Jump to content

Patricia03

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Female
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.kvk.nl
 1. Hoi Michael,' Bedankt dat je je eigen ervaring deelt. Altijd goed te weten hoe het aan de " andere kant" is.
 2. Ja ga ik doen. Ik kon pas een pas bestellen met een KvK-nummer en die heb ik nu.
 3. Hallo, ik ben momenteel bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijf in textiel. Ik werk vanuit huis. Ik ben al redelijk ver onderweg. KvK nummer, contacten met fabrikanten, vormgevers, accountant etc. Aangezien er een hoop moet gebueren op gebied van onderzoek dacht ik dat het misschien handig is een stagiair aan te nemen. Waar kan ik dan het beste aankloppen voor een goede stagiair?
 4. Goedemorgen, Ik ben bezig met het opstarten van mijn eigen bedrijf in textiel. Mijn product wil ik via 2 kanalen distributeren. 1. Website -> particulieren 2. Groothandel -> product in winkels wegleggen. Heeft er iemand goede adviezen over punt 2? Je kunt gaan leuren langs elke winkel, maar je kunt je toch aansluiten bij een inkooporganisatie? Ik heb al flink gegoogled en heb er een aantal gevonden maar waar vind ik een goed overzicht? Hoe kan ik het beste te werk gaan?
 5. Inmiddels een goeie site gevonden! http://www.greentrade.net Dank jullie. Overigens is jullie expertise altijd welkom. Ik ga zaterdag naar de ondernemersstartersdag van de KvK. Iemnad ervaring mee?
 6. Welke landen, of nog preciezer, welke goeie fabrieken leveren organisch katoen?
 7. Weet iemand wanneer je het beste je in kan schrijven bij de KvK. Moet ik eerst de hele business op poten hebben of moet ik dat nu al doen?
 8. Goedemorgen medeforumgenoten, Ik heb een aantal vragen voor jullie. 1. wie weet een fabriek in NL die katoenen producten ( denk aan shawls etc) kan vervaardigen? Ik zal hun 1 voorbeeld/ exemplaar geven. Aan de hand daarvan wil ik een stuk of 100 producten daarvan willen afnemen. 2. Als je een eigen bedrijf start, dat in eerste instantie via een website zijn producten verkoopt, wat kun je dan het beste als eerste doen? KVK? 3. Wie weet waar ik goeie stoffen uit het buitenland kan halen? Welk land is het meest geschikt voor bv Katoen? 4. Heeft er iemand een tip over LABELS? Edit, typo topictitel
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept