Jump to content

Lisz

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-3

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  partner-site

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ik zelf heb geen posting op fok geplaatst. en ik weet dat mijn partner dit ook niet heeft gedaan, sterker nog de reden dat ik hier heb gepost is een reactie geweest op mails die wij van diverse bezoekers kregen die de prijzen te laag vonden. En dus verdacht, wij zijn nu de bevoorrading aan het afwachten, wellicht verstandig dat wij nu op de site de reden voor vertraging melden en de klanten nog maal hierover informeren. Volgende keer wat groter inkopen. Wij gaan ook een tel nummer etc vermelden zodat klanten hier met hun vragen terecht kunnen.
 2. De ad campagne moesten we natuurlijk staken op moment dat wij door onze voorraad heen waren, en wij te horen kregen dat nieuw voorraad op zich zou laten wachten.
 3. Ik had hier not op gerekend mensen, ik stel een vraag krijg daar antwoord op. wij kunnen daar veel mee nu omdat wij problemen hadden met voorraad verandert dit forum in openbaar schandpaal ? ik dacht dit juist een forum was waar ondernemers met problemen terecht kunnen, de persoon in kwestie heeft een redelijk voorstel van ons ontvangen dat boven elk ander voorstel gaat wat hij bij een andere verkoper zou hebben ontvangen voor vertraging, dat geldt trouwens voor al onze klanten die niet tijdig hun producten hebben ontvangen. En natuurlijk schrijf ik mij pas in op moment dat ik een vraag heb, ik ben nooit eerder op dit forum geweest met wat zoeken kom ik erop en dan plaats ik op dat moment mijn vraag, ik wacht niet nog 3 maanden om dit te doen. Op deze manier hoeft het niet ons probleem is in ieder geval opgelost.
 4. Duvalla is een algemene naam en heeft niet zo zeer met USB spot te maken wij hebben onder deze naam reeds andere zaken lopen. bij inschrijven heeft de medewerker toen dit voorgesteld. het heeft hier ook niets mee te maken. dit is iets wat gewoonweg op onze pad kwam. Onder deze naam maakt een andere tak van ons bedrijf al jaren videoclips etc. en dit heeft inderdaad. Wij zijn bijzonder coulant tegenover alle klanten die op dit moment nog niets hebben ontvangen dus dat is idd een nogal overtrokken reactie.
 5. Ja inderdaad, we hadden daar niet op gerekend, en kregen dan ook veel vragen die in die richting wezen. op een gegeven moment (werken met adwords etc) kregen we meer bestellingen dan we verwerken kunnen dus wat dat betreft is het eerste probleem meteen opgelost. Onze prijzen gaan we dan ook niet veranderen wel onze voorraad en wat veranderingen aan onze logistiek en administratie.
 6. Mee eens, kunnen er nu dan ook eindelijk echt achter aan gaan.
 7. Nou het probleem is eigenlijk niet de bestellingen wij hebben op dit moment eigenlijk meer vraag als voorraad en daar begonnen de problemen ook meteen mee. Op een gegeven moment waren wij door onze voorraad heen en hadden we nog een groot aantal uitstaande orders. Op dat moment werd de bevoorrading ook nog eens vertraagd, je kunt begrijpen dat we door alle hectiek niet aan aanpassing van de site gekomen zijn. Gelukkig hebben we nu eindelijk uitsluitsel.
 8. ja dit ken ik, maar ik heb begrepen dat er ook sites zijn waar je je link op kunt plaatsen. in het algemeen als je buiten Nederland je internet pagina wil promoten, is het voor mij onduidelijk waar ik dan moet zoeken (in nederland zou ik bijvoorbeeld een link plaatsen op start.pagina.nl etc.)
 9. Wij richten ons op de Arabische wereld en willen dan ook dat onze internetpagina daar te vinden is. maar hoe pak je dat aan? we hebben onze links op een paar fora geplaatst etc. maar wilden graag ook bijvoorbeeld op linkbuilding sites, zoekmachines etc. iemand enig idee hoe dan te werk te gaan.
 10. Deze sticks zijn vrijwel altijd niet de capaciteit die er op staat, zeker niet als er bij wordt gemeld "meer dan ...GB" Vaak gewoon een 4GB stick met een flash waardoor het lijkt (ook voor windows / mac) dat het 8GB is. Wat andere producten betreft zit daar zeker wat in, gaan we ook even naar kijken.
 11. Ironisch, ergens wil de klant toch meer betalen... Dan gaan de prijzen binnenkort toch maar omhoog.
 12. Nee nee, ik verdedig mij niet, ik ben juist blij met alle kritiek daar kunnen we nog wat mee. Ik geef alleen de redenen achter de keuzes die wij genomen hebben, wellicht dat iemand daar ook wat mee kan. En ja wij hadden al een andere webschop wat goed loopt en konden dan een mooie deal maken voor deze producten met de leverancier. Omdat er al een relatie was opgebouwd konden wij met een laag risico hieraan beginnen.
 13. Omdat we net zijn begonnen hebben we gekozen voor een beperkt aanbod, we hebben een veel groter aanbod gepland voor de nabije toekomst, maar willen eerst kijken welke producten het meest in trek zijn.
 14. kijk hier kunnen we mee verder de site is ook maar paar weken oud, en het is inderdaad voor wat betreft de tekst snel in elkaar gedraaid, we hadden de producten en moesten snel kijken of we wel een markt hadden.
 15. Wij hebben sinds kort een nieuwe webshop geopend, wij verkopen geheugen en onder ander usb-sticks. Nu hebben we redelijk wat producten verkocht maar niet naar verhouding bezoekers. Vanuit verschillende bronnen krijgen wij steeds te horen dat onze prijzen te laag liggen en daardoor de meeste mensen afhaken. zou dit kunnen kloppen ? Wij hebben eigenlijk alleen tevreden klanten gehad, maarja dan moet er wel eerst besteld worden. graag jullie mening hierover ons adres is: www.usbspot.nl
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept