Jump to content

Instruments

Senior
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Branch
  Industrie & bouw
 1. Hmm, dat is nog een idee inderdaad!
 2. Ik ben van plan om een abonnement op een deelauto te nemen. Die gaat zowel zakelijk als privé gebruikt worden. Hoe regel ik de rittenadministratie daarvan? Ik heb altijd de app van Ritmeter gebruikt voor mijn eigen privé-auto, en dat werkt prima. Bij elke rit zet ik de app aan en uit, en geef aan of het een zakelijke rit betreft. Echter bij een deelauto is dat niet mogelijk, want er rijden andere mensen in de auto. De kilometerstanden sluiten dus niet aan. Ben ik nu verplicht om dan maar de cataloguswaarde van de auto bij te tellen? Of kan ik toch op 1 of andere manier een sluitende rittenadministratie maken?
 3. Dank je, dat is best een aardige tip. Als ik daar het online formuliertje invul, dan hebben ze zowaar een aantal vragen die on-topic zijn voor mijn business. Valt me al 100% mee, alhoewel ik wel begrijp wat je bedoelt over de prijs.
 4. Zo, dat is nog eens een topic kick :D maar om er op te reageren: dergelijke partners zullen altijd hun klant willen behouden. Dat is dan geen klant van mij, maar van hen. Ik zal altijd onderaannemer blijven. En dat prima, maar dat doe ik dus nu al; ik werk via tussenpersonen bij de klant.
 5. Dat zijn fikse investeringen. Een kleine app is een paar weken werk. Dat betekent een omzetverlies van bijv. 10K. En dan heb je nog geen enkele lead, dan begint feitelijk het werk pas. Wat is jouw ervaring met deze aanpak?
 6. Ja, jammer is dat er geen duidelijke vergelijking (incl. prijs) wordt gemaakt. Typisch voor het gros van de media.
 7. Schopje, een aardig artikeltje in het NRC over dit fenomeen: https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/17/hoe-je-zonder-stress-een-vangnet-spant-7429635-a1550832
 8. Je zult een netwerk moeten opbouwen, dat is waar. Met een man of 15 heb je een dekking van 2000 euro. Financieel is een heel ander verhaal. Als je zelf reserveert, dien je ca. 2.000*24 = 48.000 opzij te zetten. Bij een broodfonds zet je ca. 100*24=2400 euro per maand op zij.
 9. Hahaha, die is wel mooi, ja. Toch wonderlijk hoe ik die draai maak. Dank voor de reflectie. Nou, deze dus. Uiteraard komen die kosten op een andere manier terug. Je moet zelf voor een voldoende grote cirkel zorgen als je onvoldoende mensen kent en de beoordeling van claims komt bij de leden terug. Het is dus geen hands-off. Alhoewel ik me heb laten vertellen dat claimen bij broodfondsen kleiner dan een halve procent is (is dat veel of weinig?).
 10. "Voornamelijk"? Als je nou zou zeggen "heel misschien". Hoezo zeg je dat zo stellig? Ik zit zeker niet bij een broodfonds vanwege de prijsprikkel en acceptatie, hoor. Vergelijken is lastig, omdat dit geen AOV betreft, slechts een dekking tot twee jaar. Ik kan daar geen goede offerte voor vinden. Maar het abonnementsgeld voor CommonEasy is tientje per maand. Veel goedkoper gaat het niet worden, toch?
 11. Geen voordeel voor jou, voor zover ik kan zien. Voor iedereen die onvoldoende reserves kan aanleggen om diverse redenen, is het denk ik een goed idee.
 12. Ik gebruik 1Password. Ik ben in m'n uppie dus heb lang niet alle features nodig maar men heeft support voor teams, dus dat je bepaalde wachtwoorden kunt toekennen aan bepaalde mensen. https://1password.com/teams/ Wachtwoorden voor deze feature zitten versleuteld in hun cloud-oplossing. Uitstekende support en integratie voor Macs en iOS. Over de Android support ben ik minder te spreken maar het voldoet.
 13. Graag! Ik ben hier niet om reclame te maken, ik ben gewoon enthousiast over het medium.
 14. Nee, dit gaat over samenwerken. Niet over iets verkopen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept