Jump to content

Nico Kruyswijk

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  noordhollandnoord.st

Company info

 • Location
  Den Helder
 1. De ondernemersvereniging Anna Paulowna organiseert in samenwerking met de Rabobank een thema-avond “Je netwerk, sleutel tot succes?” Iedere ondernemer uit de wijde omgeving van Anna Paulowna is van harte welkom. Uiteraard is er ruime gelegenheid om te netwerken. Aanmelden kan bij Nico Kruyswijk, n.kruyswijk@nhn.rabobank.nl of (0223) 673 173. Programma 19.30u Ontvangst en rondleiding nieuwbouw 20.00u Presentatie virtueel netwerken (door Nico Kruyswijk, Starterscommunity) 20.20u Sterker door training (door Thea Heisen, Mindmotion) 20.50u Pauze 21.00u Presentatie digitaal in- en verkopen (door René de Visser, Rabobank) 21.30u Netwerkborrel 22.00u Einde programma Website Naar website van evenement Organisator Ondernemersvereniging Anna Paulowna en Rabobank Noord-Holland Noord Prijs kosteloos Uitnodiging ondernemersvereniging AP.pdf
 2. Zelf steun ik graag www.kiva.org Deze organisatie verleent microkredieten aan kleine ondernemers over de hele wereld. Online kun je zelf kiezen wie je hoeveel dollar schenkt. Bovendien geven de meeste ondernemers aan wat ze met je lening doen. Elke maand betaald de ondernemr je een maanbedrag terug dat je gelijk weer kunt uitlenen aan andere ondernemers. Dit geeft mij veel voldoening.
 3. Dit topic is bedoeld voor discussie over bovenstaand(e) evenement(en).
 4. Bedankt voor de heldere feedback. We zijn momenteel bezig met het wijzigen van de oranje knoppen naar uitklapmenu's. Die ingreep zou tot gevolg kunnen hebben dat we minder info op de homepage zelf hoeven te hebben. Is de onleesbaarheid van de tekst/grafiek het gevolg van te kleine letters, het lettertype, .... ?
 5. Dit hadden we zelf ook geconstateerd, de compatibiliteit met Firefox is nog onvoldoende. Dit is een punt van aandacht bij de verdere ontwikkeling van de site. Bedankt voor je opmerking!
 6. Dat de 2 fora momenteel losstaand zijn doet niets af aan de functionaliteit van beiden. Overigens zou ik zelf graag zien dat de het lokale forum in het HL forum wordt geïntegreerd, maar er zijn meer parijen die daar overeenstemming over meoten bereiken. Kun je deze uitspraak verhelderen (met voorbeelden)? Een gevoel is immers zeer persoonlijk...
 7. Dat lijkt me nogal slordig. Ik vermoed dat er een veld verwisseld is bij de conversie tussen HL en de SC. Ik ga er gelijk achteraan.
 8. De stabiliteit laat nog te wensen over, dat werd gisteren weer pijnlijk duidelijk. Hier wordt aan gewerkt. Bedankt voor de opmerkzaamheid. Nog ander commentaar?
 9. Ik denk dat Nico Schouten de spijker op de kop slaat als hij zegt dat de Starterscommunity niet zozeer concurrentie is van HigherLevel, maar meer een aanvulling op. Het sterke punt van HigherLevel is dat ondernemers er terecht kunnen met breed uiteenlopende vragen, die vervolgens snel worden beantwoord. De Starterscommunity is meer een verlengde van het lokale netwerk, het schept de gelegenheid om de bakker om de hoek ook digitaal te ontmoeten. Daarnaast kennen specifieke regio's/gemeenten hun eigen omgangsvormen en uitzondering op de regels. De Starterscommunity biedt een platform om ervaringen en kennis hierover te delen. De koppeling met HigherLevel zorgt ervoor dat de lokale ondernemer daarnaast met raad kan worden bijgestaan m.b.t. 'generieke' ondernemersvragen. In zoverre deel ik de mening van Nico Schouten dat de twee elkaar versterken. Dit verklaart tevens waarom er "zoveel nieuwe initiatieven" ontplooid worden, een lokale digitale ontmoetingsplek voor ondernemers bestaat namelijk nog niet. Vandaar de Starterscommunity.
 10. De KvK-site biedt andere functionaliteit dan zowel HL als de Starterscommunities. Het is echter interessant te zien dat er zoveel initiatieven ontplooid worden om de starter tegemoet te komen.
 11. Voor de volledigheid: Rabobank heeft 4 communities opgezet, 2 onder het Rabo-label en 2 onder het Starterscommunity-label. De laatste, waaronder Starterscommunity Noord-Holland Noord valt, treedt naar buiten als onafhankelijk platform. Dat wil zeggen dat de technologie wel in handen is van de Rabobank, maar dat de site niet als uithangbord voor de Rabobank fungeert. Doel is met name om (startende) ondernemers kennis en ervaring te laten uitwisselen en daarnaast het regionale netwerk een impuls te geven. Op termijn zal de Rabobank evalueren welke aanpak (onder het Rabo-label of het Starterscommunity-label) het best aansluit bij onze doelstellingen. Ik hoop dat dit wat meer duidelijkheid schept m.b.t. de 2 verschillende versies.
 12. Beste HL-ers, Zoals in deze thread al besproken is, heeft Rabobank een viertal starters communities opgezet onder meer i.s.m. HL, lokale gemeenten en de KvK. In de kop van Noord-Holland zijn we bezig met een platform dat niet onder het Rabobank label draait. Hier hebben we voor gekozen om uit te dragen dat de behoefte van ondernemers voorop staat. De structuur van de site staat nu. Voor de verdere invulling willen we naar de markt luisteren. Daarom mijn verzoek aan jullie om de werking, de mogelijkheden en de gebreken van ons platform kritisch onder de loep te nemen. Ik denk dat jullie hiervoor het uitgelezen (kritische) publiek zijn. Commentaar kan zowel in dit forum als via de PM worden gedeeld. Opbouwende adviezen zullen we uiteraard waar mogelijk implementeren. Groet, Nico Kruyswijk
 13. Nico Kruyswijk

  test

  Ik ben niet beledigd hoor, wilde alleen even uitproberen hoe je een link in een post kunt plaatsen. Dacht dat dit test-forum voor dergelijke testjes bedoeld was.
 14. Nico Kruyswijk

  test

  http://noordhollandnoord.starterscommunity.nl/URL URL
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept