook eigeljk niet WAAR! maar hoe weet ik het verschil! Site genoeg! das niet zo moeilijk te vinden, maar hoe onderscheide je de serieuse van de fakers (en is dat wel mogelijk)...
 10. ;D bedankt voor het aanpassen! wij zijn bezig met het opzeten van een discotheek, club het gaat om veel geld, hoeveel daar zijn we nog mee bezig... uiteraard heb ik al gekeken!!!! en wat ik er uit vond was vooral info wat ik al wist. Wat ik wil weten is vooral hoe kan ik weten waar ik serieus inversterders kan bereiken.. In mijn omgeving heb ik al een hoop inversteerders gesproken en er zijn zeker geintereseerde in het consept en ook voor een inverstering. Maar het is nog niet genoeg, ik heb eigelijk geen zin meer om steeds maar te maken te krijgen met fakers... Er moet toch een site zijn met serieuse inversteerders of de juiste info!
 11. Hello World, goodmorning. Vraagje, ik ben al enige tijd samen met mijn zaken partner op zoek naar wegen waar ik serieuse inversteerders kan vinden.. Internet is een groot doolhof, waar ik door de bomen het bos niet meer zie! Vaak ziet de site er mooie uit maar als je verder leest denk (ik ) vaak JA oke das wel erg mooi! En ziet het er in mijn ogen gelijk niet meer betrouwbaar uit! (Ik weet niet of dat wel correct is), maar het gaat om veel geld dus ben je altijd voorzichtig... Ik heb al eens eerder via internet inversteerders gevonden voor mijn andere bedrijf maar ik moet zeggen dat ging ook niet zonder slag of stoot we hebben destijds veel te maken gehad met fakers.. mensen met mooie verhalen en als je een beetje naief bent trap je er zo in, je moest dan eerst geld overmaken om bepaalde kosten te betalen en dan zouden zij het geld daarna contact geven.. gelukkig zijn wij niet van gister en wisten we waar we mee bezig waren... maar goed fijn is het niet! en dat ging ook niet om een heel hoog bedrag... nu wel vandaar dat ik echt opzoek ben naar een goede serieus site of plek. Ik zou graag met mensen in contact komen die mij kunnen helpen met de juiste info, mischien door ervaringen of door dat je zelf inversteerder bent en mij kunt vertellen waar ik moet wezen! Graag hoor ik het zo spoedig mogelijk!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept