Jump to content

RAC

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondersteunende organ
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemingsplannen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Alex, Bedankt voor je reactie!! :)Ik heb het advies van jouw en Anna opgevolgd. Ik neem alle kosten die ik ga maken om de produkten hier te krijgen mee. Gr
 2. Odeon, Bedankt voor je reactie! Ik heb heb na wat rondvragen besloten het advies van Anna82 op te volgen. Gr
 3. Hi Martijn, Bedankt voor je reactie. Ik heb bruikbare tips gehad. Ik wil iets gaan doen in de badmode (dames en heren). Gr
 4. Beste Marco, Bedankt voor je reactie, maar het is geen huiswerk vraag. Zat zo'n 10 jaar geleden voor het laatst in de schoolbanken. Ik heb (school)boeken geraadpleegd, maar ben er niet uit. Ik heb de inkoopprijs omgerekend naar euro's en de transportkosten en de invoerrechten en BTW erbij opgeteld om mijn voorraad te kunnen berekenen. Dus alle kosten die ik heb gemaakt om de voorraden hier te krijgen. Ik weet niet of dat mag. Of moet ik alleen de inkoopprijs dat ik in het buitenland heb betaald gebruiken? Iemand een tip?
 5. Ik ben bezig met de investeringsbegroting van mijn ondernemingsplan en zit met het volgend probleem: Ik ben van plan spullen in te voeren en door te verkopen. Hoe moet ik mijn voorraden waarderen? a) Inkoopprijs + vrachtkosten + invoerrechten + BTW of b) alleen de inkoopprijs (dus excl vrachtkosten etc) ???
 6. Het zijn kosten voor het opstarten van mijn eigen bedrijf. Ik heb er o.a. promotiekosten, notariskosten). Hoe bedoel je inboeken?
 7. Bedankt voor je reactie, Het zijn inderdaad kosten voor het opstarten van mijn eigen bedrijf. Ik heb er o.a. promotiekosten, notariskosten). Als ik het in een keer wil afschrijven gebeurt dat meestal in het eerste jaar? En als ik het niet in een keer wil afschrijven, hoe bepaal je hoe lang je er over kan afschrijven?
 8. Ik ben bezig met mijn ondernemingsplan en wil laten zien hoe mijn prijs tot stand is gekomen. Ik weet dat er verschillende soorten kostprijsberrkeningen zijn. Ik ben van plan produkten in te kopen verder door te verkopen (ik ga dus zelf niets maken). Ik ken mijn inkoopprijs ik weet wat mijn exploitatiekosten zijn en weet ook wat de concurrent vraagt. Ik wil mijn prijs niet alleen maar vaststellen aan de hand wat de conurrent vraagt. Ik wil ook met een berekening mijn kostprijs berekenen en dan beslissen wat mijn verkoopprijs gaat worden. Wie kan mij helpen met een standaardformule dat misschien in de detailhandel wordt gebruikt.
 9. Nee het is geen huiswerkvraag en ik heb ook al op google en verschillende boeken gekeken maar kom er niet uit. Ik ben bezig met mijn ondernemingsplan en wil laten zien hoe mijn prijs tot stand is gekomen. Ik weet dat er verschillende soorten kostprijsberrkeningen zijn. Ik ben van plan produkten in te kopen verder door te verkopen (ik ga dus zelf niets maken). Ik ken mijn inkoopprijs ik weet wat mijn exploitatiekosten zijn en weet ook wat de concurrent vraagt. Ik wil mijn prijs niet alleen maar vaststellen aan de hand wat de conurrent vraagt. Ik wil ook met een berekening mijn kostprijs berekenen en dan beslissen wat mijn verkoopprijs gaat worden. Wie kan mij helpen met een standaardformule dat misschien in de detailhandel wordt gebruikt.
 10. Ik heb aanloopkosten staan op mijn beginbalans. Wie kan mij verder helpen? Moet ik afschrijven op de aanloopkosten? ???
 11. Ik ben op zoek naar een kostprijsberekening voor produkten in de detailhandel. Wie kan mij helpen?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept