Jump to content

Think Twice

Legend
 • Content Count

  395
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19

Personal info

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. De site oogt ouderwets en rommelig. Met alle beschikbare templates tegenwoordig is dat echt niet nodig. Juist bij dit soort producten moet je vertrouwen wekken, direct uitleggen waarom jouw supplementen zo goed zijn en dat moet overal terugkomen. Ik wil ook graag weten wie jullie zijn. Sorry, kan er niet meer van maken.
 2. Het zal toch iets meer dan een website moeten worden, denk eerder aan een webwinkel met eventueel een app. Daarbij zou ik het zo maken dat je klanten kan laten kiezen tussen bepaalde nog vrije aflevermomenten. Als jullie beide onderweg zijn en er komt een bestelling binnen dan moet je klant wel weten waar hij aan toe is. Je zal toch terug moeten rijden, producten moeten inladen en weer naar die nieuwe klant moeten rijden. Maak ook eens een simpel rekensommetje hoeveel ritjes je aan denkt te kunnen met z'n tweeën en reken dan eens globaal uit wat je er aan over denkt te houden.
 3. Nee, ben al voorzien van een programma m.b.t. facturering. Ook zou ik niet zomaar bij de eerste de beste mijn facturen onderbrengen. Dan moet je wel enige continuïteit kunnen waarborgen. Bovendien zijn er genoeg partijen die dit al doen.
 4. Dus om 4 uur 's nachts kan ik 2 kratten bier bij jou bestellen (gekoeld uiteraard) en die kom jij dan op je scooter brengen? En dat gaat werken?
 5. Een beginnetje. Ik mis een logo. Als ik deze factuur zou versturen naar mijn klanten, dan verdwijnt deze zeker ergens in de spam, toont iets te eenvoudig. Als je hier meer mee wil doen, dan moet je je toch als gebruiker kunnen registreren en allerlei waarden vooraf moeten kunnen invullen, zoals je logo, bedrijfsgegevens etc. Factuurnummer moet dan natuurlijk automatisch gaan, etc. etc. Als je zo incidenteel factureert, dan zou Excel nog eenvoudiger zijn. Dus een begin, maar als je er meer mee wil doen dan zou ik het gaan uitbreiden met bovenstaande suggesties.
 6. Veel makelaars werken met Realworks die het plaatsen van de woningen op Funda voor ze regelt. Zorg dat je zelf een webservice aanbiedt waar makelaars via xml, json hun feed kunnen uploaden. Via de meeste CMS'en zoals Wordpress zijn er gewoon plugins beschikbaar om een feed aan te maken. Of wil je zonder toestemming van de makelaar woningen plaatsen? Want dan zal je je inderdaad moeten wenden tot scraping technieken.
 7. Het begint erop te lijken dat deze post alleen maar bedoeld was om een linkje te scoren? Dat zou jammer zijn, want met de hier gegeven opmerkingen zou je echt iets moeten gaan doen.
 8. Ik mis heel erg een fashion/ lifestyle-achtige look-and-feel. Iets dat ik wel zou verwachten bij dit product. Daarnaast vind ik je buttons op de homepage, "Shop heren, Shop damers" etc. echt niet mooi. Het lijken wel Adsense blokjes of iets dergelijks. Qua snelheid valt er ook nog wel winst te behalen, kijk eens naar een goede caching plugin voor Wordpress.
 9. Ja, dat van gratis retourneren is vervelend. Maar zij bepalen de regels en jij sluit je bij hen aan. Dus?
 10. Ik lees een klaagzang over het verkopen via Bol.com. Je hoeft toch niet te verkopen via Bol.com? Waarom al die ergernis en energie hierin steken? Wij verkopen niets via Bol.com en draaien een meer dan prima omzet. Als er op Bol.com zich een bepaald type klant bevindt die jij niet wil hebben, dan kan je toch beter je energie in je eigen website steken? Of beperk je assortiment op Bol.com tot de niet-hygiënische producten?
 11. Heel gezond leven, toch ernstig ziek worden en tijdens je chemo's in het ziekenhuis in bed nog achter de laptop omdat anders de boel simpelweg failliet gaat. Daarna weer verder om na 2 maanden het hele circus nog eens te mogen beleven , met als hoogtepunt tijdens een openbuikoperatie een storing bij 1 van m'n grootste klanten. Ja, dat was wel het grootste nadeel van ondernemen. Dan realiseer je je dat je er zakelijk gezien helemaal alleen voor staat.
 12. Normaal gesproken biedt de andere partij je een webservice/ API aan om de voorraadinformatie op te halen, bijvoorbeeld via XML of JSON bestanden. Die dien je te koppelen met je eigen systeem. Er is vaak geen kant en klare oplossing. Een beetje webshop bouwer kan dit voor je maken. Dus niet iemand die alleen een template voor je plaatst en verder geen kennis heeft van de achterliggende techniek.
 13. Wat laat jij je kennen zeg... Maar je hebt gelijk, je website ziet er fantastisch uit, je SEO is dik in orde en een responsive website anno 2019 is echt niet nodig. Succes ermee!
 14. 1. Aan onze nieuwe website wordt gewerkt, onze aandacht gaat nu uit naar de webwinkel, die meer dan uitstekend presteert 2. Ik ben niet diegene die om een website review vraagt 3. Als je niet tegen kritiek kan en iedereen je website geweldig vindt, wat doe je dan hier?

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept