Jump to content

kimmie

Junior
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-2

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemingsplannen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Heel hartelijk bedankt,ga daar zeker op kijken !!! :)
 2. Bedankt,maar die site heb ik al binnenste buiten gekeerd,maar daar vind je niets over betaling van personeel.
 3. Die hyperlink was wel voor nederland,ik woon in Belgie.
 4. Dan is de persoon die in schaal 15 zit,al een supernany ofzo? Van welke site heb je dit afgehaald?
 5. Dat ga ik zeker ook eens doen,de vakbond of zelfs kind en gezin kan me hierbij verder helpen,hoop ik.
 6. Dat is inderdaad heel praktisch,maar ik wist niet dat die zoveel verdienden,dat is toch bruto hoop ik?
 7. Ik heb gekeken en inderdaad in Nederland bestaat zoiets,maar bij ons blijkbaar niet. Er is wel een site voor cao,maar er is niets te vinden over lonen en dergelijke,ik weet het paritair comité,maar op die site is niets te vinden.
 8. Het is inderdaad in Belgie,en ik zal eens kijken,bedankt voor de info allemaal !!!
 9. Ik ga een mini-crèche beginnen,nu nog mijn bedrijfsbeheer halen,een geschikt pand vinden en ik kan aan de slag. Maar ik mag tot 22 kindjes opvangen en dat kan ik uiteraard niet allen. Heb ik dan overal gezocht naar de vraag die ik nu ga stellen en niet gevonden: Ik zou dus graag iemand in dienst nemen,een zorgkundige ofzo,maar ik vraag me af wat zo een werkkracht kost. Wat is hun verdienste? Kan iemand mij daar een antwoord opgeven?
 10. Wiesje,ik wil je eens iets vragen,jij heeft me mooie tips. Wat vind jij persoonlijk van een winkel online van duipsuiker,trouwbedankjes,cadeautjes voor meter en peter. En als dat goed draait een vestiging geven zodat de mensen ook iets kunnen zien. Maar eerst wat te verdienen met het internet? Ik weet nu ook niet of er veel mensen zijn die kopen via het net,omdat je het niet kunt zien,noch vastnemen. Of inderdaad een outlet,merkkledij voor kinderen opkopen van falliesementen en het aan een goedkopere prijs verkopen,ook via het net,wat denk jij dat het meeste zou aanslaan?
 11. Jullie vinden mij misschien een kneus en denken dat ik nog niets gezocht heb,maar ik heb nog niets anders gedaan. Ik wil echt innitiatief nemen en heb al heel veel dingen opgezocht,maar kom er niet uit. Daarom wou ik het eens aan ik dacht professionelen vragen of jullie soms een oplossing wisten. Je moet eens in mijn plaats staan,het is niet zo simpel.
 12. Dat is hier heel bekend,als je in google naaipatronen ingeeft,kom je daar rechtstreeks op uit.
 13. [ Misschien is het, als voorlopig laatste tip van mij, nodig iets duidelijker te zijn: Ga eerst bij jezelf te rade waar je passies liggen en waar je energie van krijgt als je er alleen al over fantaseert. Dan krijg je ideëen, die werk je uit naar een concept en dat concept werk je uit naar een plan. In dat plan komt o.a. marktonderzoek aan de orde, dus begin bij het begin: met een eigen idee! Na bovenstaande kom je hier weer terug en ga je met HL-ers erover sparren. Deal? Succès en groet, Hans Het allerliefste zou ik graag kledingontwerper en kledij maken. Maar daar heb ik nog niet voldoende voor gestudeert,dat onywerpen is niets,maar het patroon ervan maken wel. Dat is mijn passie. Maar dat is heel duur voor de kopers,en de mensen hebben de dag van vandaag geen geld meer.
 14. Bedankt allemaal,ik zal er nog eens goed overnadenken en als er nog iemand een idee heeft wat te verkopen of welke diensten te leveren? Laat zeker iets weten.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept