Jump to content

Think Twice

Legend
 • Content Count

  432
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26

Personal info

Register

 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Lijnden
 • Phone number
  0610856505
 • Branch
  ICT/ automatisering
 • Branch 2
  ICT/ internet
 • Branch 3
  Webwinkel
 • Website address
 1. Die heeft de TS zelf geregistreerd, ik had hem een DM gestuurd dat hij dat even moest regelen voordat iemand ermee aan de haal zou gaan.
 2. Als je perse wil vasthouden aan een oplossing van je leverancier, dan ben je gebonden aan wij zij aanbieden. Zo niet, dan kan je prima uit de voeten met een product configurator plugin. Dan hoef je alleen maar met de leverancier te bepalen hoe je een bestelling doorstuurt. Voordeel is dat je alles in eigen hand hebt en je echt kan onderscheiden van concurrenten. Stoppen zij ermee, dan kan je zo door met een andere leverancier. Nadeel is dat het je veel meer werk kost om alles in te voeren, daarentegen kan je klein beginnen met een beperkt aantal sieraden en steeds meer uitbreiden.
 3. Kortom, de plugin die jou wordt aangeboden om een ring te customizen is te beperkt. Er zijn andere en wellicht betere plugins, zoek in Google eens op: woocommerce product configurator . Bijvoorbeeld: https://wpconfigurator.com/plugin/. Betekent dat je dat deel dus zelf beheert op je website en ervoor moet zorgen dat de order ook naar je leverancier gaat.
 4. Maar je hebt dus nog helemaal niets? Dit kan met iedere willekeurige webshop software gemaakt worden, geen rocket science. Ieder systeem heeft wel een plugin voor dropshipping. De basis heb je dan. Als je de prijzen van je leveranciers direct kan inlezen middels een API, dan kan je meerdere keren per dag die prijzen ophalen. en koppelen aan je producten. Een product zal dan meerdere inkoopprijzen kennen gekoppeld aan een leverancier. Vervolgens inbouwen dat bij een bestelling de laagste prijs gekozen wordt en bestelling doorzetten naar die leverancier. Lijkt mij een stuk maatwerk.
 5. Dit is wel heel summiere informatie? Wat heb je tot nu toe?
 6. Waarna je op een gegeven moment een draak van een systeem hebt dat bestaat uit vele plugins die wel/ niet meer geüpdate worden voor een nieuwere versie van Wordpress etc. Wordpress met tig plugins gaat nooit zo efficiënt en snel worden als een maatwerk systeem.
 7. Als dit de zoveelste webshop wordt die Chinees spul gaat dropshippen dan zou ik hard wegrennen. Waarom legt hij het risico bij jou neer? Waarom wil hij niet investeren, gelooft hij er zelf wel in? En is er wel een investering nodig? Kan hij het in het begin niet af met een betaal-per-maand webshop? Of heeft hij heel speciale wensen voor die 10k?
 8. Dat WooCommerce het meest gebruikt is, komt weer doordat het binnen een paar klikken is opgezet en de meeste plugins heeft. Dat wil niet zeggen dat het de beste keus is, mijn keus zou het niet zijn voor een webshop. Ik zie webdesigners die nog flink geld vragen voor een kopietje van een bestaande Woocommerce site met een een paar wijzigingen. Daar barst het natuurlijk ook van en zal ook een groot aandeel zijn. Kwantiteit zegt niet alles over de kwaliteit. Maar als je geen developer bent dan kijk je wellicht met een andere blik naar Wordpress en werkt het prima voor jou. En voor nor
 9. Het heeft niet zoveel zin om daar een discussie over te starten, maar Wordpress is voor complexere websites of webapplicaties echt niet de beste oplossing. Neemt niet weg dat Wordpress mijn nummer 1 keuze is tegenwoordig om een website mee te bouwen. Maar een complexere website met specifieke eisen, koppelingen en/ of integratie met een CRM, etc. vind ik het niet geschikt.
 10. Met als belangrijkste reden dat Wordpress met 2 klikken geïnstalleerd is en je binnen 10 minuten een website hebt draaien en elke leek een aantal plugins kan toevoegen. Dat wil niet zeggen dat dat meteen een goede website is, maar veel mensen nemen er toch genoegen mee. Daarbij is het verreweg het meest bekend, klanten vragen gewoon om Wordpress te gebruiken. Als de TS uit de voeten kan met een Wordpress thema, dan prima, maar als hij meer wil en specifieke aanpassingen wil en geen 13 in een dozijn dan zou ik voor een custom made website gaan. Het hele databasemodel van Wordpress i
 11. Sorry, 13 in een dozijn webshop. Klinkt hard, maar vergelijk jouw shop eens met enkele van je concurrenten en dan zie je zelf ook wel dat er nog genoeg te doen valt. Je logo doet pijn aan de ogen zo onscherp. Ik begrijp de naam ook niet, is luxory express verkeerd gespeld? 1 voordeel, je wordt goed gevonden als iemand zoekt op: luxory... Je vermeldt een 06-nummer. Niet doen, voor € 5,- per maand heb je een Voip nummer. Je verkoopt middels dropshipping, prima, maar zo ziet de site er ook wel uit. Deze site: casapets.nl staat ook op de site te koop
 12. Je wil heel veel, maar je wil er geen risico voor lopen en weinig moeite voor doen. Nou dat wordt vast een groot succes. Het maakt je dus ook niet uit wat je verkoopt, je hebt dus geen feeling met je producten en eigenlijk ook niet met je toekomstige klanten. Ondernemen is risico lopen, punt. Je hebt ervaring met Lightspeed en Webshopimporter. Dat noem ik geen ervaring, je weet hoe die tools werken, dat is het. Dat maakt je nog een ondernemer. Je maakt je zorgen om de retouren. Ik moet de eerste leverancier nog tegenkomen die al jouw retouren inneemt en dat
 13. Het ziet er nu een beetje uit als een standaard landingspagina, helemaal met die grote letters. Heel schreeuwerig. Ik zou in ieder geval de grijze achtergrond direct wijzigen naar wit, dat zal al een hele verbetering zijn. De site is ook erg smal, mag en kan breder. De 3 blokken met bulletpoints onderaan tonen rommelig. Deze zijn eigenlijk te lang voor bulletpoints, die juist kort en bondig moeten zijn.
 14. Je hebt les gehad in CEO? En dan benut je niet eens de titel van de homepage? Je description metatag is notabene nog leeg op de homepage? Je presenteert 2 producten op je webshop en verwacht dan dat de verkopen binnen stromen? Zijn dit de heetste producten op dit moment? Of toevallig hetgeen je tegenkwam om te dropshippen? Als het donutbed, HET product is dat je wil verkopen, maak er dan een goede one-product-shop van. Die zich alleen maar op het donutbed richt, met een aparte domeinnaam, en meer informatie dan wie ook, met reviews, video's, aanbevelingen, e
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept