Jump to content

Estrelle

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

 • You are:
  ondersteunende organ
 • Gender
  Female
 • Address
  Waterbieslaan 87, Vleuten, 3452 A, Netherlands
 • First name
  Bianca
 • Last name
  Kopier
 • Company or organization name
  Estrelle Secretariële Ondersteuning
 • Website address
 • How did you find us:
  partner-site

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.lancelots.nl
  ww

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Mij van opbouwende kritiek (website ed.) voorzien, die mij helpen met vragen die ik ongetwijfeld tegen zal komen maar zeker niet onbelangrijk: die gewoon in gesprek met mij gaan aangaande de dagelijkse twijfels, obstakels en overwinningen. Natuurlijk hoop ik mensen tegen te komen waar ik een "klik" mee heb, zakelijk ofwel prive.
 • My opinion about entrepeneurship
  Ondernemerschap is durf, lef en vooral geloof in jezelf!
 1. :) Hierbij een korte up-date. Inmiddels is er 2 x contact geweest tussen mijn concurrente en mij. Net als ik heeft zij de afgelopen dagen van alles uitgezocht. Ik moet nageven dat beide telefoongesprekken erg bevredigend waren. Zij heeft mij gevraagd om alsnog in te stappen. We gaan dit verder onderzoeken en er wellicht een win-win situatie van maken! Bianca
 2. Zoals ik al zei, heb ik de eerste stappen ondernomen. Ik kan niet wachten tot het maandagmorgen is en alle instanties weer bereikbaar zijn. Morgen neem ik meteen contact op met een juridisch deskundige. Daarna zal ik meteen contact zoeken met de persoon in kwestie. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte!
 3. Sorry, maar dat meende ik - wellicht dus ten onrechte? - op te kunnen maken uit je eerdere bericht: Heb ik inderdaad geschreven. Zo zie je maar dat op papier zaken anders overkomen. Ik ben wel, op welliswaar een zeer laag tempo, met het idee doorgegaan. Zaken op papier gezet (ondernemingsplan) inventariserende gesprekken gevoerd met belanghebbenden. Maar niet vol gas, zoals je dat kan doen als je geen fulltime opdracht hebt.
 4. Ik heb stevenk gister een mail gestuurd met de details. Nu even zijn reactie afwachten.
 5. En het belangrijkste ben je toen vergeten. Geheimhoudingsverklaring Dit is er niet voor niets, mocht het zover komen dat het voor de rechter komt, denk ik dat die zich ook gaat afvragen waarom je dat punt niet goed geregeld hebt. Inderdaad! dom. Helaas nu achterhaald.
 6. Hier een berichtje van mij. Ik vind het jammer dat er gesproken wordt over rondbazuinen van een idee en dat ik er zelf niets mee doe. Dit is geheel niet waar. 2 jaar geleden heb ik contact gezocht met een paar mensen om te kijken of er een samenwerking inzat. Voordat ik deze mensen op de hoogte bracht heb ik het idee geponeerd in een i-depot. In dit idee dat vastgelegd is staat de naam van de organisatie, de doelgroep de activiteiten. Daarnaast heb ik, omdat ik dit daadwerkelijk wilde opstarten een naam geregistreerd bij de KvK en een domeinnaam geregistreerd. Ik heb contact gehad met de evt. partners om te kijken of het idee levensvatbaar was/is. Daarna is het stil komen te liggen, wat niet betekent dat het niet meer opgezet zou worden. Het is makkelijk om als buitenstaander te roepen dat ik er niets mee doe. Zelfs al was ik meteen doorgegaan, dan ook had ik wellicht pas later kunnen opleveren dan nu het geval is. Nu is een van de door mij benaderde personen dus doorgegaan met dit concept. Precies zoals het toen besproken is. Zelfs dezelfde naam. Natuurlijk snap ik dat het concept gekopieerd kan worden. Ook ben ik niet zo arrogant dat ik denk dat ik alleen op dit idee zou komen. Maar gezien het bovenstaande is het wel duideelijk dat dit niet haar eigen idee is. Natuurlijk ben ik zeker van plan contact te zoeken. Maar ik wil ook mezelf oriënteren op de materie. In ieder geval heb ik aardig wat informatie gekregen en heb ik inmiddels wat extra stappen kunnen nemen.
 7. Wellicht opgefokt, eerder wanhopig! Ik wil zeker niemand aanvallen...Het is niet leuk als dit zomaar blijkt te kunnen. Deze persoon is destijds door mij op de hoogte gebracht. Hier heb ik bewijzen van en getuigen. Het is nogal frustrerend dat je iets probeert te beschermen en dat later blijkt dat het niet veilig is. Het concept is een groots en landelijk iets, wat gewoon letterlijk is overgenomen.
 8. Ik heb het idee incl. de globale uitwerking geregistreerd. wat ik wilde opstarten en hoe, wat de doelgroep was en welk goed er geleverd zou worden. Ook de naam. Ik heb destijds een handelsnaam op voorhand ingeschreven bij de KvK. Ook deedomeinnaam was in mijn bezit. Echter door bekend te zijn bij mijn domeinleverancier met een oud emailadres heb ik deze niet verlengd. De reminder was niet binnengekomen.
 9. Inderdaad middels i-depot, voor 5 jaar. 2 jaar geleden ingegaan. Daarnaast zijn er getuigen dat zij bij de voorbereiding was. De naam van de site (en het product) is letterlijk wat ik heb ingeschreven bij de KvK. Bijvoorbeeld Naam KvK: Auto Naam website: Auto product: Auto
 10. Omdat zij dit idee van mij gestolen heeft incl. de globale uitwerking. Zij wist wat ik wilde opstarten en hoe, wat de doelgroep was en welk goed er geleverd zou worden. Zij heeft dit één op één overgenomen. Ga me niet vertellen dat dit zomaar mag. Zeker omdat de naam al gedeponeerd was bij de KvK en het idee wel bij BOIP geregistreerd is. Dus wanneer je ergens niet aan toe komt mag een ieder aan de haal met je idee?
 11. Beste medeforummers, Gisteren deed ik vervelende ontdekking. Al jaren heb ik een goed idee om een onderneming op te zetten. 2 jaar geleden had ik geen opdracht en begon dit idee weer boven te komen. Ik heb dit idee besproken met een aantal mensen maar vervolgens is het weer in de ijskast komen te staan vanwege drukte. Tot mijn ongenoegen kwam ik er gisteren achter dat één van de anderen blijkbaar wel de tijd had en dit idee heeft uitgewerkt en binnenkort gaat lanceren. Hier maakt ze gebruik van mijn idee maar ook de naam. Feit is wel dat het idee geregistreerd is en dat de naam ook geregistreerd is bij de KvK door mij. Echter de domeinnaam had ik maar is door omstandigheden weer vrijgekomen. Hebben jullie suggesties wat te doen?
 12. Mijn Yes-moment...... eigenlijk heb ik er 2 gehad......... de eerste was in juni 2008, toen ik definief besloot mijn vaste baan op te zeggen om als freelancer aan de slag te gaan. Dit gevoel was echt SUPER! Ik zou tot eind juli werken voor mijn "baas". Naarmate augustus in zicht kwam kreeg ik het wel wat benauwd. Geen opdracht en geen baan en nog het ergste... geen spaarcentjes. begin augustus nog geen goed nieuws, zenuwen, uitwegen zoeken, krediet op betaalrekening? 4 augustus op gesprek bij een evt. opdrachtgever, zomaar via internet.. In datzelfde gesprek al besloten dat ik 5 augustus zou beginnen YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik werk daar nu nog, alleen loopt de opdracht een dezer dagen af. Weer dezzelfde spanning.. OEFFFF............. Weet iemand nog iets? 8)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept