Jump to content

Ardi

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ok dus zolang je geen uren/inkomsten maakt kan je gewoon ingeschreven blijven staan bij kvk zonder dat dat problemen geeft voor je ww uitkering.
 2. Ik heb gezocht op het forum maar kan niet precies het antwoord vinden. Ben nu nog aan het lezen van de verschillende reacties.
 3. Mijn contract is eind deze maand afgelopen en dan wil ik een ww uitkering aanvragen. Ik sta ook al een tijdje ingeschreven bij de kvk maar de activiteiten zijn dit jaar 0 er komen geen inkomsten binnen misschien dat er in de toekomst wat activiteiten komen maar dat is nu niet zeker. Kan ik gewoon een ww uitkering of moet ik mij eerst uitschrijven want heb een ideale bedrijfsnaam/website en wil deze niet vrijgeven.
 4. Ik heb even gekeken naar outlet centers maar dat is meer voor de partikuliere klanten, ben meer op zoek naar groothandels dus niet voor enkele stuks.
 5. Ik ben op zoek naar een plaats waar men 2dehands(creme) of retouren kleding en schoenen verkoopt. Ik heb gehoord dat sommige duurdere merken zoals hugo boss en mexx een eigen verkoopplaats hebben waar men 1ste en 2de keus kleding verkoopt. Indien iemand mij hiermee kan verder helpen dan hoor ik dat graag via pm. [titel aangepast - mod]
 6. Heb inderdaad weinig kennis, ben meer iemand van ik zie wel hoe het gaat lopen. Misschien nog een informatieve website om wat meer basiskennis op t doen?
 7. Zal het gaan voorleggen aan mijn collega om een Vof te beginnen. Dus als ik het goed begrijf dan is een Vof dus 1 gezicht, maar hoe zit het dan met belasting die je gaat betalen 1 geheel of ieder apart voorbeeld:
 8. Bedankt voor de reacties. Wat is het verschil tussen 2 losse eenmanszaken of een vof.
 9. Waarom ik dit voorstel is omdat ikzelf al 2 jaar een eigenklein bedrijf heb en waarschijnlijk niet in aanmerking kom voor de startersaftrek etc.. als wij samen een vof beginnen. Vandaar dat ik dan in loondienst ga en na een jaar samen een vof begin.
 10. En als 1 van ons een eenmanszaak begint en 1 gaat in dienst waarbij alle inkomsten eerlijk worden verdeeld.
 11. Hallo iedereen, Ik en mijn collega willen voor ons zelf beginnen in de dakbedeking. Ik zelf heb al 2 jaar een eigenzaak in de computerhandel maar wil dit gaan stopen en beginnen en de dakbedeking. Nu is mijn vraag: Is het beter een Vof te beginnen of een eenmanszaak en dan 1 van ons in dienst.
 12. Hoe ik het heb begrepen is dat de belastingdienst doorgeeft aan jouof je daar in aanmerking komt of niet.
 13. Hallo iedereen, ik ben sinds Februari voor mezelf begonnen met verkoop van 2dehands goederen via internet en markten. Ik heb sinds Februari weinig verkocht en moet einde deze maand aangifte doen bij de belasting dienst. Ik heb ook niks bijgehouden op papier verkoop en inkoop. De aangifte wil ik zelf gaan doen. Kan ik de globalisatieregeling toepassen dus dat ik totaalbedrag inkopen en dan totaalbedrag verkoop om de 3 maanden.Of zal ikdit beter aan een boekhouder overlaten?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept