Jump to content

Anoniem012

Junior
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geen, behalve higher
 1. Oke, hartstikke bedankt allemaal. Ik ga zeer binnenkort contact opnemen met Ahold. @ Iwan: Jawel, natuurlijk wel maar even kijken bij A.H. kan toch geen kwaad? Als ik zo'n topic open hoeft het niet perse te betekenen dat ik geen eigen airline wil starten toch? Gr.
 2. Hallo, Ik had een vraag, welke aspecten komen voor als je een eigen Albert Heijn wilt gaan starten? Natuurlijk moet je wel voor de naam gaat betalen. Maar hoeveel kost nou zoiets? Hieronder heb ik even een lijst gemaakt van wat er allemaal moet gaan gebeuren. Kunnen jullie misschien ook schatten hoeveel zoiets nou kost? - Naam - Voorraad - Pand - Elektriciteit - Werknemers - Materie Welke spullen o.i.d. komen er nog allemaal in voor? Gegroet, Corendon!
 3. Nou, Atilay Uslu heeft geloof ik een MBO diploma en was cockpittechnicus van een Fokker 50. En hij heeft nu Corendon onder zijn hoede.
 4. Naar mijn mening moet je zelfs als ondernemer je passie en de zakelijke dingen kunnen onderscheiden. Ik vind dat een ondernemer zich kan onderscheiden tussen die twee. Het kans snel misgaan als je niets mengt. En die vriend van jou, hij heeft een ander karakter dan alle anderen hier. Misschien vind hij wel iets heel erg negatief wat juist iemand anders zeer positief vind. Oh ja, de passie van Atilay Uslu (directeur Corendon) waren ook vliegtuigen he! Hij was cockpittechnicus van de Hollandse trots Fokkers!!
 5. Bedankt Creanize. Maar ik had nog een vraag, welke opleiding kan je beter doen dan Bedrijfseconomie? Iets met Personeel en Arbeid o.i.d.? Of is Bedrijfskunde helemaal "de ding"?
 6. Hallo, Ja, iedereen heel erg bedankt! Ik hoef helemaal niets te horen over de geschiedenis van de luchtmacht of wat de toelatingseisen zijn. Zelf heb ik het een en andere gepuzzeld en weet er dus ook aardig wat van. Het maakt me niet uit of het dromen zijn of niet, of je ze kan waarmaken of niet, ik wil weten hoe je het er beste kan komen en op welke manier! Na hard werken bereik je je maximale vermogen en hoop je dat je dat niveau kunt vasthouden. Dat maximale wil ik uit mezelf halen, en zo mijn eindstreep halen. De meesten hier zullen zeggen of de maximale vermogen van mij wel dat ni
 7. Hallo ondernemers (in spe) of wat voor mooi werk je dan ook doet, Als eerst zal ik me even voorstellen: Ik ben een jongen van 15 jaar en doe nu HAVO en zit in het 4e jaar. Later wil ik het liefst zakenman worden van een luchtvaartmaatschappij. Maar ik wil niet meteen beginnen met een luchtvaartmaatschappij maar eerst een reisbureau opstarten. Dit zijn mijn plannen: 1. HAVO afronden 2. HBO (Bedrijfseconomie?) studeren 3. Reisbureau opstarten of eerst werken 4. Als alles goed gaat wil ik graag mijn eigen luchtvaartmaatschappij starten. Hier mijn vragen: 1. Is
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept