Jump to content

Record

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Record

  Subsidie

  Bedankt voor de link, handige site. Er zijn wel anderen subsidies waarvoor ik misschien in aanmerking zou kunnen komen, alleen met een jongeren subsidie zou die kans nog groter zijn als die zou bestaan.
 2. Record

  Subsidie

  Hallo, Volgens mij bestaat het niet, maar om het toch zeker te weten vraag ik het hier nogmaals. Bestaan er speciale subsidies voor jonge ondernemers? Alvast Bedankt
 3. Ik wil de marketing wel zelf gaan zorgen, de content zal niet helemaal door mij verzorgd worden. Maar je hebt gelijk, daarvoor moet ik correct Nederlands gebruiken. Alleen besteed ik daar geen aandacht aan op reacties hier(zou misschien wel beter zijn) Bedankt voor de tip over India zal het bekijken.
 4. Oke met de webhosting zal ik me dan maar beetje gaan orienteren, maar nog geen beslissing nemen. Hoe is het trouwens te controleren hoe lang een programmeur over de website doet? Niet toch? Daar moet ik dus maar op vertrouwen. Eisen heb ik nog niet goed op papier gezet, dat ga ik nu maar eens doen. Het idee zit nu nog in me hoofd. Paar eisen: - Mensen moeten een account kunnen aanmaken voor de site - Puntensysteem, zodat gebruikers elkaar soort van kunnen raten - Forum - Video speler( of is dit veel werk? en kan ik ze beter laten embedden?) - Voor de rest is het vooral tekst Maar ik ga me plan is goed op papier zetten, zodat het duidelijker en overzichtelijker is.
 5. Laten we het erop houden dat dat een testje was. Ik vraag me werkelijk af of iemand die geen idee heeft van wat PHP is, hoe het werkt en dergelijke een nieuw webconcept zou moeten opzetten. Je bent voor alles compleet afhankelijk van anderen. Voor de TS, waarom ben jij nu juist de aangewezen persoon om dit in de markt te zetten? Heb je, behalve het idee, nog enige kennis of ervaring die daarvoor nuttig kan zijn? Welke HL'er heeft succesvol een internet concept op de markt gebracht zonder dat hij 1 enkele regel gecodeerd heeft en alles heeft uitbesteedt? Ik snap wat je bedoelt tonino. Ik denk er ook over na om me te gaan verdiepen in website programmeren. Maar zelfs als ik dit zou doen, zou het denk ik lang duren voordat ik een website van niveau kan maken. Behalve het idee heb ik inderdaad niet veel. Wel de kennis maar dat is in principe geen kennis die allen ik heb. Verder wel de juiste drive om het idee succesvol te maken. Is het dan zo erg om afhankelijk te zijn van je designer/programmeur. Welke risico brengt dat dan met zich mee behalve dat diegene je idee zou kunnen stelen, maar daarvoor zal ik goede afspraken maken en kijken met wie ik die afspraken maak.
 6. Zou ik wel doen ja. Al zijn er ook sitebouwers die dat voor je regelen. Dat zou ik wel doen ja, want een andere partij kent de applicatie niet. Ik zou contracten en werkafspraken (bijv. overdracht broncode) wel zo regelen dat je niet vast zit aan de bouwer en later altijd nog eens kunt overstappen. Als je een hoog servicelevel verwacht (storing in 10 minuten opgelost in de nacht van vrijdag op zaterdag) dan is een freelancer geen geschikte partij voor het beheer en heb je een groter bedrijf nodig. Oke duidelijk over de contracten ed zal ik me nog wel goed moeten inlezen. Is een kvk registratie hiervoor verplicht? Servicelevel hoeft in het begin niet 100% te zijn. Als het een succes blijkt te zijn kan ik dat inderdaad wel overwegen.
 7. Ja, nee, hou maar op. Je hebt een paar globale ideeën voor de functionaliteit, pakt het eerste de beste programma dat iemand noemt (ik kan er zo nog 10 noemen die ook kandidaat zijn) en probeert het de benodigde zonder technische know-how te installeren. Natuurlijk krijg je dan 5.000 technische problemen en daar is dit forum nu eenmaal niet voor. Werk de functionaliteit uit, benader freelancers en vraag offertes, laat hun de site bouwen en op je server inrichten. Vergeet daarna de contracten voor hosting, beheer en onderhoud niet. Zoals ik al zei had ik ook me vraagtekens bij het gebruik van dat programma. Maar proberen kan in mijn ogen geen kwaad. Hosting zal ik gewoon zelf moeten regelen toch? Of is dit normaal om deze taak te geven aan de programmeur. En voor beheer en onderhoud moet ik daarvoor dezelfde freelancer gebruiken die de site heeft geprogrammeerd. Of kan ik dit ook over laten aan iemand anders?
 8. BEdankt voor de tip. Met dat programma zou ik dus me eigen website kunnen maken. Vraag me af of dat echt zo makkelijk werkt en hoe het resultaat dan is. Ik heb hem geprobeerd te installeren, maar lukt niet. Ik heb het bestand gekopieerd wat moest. Alleen hoe moet ik het install bestand openen, dat is .php? ???
 9. Een freelancer heeft een eigen bedrijf, werkt daarin meestal in zijn eentje, maar heeft vaak een netwerk van andere freelancers voor andere specialismen. Voor overzichtelijke projecten met een eenkoppige opdrachtgever vind ik een freelancer het prettigst werken. Voor grote institutionele opdrachtgevers (organisaties) werkt een middelgroot bedrijf dat alles in huis heeft vaak beter, bijvoorbeeld ook omdat daar account- en projectmanagers zitten die weten hoe ze met grote organisaties moeten omgaan. Maar er zijn ook een heleboel kleine webbouwbedrijven die je als 'kleine' opdrachtgever best kunt inschakelen. Wat een site kost valt zo van de buitenkant niet te zeggen. Daarvoor moet je eerst een beschrijving van de functionaliteit opstellen. Vormgeving, CMS, workflow, autorisatie, zoekfunctie, archivering, koppelingen, RSS, gadgets, zoekmachinevriendelijkheid, user-generated content...? Met die functionele beschrijving kun je her en der indicaties vragen. Oke bedankt voor je reactie. In dit geval zou een freelancer dan denk ik het prettigst werken. Over de site. Vormgeving moet gewoon simpel en overzichtelijk te zijn hoeft niet "bijzonder" te zijn. Verder moeten gebruikers een account kunnen aanmaken en reacties kunnen plaatsen. Ook moeten er videos gembedded kunnen worden. Dat is denk de basis van de site. Alleen wil ik als het binnen me budget ligt ook nog een puntensysteem aan toevoegen (soort van Karma), wat gebruikers elkaar kunnen geven.
 10. Hallo, Ik heb een idee bedacht voor een website wat ik wil gaan uitvoeren. Ik heb hier nog geen ervaring mee, maar ben er wel van overtuigd dat ik dit kan. Alleen is me kennis van websites maken maar heel matig(html) en ik kan dus niet zelf de website gaan maken. Ik wil voor de website voor de rest wel alles zelf doen (inhoud, marketing enz.). Alleen voor het technische gedeelte heb ik dus iemand anders nodig. In mijn directe omgeving heb ik op dit moment niemand die dit kan. Wat raden jullie dan aan, gewoon een freelancer zoeken of het toch via een bedrijf te laten doen? Zal dit in kosten veel verschillen? En aan wat voor kosten moet ik denken voor een website die misschien een beetje lijkt op www.nu.nl (ruime indicatie). Alvast Bedankt
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept