Jump to content

Hapklaar

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-7

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  partner-site

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  technopartner
  synte
 1. Even voor de duidelijkheid. Het gaat hier niet om antikraak. Wij hebben de mogelijkheid het monument voor minimaal een jaar te huren.
 2. @Kleine Baas: Ben blij dat je jezelf zo noemt. Heeft verder geen reactie nodig denk ik: spreekt voor zich!! CLOWN!
 3. Kijk op GeefEenSteen.nl!! Alle gegevens vind je daar!!
 4. Heb je interesse?? Mail: info@hapklaar.net interesse werkplek: CV en motivatie!
 5. O oke mijn excuus. Kreeg de tip om naar een ander topic te gaan!
 6. Business Model ziet er zeer interessant uit! Heb je interesse maak dan een afspraak met ons!
 7. Optie loopt einde van deze week af!! weinig tijd dus!
 8. Naast de werkplekken voor geslecteerden gaan wij hier uiteraard ook onze bedrijfsvoering verrichten!
 9. Huur wordt niet gevraagd aan de creatievelingen deze krijgen gratis een volledig gesponsorde werkplek. Wellicht een contributie, maar deze ruimte zal geheel GRATIS worden verstrekt. Werving & Selectie ook door Hapklaar.
 10. Dochter van drie klinkt als hoogbegaafd. Wij hebben al veel gedaan zoals je wellicht kan lezen. Wij zijn zelf starters dus hebben net niet voldoende liquide middelen. Viral is te weinig tijd voor. Als je zelf projecten in de ijskast of koelkast of boekenplank hebt liggen zou ik zeggen haal ze ervan af en zoek partners. Iemand nog serieuse reacties!!
 11. Geachte allen, EVEN VOORSTELLEN: Hapklaar is een creatief bureau dat kijkt naar trends en gaten in de markt. Aan de hand hiervan komen wij met oplossingen vanuit eigen initiatief of in opdracht van derden. I-CREA Momenteel zijn wij bezig met de opzet van een programma dat gaat onder de naam I-CREA en een initiatief is van Technopartner. Het gaat hier om een prorgramma dat organisaties stimuleert hun krachten te bundelen en middelen ter beschikking te stellen aan starters om zo hun succes te vergroten. NU: Hapklaar is bezig met de opzet van een pilot waarbij in een hal een creatieve werkomgeving moet worden vormggegeven, bedoelt voor deze starters. KANS: Een hal van 300 m2 is in Amsterdam via een antikraak instelling gehuurd. Een architectenburau maakte gratis de schetsen en organisatie Fatboy en het trustkantoor van De Nederlandse Bank, IMFC, zorgde voor een gehele kantoorinventaris goed voor ongeveer 40 werkplekken. HELAAS: Alles ging dus goed totdat de hal werd opgezegd en binnen een week de inventaris moest worden weggehaald. HULP: Tijdelijk hebben wij de inventaris mogen opslaan bij City Box, maar moeten daar binnenkort ook uit. SPONSORING Momenteel hebben wij van de gemeente Amsterdam de mogelijkheid een monumentaal pand te huren van 1100 m2 gevestigd aan de Amstel. WWW.GeefEenSteen.NL Wij hebben een website opgezet waarin we de huur van een jaar van het pand : 100.000 Euro willen laten sponsoren. Dit door fictief 1000 steentjes a 100 Euro aan te bieden. Deze steentjes worden voorzien van logo of uiting geheel naar eigen wens. We moeten snel laten weten of we het pand kunnen huren en daarbij hebben wij uw hulp hard nodig. Wij vragen jullie ons te sponosoren bij dit unieke project. Alvast bedankt Kai Lemkes kai@hapklaar.net Maarten van der Pijl maarten@hapklaar.net www.hapklaar.net www.geefeensteen.nl
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept