loading
Ga naar inhoud

vifit

Newbee
 • Aantal berichten

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

 • Jij bent:
  anders
 • Hoe heb je ons gevonden:
  anders

Registratie

 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  19-24
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  financiering
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  Geef hier svp een aa

Recente activiteiten

 1. Het werk wat ik dan freelance ga doen is inderdaad ongeveer hetzelfde als wat ik nu doe. Ik ben hopelijk max. 4 maanden werkzaam als freelancer. Het max wat ik per mnd dan verdien is maar ongeveer 400 euro...Ik krijg niet elke maand dezelfde hoeveelheid opdrachten opgestuurd. Het wisselt dus hoeveel teksten ik per maand uitbetaald krijg. Dit maakt al iets uit? Mijn baas wil dat ik BTW op de factuur zet, maar daarom twijfel ik..zit hier n addertje onder t gras..is t overbodig? (ik heb geen btw nummer, het zou dus sowieso niet kunnen)
 2. Ik heb een aantal vragen mbt freelance werken. Momenteel werk ik, maar ga over n maandje stoppen. Totdat ik nieuw werk gevonden heb, blijf ik freelance werken (teksten schrijven) voor mijn huidige werk/bedrijf. Voor die paar maandjes dat ik dit ga doen, vind ik t niet echt de moeite om me in te schrijven als eenmansbedrijfje bij de KvK. Nu vraag ik me dus af in hoeverre je als freelance tekstschrijver/copywriter 'zwart' mag werken? Als het mag, wat is het maximale wat je dan mag verdienen per jaar? en wat het verkrijgen van mn loon betreft: Mocht ik me niet aanmelden bij de KvK en dus 'zwart' gaan werken, moet ik elke maand n factuur versturen naar mijn baas met daarop het bedrag wat ik van hem krijg. Hij wil wel dat ik daar 19% BTW aan toevoeg. Dit lijkt mij niet verstandig, aangezien dan de belasting mij zo kan vinden om verhaal te halen...toch? Hij zegt dat hij mij anders niet kan uitbetalen...Dan is het toch ook geen 'zwart' werken? Ik vind het moeilijk....en heb hier totaal geen ervaring mee. Waar zitten de addertjes onder het gras en wat zijn eventuele oplossingen? ??? Alvast bedankt voor de reacties! :)
NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké