Jump to content

pacodelacruz

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. pacodelacruz

  accijns

  Hallo Mijn zoon en zijn vriend hebben laatst sigaretten gekocht van het merk reagel de verkoper had ze verteld dat deze origineel waren en had dit ook laten zien door middel van een slof open te maken. Deze persoon werd al enige tijd geschaduwd door de fiod. Tijdens de verkoop werden ze betrapt. Nu heeft de belastingdienst een aanslag opgelegd over de accijns van de sigaretten .nml 1600,-- euro dit is het totale bedrag van de accijns over het aantal sigaretten. Maar nu heeft de belastingdienst bij ieder persoon een aanslag neergelegd van 1600,-- euro. Dit betekent dus dat er 3 x 1600,-- euro=4800,--accijns betaald moet worden over de sigaretten. Weet iemand of dit terecht is. b.v.d
 2. Van het oveleggen en met elkaar en rond de tafel gaan zitten zal helaas niet van komen denk ik omdat ze alles proberen om de explotatie tegen te houden. Ik heb nml al aangifte moeten doen van diefstal ,uitlokking tot geweld,en van mishandeling. Mischien is het beter dat ik een schriftelijk voorstel doe. Bovendien hebben ze in alles wat ze gedaan hebben nooit iets met mij overlegd.
 3. Nu is het zover dat ze naar de rechter willen stappen om te vragen om een opsplitsing. Weet iemand wat ik nu kan doen.
 4. En wat gebeurd er met de huurders waaraan ik mijn paardenstallen aan heb verhuurd. mvg vujo
 5. wat zijn dan exact de problemen bij levering. Kan ik mijn bedrijf dan noch voortzetten. En moet ik dan de bedrijfswoning uit.
 6. het pand staat voor 1/3 op mijn naam en mijn vrouw. 1/3 staat op een bv en de resterende 1/3 staat ook op een bv. het pand is cash gefinancierd. er staat niets op papier maar er zijn wel afspraken gemaakt waarbij diverse getuigen bij aanwezig waren.
 7. hallo ik heb e3 maanden geleden een bedrijfspand gekocht samen met 2 andere personen die een bv hebben. IK ben daar een bedrijf aan het opstarten en ik woon in de bedrijfswoning van het pand. Omdat er noch veel moest gebeuren aan het pand ben ik deze 3 maanden bezig geweest met het bedrijfsklaar maken van het pand en dat heeft me veel geld gekost. Nu ben ik er echter achter gekomen dat mijn andere 2 eigenaren stiekem achter mijn rug om het pand proberen te verkopen. Ook ben ik erachter gekomen dat ze flinke schulden hebben en dat hun bv dreigen failliet te gaan. Na een gesprek met hen zijn er harde woorden gevallen en is er ruzie ontstaan. Daarna hebben ze zonder mijn medeweten een makelaar ingeschakeld om het pand te verkopen. Nu bekend is dat het pand te koop is kan ik geen contracten meer afsluiten met klanten om bv evenementen te organiseren. Omdat deze ruimschoots van te voren worden gepland en ik niet de garantie kan geven dat het doorgaat. Dus nu zit ik ook noch zonder inkomsten. Kan iemand mij raad geven wat te doen en wat de eventuele gevolgen voor mij kunnen zijn. bvd
 8. als ik hem zo factureer is het dan oke Aankoopprijs : 8500,— euro exclusief btw Exclusief btw : 19% Btw bedrag :1615,— Totaal : 10115,— te betalen : 8500,—
 9. thanks oke de inkoop begrijp ik. Maar de verkoop begrijp ik niet helemaal. Ik verkoop de auto voor 8500,-- exl.btw Als ik dan op het factuur zet 8500,-- euro exlusief (btw 1615) Dan kan de garagehouder het btw bedrag vervolgens ook aftrekken. Ik ben nml een beetje bang dat ik de auto verkeerd factureer.
 10. nee dat is niet wat ik bedoel . Maar weet je mischien ook hoe het zit als ik bv deze auto direct had doorverkocht zonder dat deze in nederland was geweest.
 11. dus zet ik op het factuur inclusief 19% btw.
 12. Hallo ik heb een vraag. Ik heb als nederlands autobedrijf een auto gekocht in belgie ex btw.(intracommunitaire levering) voor 7500,-- euro Ik ben van plan deze auto te verkopen aan een garagebedrijf in nederland met btw nummer) voor 8500,-- ex btw Deze wil de auto zelf invoeren in nederland. Weet iemand hoe ik deze auto moet factureren en in en uit moet boeken . b.v.d
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept