Jump to content

SWAS

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.mkb.nl
 1. SWAS

  Kennismaken...

  ??? Leg dat eens uit. In dit tijdperk kom je er niet onderuit een goede website te hebben, lijkt me. Of vergis ik me hierin? Hoe ervaren klanten als ze zaken gaan doen met een onderneming die geen website heeft? Ik weet dat mijn onderneming betrouwbaar is, maar zo moet je ook overkomen naar de potientele klanten, ook door middel van een website, lijkt me. Hier loop je mee over dun ijs. Als je de klap op kunt opvangen als het resultaat tegenvalt, is het geen ramp. Dan is dat verlies aan te merken als leergeld. Als je er aan kapot gaat is het minder handig. Eigenwijs is prima. Zelfvertrouwen ook. Zelfkennis is ook belangrijk maar waak voor zelfoverschatting ... dat laatste kost geld. Goede tip, Ard! Ik ben blij dat je me daar even op wijst. Leermomentje!
 2. SWAS

  Kennismaken...

  Bedankt! Die loonkosten ga ik opvangen door middel van een (tijdelijke) lening. Dat komt goed (is eigenlijk al geregeld). Maar daar zitten voorwaarden aan, zoals het hebben van klanten, snap je? Misschien doe ik het inderdaad wat anders dan normaal, maar ben ervan overtuigd dat het me gaat lukken! Ik hou jullie op de hoogte uiteraard! Ard, bedankt voor m'n reus. Ik begrijp dat de kritiek opbouwend is, dus dat zit wel goed! Kom maar op, laat me niet uit het veld slaan, hoor, hahahaha. Ik gebruik elke tip optimaal, maar kan helaas niet alles opvolgen, al zou ik dat erg graag willen!! Ik laat nu inderdaad diverse mensen mijn site beoordelen. Daar kan ik alleen maar van leren, tenslotte. Ik ben geen betweter, maar toch wel tikkie eigenwijs! Dus, elke tip is voor mij goud waard!
 3. SWAS

  Kennismaken...

  Ik zeg het niet snel omdat ik zelf ook doe-het-zelver ben maar: als je hier twee weken fulltime mee bezig geweest bent doe je echt iets fout. Ga er twee weken op uit om een klus binnen te halen en besteed je verdiende geld aan een ontwerpen / webbouwer en je tijd is een stuk beter besteed. Niet lullig bedoelt (al is het resultaat van deze twee weken werk niet iets dat mij aanspreekt) Je kunt in twee weken (80! uur) best wat klusjes met een opbrengst van een paar honderd euro binnenhalen. Vervolgens zoek je via je netwerk / vrienden naar iemand die voor weinig een site voor je bouwt. Heb jij ervaring in het binnenhalen van klanten en een betere website. Lijkt me een betere besteding van je tijd. Zoals je het schetst, heb je gelijk! Maar mijn situatie ligt net ietsje anders. Ik moet de site klaarhebben voordat ik klanten binnen kan gaan halen. Tja, inderdaad ben ik een doe het zelver en zodra ik klanten heb, gaat de site ook zeker door een webbouwer in elkaar gedraaid worden. Maar je moet ergens beginnen, dus vandaar. Een paar honderd euro heb ik pas nadat er klanten zijn en zonder site, tja geen klanten. Alle commentaar is welkom, echter wist ik twee weken geleden nog niet eens wat cms betekende en hoe een site bouwen of een script in elkaar zit. No hard feelings, maar ik ben er nu best trots op. Ja, geen super proffesionele flash site, maar toch best aardig dacht ik. Ik wil naar mijn website kunnen verwijzen als ik aquireer. En alles moet echt lowbudget, helaas. Maar dat heb je voor een droom over en betere critici dan hier vind je niet. Dus alle input is nog steeds welkom. In ieder geval bedankt!
 4. SWAS

  Kennismaken...

  Goede opmerkingen Annedien. Ik ga me inderdaad eerst richten op 3 diensten. Callcenter agents, receptionisten en telefonisten. Eigenlijk wilde ik weten kan ik nu aquireren? Ik snap alleen je opmerking over dat mail-icoontje niet, maar ik ben dan ook niet volledig thuis in scripts. Ben met deze site twee weken (iedere dag, de gehele dag) bezig geweest. Dus ik zie de kleine dingetjes denk ik niet meer. Bedankt voor je tips!
 5. SWAS

  Kennismaken...

  Naast je website opfrissen (ook taalkundig), zou ik je aanraden om meer focus te leggen. Diverse diensten aanbieden is prima, maar beperk je in je communicatie tot 1 of 2 specialiteiten waarmee je je kunt onderscheiden. Daarnaast denk ik ook dat een mailing + nabellen voor jouw bedrijf zou kunnen werken. Immers, daarmee toon je je eigen kunnen. Ik wil iedereen bedanken voor de bijdrage. Dat heeft ertoe geleid dat ik mijn website een stuk professioneler heb gemaakt en binnenkort ga starten met de cold calling. Maar nu is mijn vraag, mag ik ook van de leden op dit forum een beroep doen mijn bedrijf te onthouden en eventueel eens ergens ter sprake te brengen. Alvast wederom bedankt!
 6. Ow, okee. Excuses in dat geval! Ik zag dat het vaker werd gedaan nl.
 7. Ik realiseer me dat dit onderwerp vaak gevraagd word, toch zou ik dit werderom van jullie willen vragen. Mijn site is de tweede fase ingegaan, maar zou graag jullie ongezouten mening willen hebben, zodat fase 3 in werking kan gaan. www.receptionisten-telefonisten.nl Hij is nog niet af, maar ben zeer nieuwsgierig naar jullie tips! Een ander ziet het vaak net iets beter. ;D Alvast enorm bedankt voor jullie meningen. PS Ik heb deze site zelf gebouwd, en in de toekomst zullen waarschijnlijk nog wel flash-animaties e.d. toegevoegd worden.
 8. SWAS

  Kennismaken...

  Done! Bedankt! ;) ;D
 9. SWAS

  Kennismaken...

  Hoi Jeroen, Ik krijg een melding op de chat, iets over een "shared object" probleem.
 10. SWAS

  Kennismaken...

  Ik ga mijn website zo snel mogelijk aanpassen!! Wat is FO?
 11. SWAS

  Kennismaken...

  Daar heb je een punt! Echter is acquireren in zoveel vormen mogelijk, maar is dat voor mij dan wel betaalbaar? Zal de sambal er neerzetten ;).
 12. SWAS

  Kennismaken...

  Hmm, Interessante benadering: netwerken als probleem. Hee, welkom en goede start toegewenst! Succès en groet, Hans Hahaha, ja zo bedoelde ik het natuurlijk niet. ;) Dank voor je welkom en gelukwensen! Ik bedoel dat ik niet weet waar ik moet beginnen met netwerken. Nou ja, misschien ben ik er nu al wel mee begonnen, trouwens.
 13. SWAS

  Kennismaken...

  Beste leden van Higherlevel.nl, Hierbij wil ik mezelf, en mijn gloednieuw bedrijfje, aan jullie voorstellen. Ik liep al zeker twee jaar met de gedachte iets voor mezelf te gaan doen, maar heb dit lang uitgesteld. Jullie kennen dat waarschijnlijk wel, ondernemen kan erg risicovol zijn. Maar heb nu gelukkig toch de stap durven zetten en heb mijn bedrijf vorige week ingeschreven bij de KvK. Echter rees bij mij gelijk de vraag wat nu? Hoe kom ik aan de juiste klanten voor mijn bedrijf. Wil niet te groot beginnen, namelijk. Vanwege best een degelijke voorbereiding, had ik deze vraag eigenlijk niet verwacht. Ik ben eens gaan speuren over het internet en kwam gelijk uit bij netwerken. Ik heb diverse topics hierover geraadpleegd, dus zal daar nu hier niet over beginnen. Ik heb dus eigenlijk nu een bedrijfje dat zijn investeringen moet halen uit eigen middelen van mezelf. Zijn er hier meer mensen die dit zo hebben opgebouwd. dus zonder bijv. een lening? En hoe is dat gegaan? Ik ga me even verder oriënteren op het probleem netwerken en uiteraard zijn alle tips welkom! Groeten GB
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept