Jump to content

refjam

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  geef hier svp een aa
 1. wie zegt dat er gebruikers weggaan zonder een kaart te versturen met 1 uit 2 zit ik volgens mijn redelijk op schema.ik wist niet dat derden ook kunnen zien hoeveel kaarten verstuurt zijn via e-flowers&cards.Als ik het mijn goed herinner is er maar 1 administrator bij e-flowers&cards.
 2. Ebeltjed bedankt voor je informatie allemaal heel nuttig. Toppie!! ik begrijp alleen niet hoe het kan dat als je je eigen site 10x bezoekt de teller dan naar 300 gaat. Bij mijn worden alleen de bezoekers getelt die daadwerkelijk iets aanklikken, alleen op de homepage word niet getelt.
 3. Ik denk dat ik heel goed weet wat ik met website wil alleen dat derden het niet zo goed begrijpen en dat is logisch men gaat altijd uit van eigen visie.En natuurlijk probeer ik mijn site op alle mogelijken manieren te promoten.Ik heb geen doelstelling om direct inkomsten te genereren geef mijn maar gebruikers!!
 4. natuurlijk is dit geen serieuze vraag zoals ik al zei ben druk bezig met promoten (flyers,auto belettering en heel veel mond van mond reclame)
 5. allereerst moet ik opmerken dat de post van Nico Schouten mijn lichtelijk heeft wakker geschud.misschien moet ik nog maals vertellen dat ik geen techneut ben of een wizzkid,zoals ik al zei e-flowers&cards moet nog flink aangepast worden gaat ook gebeuren op korte termijn.Als er geen animo voor is dan vraag ik mijn af waar die ruim 4000 bezoekers in een maand tijd vandaan komen(zeker niet van Adwords die heb ik 10min geleden opgezegt.)augustus 2007 was dit alleen een idee Mei 2008 online mag je dan een klein beetje trots zijn voor een internetleek. De handelsbenaming voor mijn site is E-flowers&cards Ik richt mijn trouwens op de.nl en .com markt daarom is de site ook in 2 talen NL en GB.
 6. advies geven of iemand de grond inboren zijn 2 verschillende dingen of niet?
 7. 3x kijken voor dat je ziet dat het 2plaatjes naast elkaar zijn( misschien hoogtijd voor een opticien?)
 8. je had van je beroep afkraken moeten maken en dan te bedenken dat ik met zo'n persoon in het zelfde dorp woont en tellen kan je ook niet(9 e-cards)er komt meer nijd nog net geen haat uit je bericht dan positief zijn heb je wel genoeg koffie gehad vanmorgen.Ik zou zeggen neem nog maar een bakkie!!!!!!
 9. inkomsten genereren doormiddel van reclame voor de algehele bloemenbranche.
 10. het is een e-cardsite het versturen en ontvangen van de bloemen is geheel fictief.de foto's heb ik zelf geschoten en laten shoppen in het buitenland en op maat laten maken.Andere mensen vinden de gele zijkanten wel leuk en gezellig en andere niet het is weer eens wat anders dan het standaart wit. zoals ik al zei ik ben net 2jaar bezig met internet en alle positieve suggestes zijn van harte welkom.mijn website staat nog in de kinderschoenen(sinds 10mei 2008 online) in de toekomst zullen veranderingen en aanpassingen gedaan worden voorlopig hou ik mijn bezig met promoten van mijn website(10.000 flyers gedrukt,auto is beletterd,Google Adwords zoals ik al zei met een klein budget). De groetenjavascript:replaceText(' ;D')javascript:replaceText(' :)') Lachebek Grijns Refjam
 11. link building voor dubbele zoekwoorden kan je mijn misschien precies uitleggen hoe je dat moet doen.Ik heb wel een eigen site maar wat betreft internet en bedrijfvoering op het internet ben ik een leek ben me net 2jaar aan het verdiepen in het internet gebeuren.Ben ook aan het twijfelen of ik moet stoppen met google Adwords. wat denken jullie ervan??
 12. een link meer of minder ik lig er niet echt wakker van in dit geval is het meegenomen dat e-flowers.nl vrij is wist ik al en ik denk dat e-flowers&cards niet te vergelijken is met andere e-card sites.bij mijn draait het concept alleen maar om bloemen javascript:replaceText(' ;)') Knipoogjavascript:replaceText(' ;D') Grijns
 13. Ik ben een startende ondernemer met een uniek concept(vind ik zelf). Mijn vraag: wat moet ik doen wie of wat moet ik benaderen om mijn website de bekendheid te geven die het verdient.mijn site is sinds 10 mei 2008 online www.e-flowers-cards.com. ik maak al reclame via google Adwords met een klein budget. [titel aangepast - mod]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept