Jump to content

R.knijff

Junior
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. En stel ik heb deze factuur niet meer, het lijkt mij toch dat je deze percentages voor het bestellen ook op het internet moet kunnen vinden of ergens anders ?
 2. Inderdaad maar waar komt dat dan vandaag, weet jij waar die percentages vandaan komen ? Want 30% invoer kosten voor de TNT lijkt me een beetje te gek ???
 3. Het gaat op het moment niet meer over de oude TNT factuur, maar ik wil een koste indicatie hebben voor ik laten we zeggen 50 schermen betaal. Deze dingen horen toch gewoon vast te staan met percentages etc ???
 4. Hallo iedereen, ben hier een tijdje inactief geweest maar op zakelijk gebied niet. Het hele gadget idee is niets geworden en ben hier erg blij om. Via via ben ik Mimo 7 inch touchscreen schermen gaan verkopen. Deze werden ingekocht vanuit Engeland en dit gaat erg goed. Vooral het gemak dat Engeland gewoon in de EU ligt dus geen import belasting etc. Alleen netjes de omzet en winst belasting. Maar nu komt het, ik heb gemerkt dat er steeds meer vraag is naar andere modellen en grotere touchscreen schermen die gericht zijn op het gebruik met de computer. Denk hierbij aan maten van 8 tot 17 inch. Nu heb ik een betrouwbare leverancier gevonden en al diverse telefoon gesprekken gehad en alles ziet er goed uit ;D Maar nu komt het , ik heb verder geen ervaring met het buiten europa importeren, wel weet ik dat ik toen der tijd de 2 sample schermen van Mimo ontving. Deze kwamen uit korea en hadden een waarde van 235 euro. Ik ben toen erg geschroken van het factuurtje van de tnt dat erbij zat, was +/- 65 euro. Hierom ben ik nu eerst even gaan bellen met de Douane en deze wist mij te vertellen dat het import tarief voor computer schermen 0% bedraagt naast de gebruikelijke 19%. Nu vraag ik mij dus af of iemand hier de ervaring heeft om te vertelllen waarop de tnt haar afhandelings kosten baseerd en of er nog andere kosten zijn waar ik rekening mee moet houden want de kosten die ik de vorige keer kreeg wil ik niet hebben als ik grotere aantallen bestel. Ik hoor het graag en hoop dat ik hier de hulp kan vinden die ik zoek. Groet, Reinier Knijff
 5. 16 om precies te zijn , goede schatting. Het is wel serieus ben ook al ingeschreven bij belastingsdienst en heb al btw nummer. Krijg nu al gratis hulp van iemand die helpt met Prestashop , Vond dit er zelf wel mooi uitzien en wil zelf ook welleens wat proberen 8) Ik vertel nog wel hoe het aflloopt ;)
 6. Hoor net van iemand die het in 10 minuten zou kunnen maken ::) Hij zei dat het door de software al 200E zou gaan kosten maar die software is toch allemaal gratis >;( Voel me genaaid maar wel erg blij dat ik nog niet betaald heb ;D
 7. Kuch Kuch Ik heb nog niet betaald , mag nog zeggen wat ik er van vind etc en of ik alles goedvind maar ik vind het dus veel te simpel ::)
 8. Of ik laat gewoon weten dat ik dit geen manier van werken vind , hij zegt dat die er 3 weken lang met 2 mensen aan bezig is geweest ??? Daar geloof ik dus niks van als ik het zie en als ik het hier zo hoor is het niet meer als 1 uur werk. Nu hoor ik jullie denken wat zit die jongen toch te zeuren om 200 euro , maar daar werk ik wel 1.5 maand voor >:(
 9. Ja maar betalen voor iets wat ik ook zelf kan .... Ik geef die 200 liever uit aan voorraad voor me winkeltje natuurlijk he ;D
 10. Mik kan je mischien zo een alternatief noemen , mischien kan ik dan zelf ook even aan de gang ;D
 11. Ja mij is ook toegezegt dat het een mooie profesionele site in php werd ??? En je kan het naief noemen maar het was ook iemand die ik al wat langer kende via de email dus het was wel een '' vrienden prijsje'' Maar ik weet zelf ook wel redelijk veel van computers af en had dit denk ik zelf ook nog wel gekunt vandaar dat ik het zonde vind. De producten zijn gewoon van mijn oude site gekopierd inclusief plaatsjes dus daar heeft verder ook geen werk ingezeten. Dus ik vind het zelf de 200 euro eigenlijk helemaal niet waard. Ik heb ook zelf het domein en hosting geregeld !
 12. Beste Highlevelaars, Ik heb laatst door iemand die ik kende via de email een site laten bouwen , had erg veel functies genoemd die ik er in wou waaronder paypal ideal etc. Hij zei dat dat allemaal kon dus ik had er vrij hoge verwachtingen van want het zou maar 200 euro kosten .... Nu 3 weken later is de site dus ''af'' maar ik had het dus totaal anders verwacht , ik vind het verdacht veel op een standaard OScomerce systeem lijken en dan zou het die 200 euro echt niet waard zijn. Het is ook helemaal niet handig om te bewerken en als ik eerlijk ben vind ik het nog minder mooi als mijn oude website dus nu was mijn vraag is deze website gewoon een standaard kant en klaar script is wat ik zelf ook nog wel had kunnen bouwe... Ik hoop dat jullie mij kunnen vertellen hoe het zit. De website is www.coolatgadgets.nl En dit is niet bedoelt als spam >;( Met vriendelijke groet Reinier ???
 13. Ga denk ik over 1 a 2 weken online ;D Word nog druk aan me site geknutseld , maar dit was de voorraad voor de dingen die snel lopen dus was wel het grootste deel en ik krijg binnen 3 dagen wer betaling van 200 E :)
 14. Dankje :D me bank is nu wel bijna leeg >;( heb net ook alvast wat voorraad besteld ::)
 15. ;D Eindelijk heb ik me domein 8) Webhosting 3000 MB / 60 GB coolatgadgets.nl coolatgadgets.com Voor 39 Euro per jaar ! De domeinen heb ik er meteen beide bijgekocht voor die 80 cent per maand ofzo :P
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept