PcB

Newbee
  • Aantal berichten

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke info

  • Jij bent:
    ondernemer

PcB's trofeeën

  1. Beste Micky, De helft van ruimtes is wel aan elkaar te koppelen tot een grote zaal van 16/16m2. Deze ruimte (soort Koetshuis) is eventueel ook nog wel uit te bouwen. Verder ben ik met mijn bezettingsgraag percentages ook uit gegaan van een break even situatie waarin alle exploitatiekosten zijn meegenomen. Met de genoemde bezettingsgraadpercentages kom ik op een positive cashflow uit, zijn deze percentages echt aan de lage kant dan kan het aardig oplopen aangezien er doordat de meerderheid van de omzet zonder inkopen kan worden gerealiseerd. Maar de genoemde percentages moeten dus zeker realistisch kunnen worden genoemd. Voordeel van de locaties is dat het praktisch onder aan de snelweg ligt in mooi groen gebied wat ook voor dagjes mensen (terras) ook heel aantrekkelijk kan zijn.
  2. Ls,, Ik loop met het idee om een historiche locatie om te bouwen tot luxe zakelijke vergader locatie waar ook een hapje gegeten kan worden en wat tevens geschikt is als bruiloft/feestlocatie. Ik ben alleen benieuwd wat ik voor mijn exploitatiebegroting aan bezettingsgraad moet meenemen voor zowel de vergaderfacaliteit (+/-) 8 zalen van 10/15 man. als de feestlocatie (+/- 120 man). Ik wil er wel een restaurantfunctionaliteit bij hebben maar dit niet commercieel wegzetten aangezien ik verder geen horeca achtergrond heb en dit toch weer een andere personeelsbezetting vergt. Ik ga nu uit van 1 feest per week (40 weken per jaar) en een bezetting van 50% op de zalen. Van deze zalen zal de helft deze voor een dagdeel gebruiken (minder omzet) en de helft voor een hele dag (meer omzet=inc. lunch) Kan iemand mij verder helpen/sturen met deze cijfers
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.