Jump to content

mjdekker

Junior
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.startendeonderne
 1. Ik volg de opleiding marketing en communicatie. In deze opleiding werk ik met een medestudent aan een fictief ondernemingsplan. Wij willen graag aan de slag gaan in de autobranche. Nu ben ik op zoek naar cijfers van bijvoorbeeld het CBS die informatie kunnen geven over verschillende segmenten in deze branche qua aanschaf van een auto. Waar ik met name naar opzoek ben is het segment dat auto's aanschaft in de categorie € 10.000 - € 100.000 Dus leeftijden en kenmerken van deze doelgroep. Ik heb hier naar gezocht op het CBS, echter heb ik niets relevants kunnen vinden. Kunnen jullie mij tips geven of eventueel links naar dergelijke publicaties?
 2. Een naam bedenken valt inderaad ZEKER niet mee :o Weet jij nog een leuke naam voor een winkel die afstandsbestuurbaar (R/C) speelgoed verkoopt, Deno?
 3. flexworkers flexiwork megaflexi flexibel flexo flexjob flexijobs flexteam f-lex flexa
 4. Nouja dat bedoel ik dan maar ;D Waarschijnlijk is dit vooral onder de jeugd bekend. of zelfs dat niet... Afstandsbestuurbaarspeelgoed is ook zo'n lang woord heah ::)
 5. Dankje dankje, krijg steeds meer inspiratie! aan een naam met R/C er in wil ik niet beginnen. Ik heb ondernomen dat veel 30plussers niet weten wat het betekent. Nog meer inspiratie mensen?
 6. Ah kijk eens aan, het woord remote is nog niet eens in me opgekomen daar zijn weer heel wat combi's mee te maken. Playtronic klinkt inderdaad ook goed alleen bestaat dat helaas al..
 7. Dat is het ook maar wanneer je niet weet wat tek is dan accosieer je Tuig al snel met "Wat een tuig is dat" dat bedoel ik.
 8. Ik vind tuig niet echt geschikt in een bedrijfsnaam teminste voor wat ik wil gaan uitstralen. Iedereen heeft daar zijn eigen mening over natuurlijk. Maar wat vind je van colectronic? is op google erg uniek (121 gevonden pagina's) Of de naam tronada?
 9. hahaha tja ik wil wel een beetje serieus blijven hoor ;D Hoe kom je eigelijk op "tek" ?
 10. Ik heb nog de volgende namen bedacht: Tronicplay Tronada Tronictoys Atronix Atronics Conlectro Colectron Tronada vond ik nog het orgineelst plus dat het een "makkelijke" naam is(blijkt achteraf wel tornado te betekenen in het spaans) Zit hier nog iets tussen waarvan jullie zeggen wow dat vind ik goed?
 11. Leuk bedacht alleen wat te lang naar mijn idee. Ik probeer juist meer een korte maar krachtige naam te bedenken. Ik heb nog gedacht aan TronicPlay alleen een familielid vond dit maar niets. Of zoiets als TronicToys, maar ja ik krijg nog niet echt een goed gevoel bij deze namen :(
 12. Silverlit.com Nikko.com Dickietoys.de Dit zijn dan de betere merken, er zijn ook nog talloze goedkope merkjes maar dan moet je al gauw importeren. En de 3 opgenoemde merken hebben allemaal een filiaal o.i.d. in Nederland
 13. Dat is een leuk idee, alleen het zijn meer van die merken richting china. Ik ga eens kijken of ik iets kan met je idee.
 14. Klopt de naam bestaat al daar kwam ik jammergenoeg later ook achter, het is in de jaren 90 van nintendo geweest geloof ik. Maar goed aangezien het geen orginele naam is, is google adverteren een stuk duurder en word de naam veel geaccocieerd met zaken zoals: Games Nintendo enzovoort (mischien een mening hoor) Maargoed ik zit te denken aan vanalles wat te besturen valt in een netjes assortiment: Auto's Boten Vliegtuigen Helicopters Motors Tanks Onderzeeboten Robots Hijskranen En er is vast nog wel meer.. Ik wil natuurlijk niet meteen met al deze producten starten, maar langzaam opbouwen. (het is trouwens playtronic en geen playtronics. Playtronics staat al ingeschreven bij de kvk. Helaas weer een minpuntje dus)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept