Jump to content

Geband account

Legend
 • Content Count

  1,014
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-9

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geen.
 1. Raoul ik begrijp die zin niet helemaal. Hoeveel betaald een stel die getrouwd is en gezamenlijk meer dan 70k bruto verdienen? Dus intotaal voor 2 volwassen die getrouwd zijn en een inkomen hebben van 70k bruto?
 2. Nee, ik bedoel dat iedereen voor elke denkbare stelling wel ergens op het internet een anonieme quote kan vinden die die stelling ondersteunt. Ik reaktie op jouw verwijzing kan ik bijvoorbeeld verwijzen naar berichtje nummer 30 van diezelfde pagina - betekent dat nu dat jij ongelijk hebt? Nummer 30 zegt: En terecht als je veel verdiend kan je ook wel meer betalen jullie groot verdieners hebben toch VVD gestemd. Haha. Is niet echt een reactie waarbij die zegt van: oh jij hebt ongelijk. Er zijn genoeg specialisten daar die dat wel weten. En je zult zeker niet zomaar + punten k
 3. De verwachting is ook dat mensen die nu in een "old-timer" (lees, auto oud genoeg om geen wegenbelasting te betalen) in de toekomst gewoon wegenbelasting zullen moeten gaan betalen. >;( Als dat gebeurd zullen de dealers allemaal 1 voor 1 omvallen. Aangezien belastingvrije auto's ervoor zorgt dat de dealers tenminste nog een aantal autotjes kunnen verkopen.
 4. Check - kan een slotje op. Iemand heeft het op het internet gezet, dus het is waar. ::) Tja, die 16 miljard moet ergens vandaan komen. Met je ''slotje''. Gaan we weer de ontkenningsfase in?? Je mag het best ontkennen maar je gaat 100% aftikken. Of je het ontkent of erkent maakt niet uit. Ik hoop dat iemand een lijst heeft voor ''ondernemers'' die weinig verdienen. Ik heb een kennis die een zaak wilt beginnen en dit wilt weten. Hij betaald momenteel 100 euro per maand. Als dat 20 euro wordt is dat heel mooi meegenomen. De premie wordt per persoon bepaald. Een man die 70k
 5. Check - kan een slotje op. Iemand heeft het op het internet gezet, dus het is waar. ::) Tja, die 16 miljard moet ergens vandaan komen. Met je ''slotje''. Gaan we weer de ontkenningsfase in?? Je mag het best ontkennen maar je gaat 100% aftikken. Of je het ontkent of erkent maakt niet uit. Ik hoop dat iemand een lijst heeft voor ''ondernemers'' die weinig verdienen. Ik heb een kennis die een zaak wilt beginnen en dit wilt weten. Hij betaald momenteel 100 euro per maand. Als dat 20 euro wordt is dat heel mooi meegenomen.
 6. Waar.staat.dat.dan.dat.dat.keer.2.gaat? Omdat die 482 euro per persoon geldt. Als je dan ook nog is getrouwd bent moet je dus voor 2 personen betalen. Dat betaal je dan gezamenlijk. Maar dit geldt alleen voor mensen/gezinnen met een bruto inkomen van 71k+. zie reactie nr 19. http://www.nujij.nl/economie/039-zorgpremie-tussen-20-en-482-euro-039.19756827.lynkx?pageStart=1#axzz2AjWlHZS4 Hoe dan ook , mensen met een normaal inkomen zullen sowieso minstens dubbel of zelfs meer betalen. Dat is zeker.
 7. Als je gewoon ver onder de laagste prijs verkoopt verkoop je ALTIJD.
 8. Premie zorgverzekeringen heeft weinig met ondernemen te maken maar meer met mensen. Als je dingen roept lees dan ook eens wat meer achtergrond.Zie oa hier Bij 70k ga je € 4149 per jaar betalen en geen 6k 70 k samen is beiden 35 k? Of allebei 70k dus 140k in totaal? Ik wil als ondernemer sowieso weten hoeveel ik moet aftikken. Dit is dus echt geen grap. Ik weet zeker dat er ondernemers kopje onder zullen gaan door deze maatregel. Dat roep ik niet , dat lees ik hier: De premie van 482 euro geldt voor mensen met een bruto jaarinkomen van
 9. Hoezo geen ondernemersspecifieke plicht? Welke belastingverlaging? Die van 19% naar 21%?? Als je 70k bruto verdient en je bent getrouwd , mag je gewoon 12k betalen intotaal.
 10. Mensen die boven de 70k bruto verdienen én getrouwd zijn , zijn gewoon de sjaak. 12k per jaar aan zorgverzekering. Ik ben benieuwd hoeveel de ondernemers moeten betalen die juist bijna niets verdienen. Want voor ondernemers die net beginnen met een zaak en 'maar' 20 euro moeten betalen is dat wel handig.
 11. Een van de nadelen/voordelen is dat de vaste kosten van de ondernemer kan stijgen , maar misschien ook weer niet. Hier staat dat als je - meer dan 70k bruto verdient , dat je per maand 482 euro moet betalen voor zorgpremie. Dus 5700+ euro per jaar. -(let op , tandarts kosten etc moet je zelf erbovenop betalen. Eerste hulp kost 50 euro per bezoek) - Als je getrouwd bent , en je verdient 70K+ bruto dan mag je dus 2x482= 964 euro per maand betalen aan zorgpremie , dus 12000 euro per jaar.) - Er staat ook: Voor mensen in de bijstand zou een premie van twintig euro kunnen
 12. Ondernemers positief over akkoord, vakbonden oordelen hard DEN HAAG - Ondernemersorganisaties VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland zijn gematigd positief over het dinsdag gepresenteerde regeerakkoord. Vakbonden FNV, CNV en MHP oordelen hard. http://www.nu.nl/economie/2945316/ondernemers-positief-akkoord-vakbonden-oordelen-hard.html
 13. Nu klink je wel heel erg als een Nederlander. Een ondernemer zou vragen 'wat is het voordeel voor de ondernemers?' Voordelen zijn altijd meegenomen. Ik wil eerst de nadelen horen.
 14. Om met Johan Cruyff te spreken: Elk nadeel heb zijn voordeel ;) Dus als slimme ondernemer zal je er best je voordeel wel kunnen doen. :) Gewoon onder je hoofdkussen leggen dat mooie akkoord, vannacht lekker slapen en morgen gewoon weer knallen met je onderneming. ;D Dit soort berichten vind ik altijd raar. Alsof je indirect de akkoord ontkent waarin dus zwaar bezuinigd moet/gaat worden.
 15. Maar de VVD en PvdA hebben toch ingestemt? Datzijn de grootste partijen. Het zou raar zijn als het opeens niet door zou gaan. Dat geloof ik niet.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept