Jump to content

Dag Orinatova

Senior
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 1. Ik weet wel hoe ik moet bellen,ik kan tot 10 tellen,dus ik kan ook bellen ;) Maar je begreep wel wat ik bedoelde,hoe werkt het bellen vanaf dit voip nummer. Anders neem ik wel contact met hun op,kunnen zij het mij gelijk uitleggen.
 2. Maar hoe kan ik dan bellen,hoe werkt dit? En hoe kan ik gebeld worden op dit nummer zonder dat dit nummer is doorgeschakeld?
 3. Nou nou,dat is een snelle reactie zeg. Op hun website had ik ook al zitten kijken,maar kan ik met een voip nummer doen wat ik hierboven vroeg?
 4. Probleem is opgelost. Ik heb nu een mooi script gevonden en 2x geinstalleerd op mijn website. Werkt helemaal geweldig.
 5. Hallo, Ik zou graag het volgende willen als dat mogelijk is. We hebben een vaste huistelefoon van Ziggo. Voor zakelijk bellen en gebeld worden gebruik ik nu mijn 06-nummer om dat ik vaak onderweg ben. Aangezien ik een 06-nummer niet echt professioneel vind staan zoek ik een andere oplossing. Nu dacht ik dus aan een Voip nummer en doorschakelen naar mijn 06-nummer als ik onderweg ben,of eventueel doorschakelen naar een keurig ingesproken voicemail. Is het dan ook mogelijk om met dit Voip nummer via internet op mijn mobiel te bellen? En kan ik wanneer ik niet onderweg ben dit Voip nummer via mijn laptop laten overgaan of telefoon en ook weer mee bellen? Graag hoor ik jullie ervaringen wat mogelijk is met een Voip nummer. edit:type in titel aangepast
 6. Daar zat ik dus ook al aan te denken. Kun je mij misschien aangeven waar ik zoiets zou kunnen vinden en iemand die dit voor mij kan doen?
 7. Ik heb op dit moment alleen de website,geen database met email adressen.
 8. Dank je voor je reactie. Maar nu is de vraag natuurlijk,waar vind ik zo'n script en iemand die dit voor mij kan installeren?
 9. Dank je voor je reactie. Hier heb je helemaal gelijk in,daar heb ik dus ook aan gedacht. Maar het moeilijke is dat potentiële klanten bijna altijd vooraf vragen wat voor commissie ik reken,en daar wil ik natuurlijk wel een antwoord op geven. Dus ik zit eigenlijk te kijken hoe ik dit het beste kan vermelden en samenvatten.
 10. Hallo, Ik ben mezelf aan het oriënteren hoe ik de commissie zal gaan berekenen. Mijn hoofdactiviteit is het bemiddelen voor in- en verkoop partijgoederen. Ik leg dus contact tussen koper en verkoper van partijgoederen internationaal. Voor bedrijven die goederen zoeken ga ik dus bemiddelen om te vinden wat hun zoeken. Bedrijven die willen verkopen ga ik ondersteunen met het vinden van een geschikte koper. Kortom,ik regel dus alles wat met in-en verkoop te maken heeft. Maar ik zet even in dubio,hoe zal ik de commissie gaan rekenen. Wordt de commissie doorberekend aan de koper of verkoper van de goederen? En wat zijn reële commissies,moet ik in staffel werken? Bijvoorbeeld 7% commissie als de waarde van de partij tussen de 1 en 5000 euro ligt 5% commissie als de waarde van de partij tussen de 5000 en 10000 euro ligt Graag hoor ik jullie ervaringen,alle advies is van harte welkom.
 11. Hallo, Ik ben op zoek naar een nieuwsbrief systeem voor mijn website. Nu heb ik dus een nederlandse en engelse versie van mijn website op 1url. Graag zou ik dus een nederlandse en engelse nieuwsbrief willen gaan gebruiken. Ik wil dus de emailadressen gescheiden houden. Is dit mogelijk met 1 systeem of script? Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen.
 12. Hallo, Ik weet het niet zeker,maar ik dacht dat een privé storting op mijn zakelijke rekening onder het 0% Btw tarief valt,klopt dit? En hoe moet ik een zakelijke factuur in mijn boekhouding zetten die ik betaald heb met mijn privé rekening? Het is namelijk zo dat ik bv. een start privé storting doe van €1000,- hier ga ik mee starten. Nu heb ik voor die storting van €1000 een factuur betaald betaald van bv €75 via mijn privé bankrekening. Als ik die €75 nu in mijn boekhouding zet is het €1000-€75= €925,maar dit klopt niet,want hij is niet van die 1000 betaald. Ik zat zelf te denken om een prive storting van €75 in mijn boekhouding te zetten en die factuur van €75 daar onder. Kan dit,of moet ik dit op een andere manier boeken? Misschien is het een domme vraag(die bestaan eigenlijk niet),maar ik kom er even niet meer uit. Alvast bedankt voor het advies.
 13. Beste Jolanda, Als ik zo lees wat jij wil,zou ik het volgende doen: Zoek naar een goede hosting partij waar je ook gelijk je domein kan registreren. De meeste hosting partijen werken met Direct Admin en vaak hebben ze ook Installatron geinstalleerd. Met Installatron kun je heel veel programma's waaronder Wordpress zeer gemakkelijk onder je domein installeren. Zelf zou ik niet moeilijk doen en gewoon voor Wordpress gaan,dit is in alle opzichten de betere(beste)software om een blog op te bouwen. Verder zijn er een heleboel gratis templates(designs) en plugins om je je blog mooier te maken en toegankelijker. Er zijn diverse gartis SEO plugins beschikbaar voor Wordpress,evenals plugins om Adsense zeer eenvoudig in je Wordpress blog te integreren. Maar ik lees dat je ook iets met SEO wil,dan lijkt mij dat je het bovestaande toch wel moet weten ;) Mocht je nog vragen of hulp nodig hebben,laat het mij maar weten. Ik heb al diverse Wordpress installaties gedaan.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept