Jump to content

Anita Renes

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Female
 • Address
  Veldzichtstraat 1, De Bilt, 3731GH, Netherlands
 • First name
  Anita
 • Last name
  Renes
 • Company or organization name
  Vian Consultancy
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Heel trots, kan ik jullie vertellen dat de site klaar is, mede dankzij jullie suggesties. Dus...zie hier
 2. De foto..ok. Moet ik nog eens naar kijken dan. Het is interessant hoe je de tekst herschrijft. Maar.. Ik weet alleen niet of het dan wel klopt wat ik neerzet. Kijk, ik ben er idd van overtuigd dat niet alle bedrijven fulltimers nodig hebben. Maar is het omgedraaid zoals jij zegt? veel bedrijven parttimers nodig hebben? Ik ga er over nadenken. bedankt!
 3. Laatste dagen veel gewerkt aan de site... Als er iemand een blik zou kunnen werpen op (vooral) "over ons" zou ik hem/haar heel dankbaar zijn. Ik ben nu aardig tevreden , maar hoor altijd graag de mening van een ander.
 4. Theo, ja, ik realiseer me dat ik wellicht potentiële klanten afschrik. Laten we dan maar stellen dat dat een bewuste keuze is. Noem me maar eigenwijs. Mbt Addwords; wij hebben nog een eigen bedrijf, ja, wederom een site die ik heb gemaakt, echter, een zeer specifiek product waar wij 1 van de 2 producenten in NL zijn. Hier werk ik ook met addwords, weet inmiddels aardig hoe het werkt. Om nu terug te komen op addwords mbt "mijn"site; ik heb gekeken met welke zoekopdrachten men, via addwords, bij mijn site is uitgekomen, en daar ben ik tevreden mee. (Ik kreeg een gratis tegoed via de host, voor addwords...vandaar) Erwin, Ja, ik heb mezelf betrapt op deze inconsequentie. Zal er nog eens doorheen lopen. De kopjes, dus DAT is het wat ik mistte op de homepage! Kon er niet de vinger op leggen.. Ga nadenken over een toepasselijk kopje aldaar. Een CV. Ja., Heb ik overwogen. Maar. Mijn CV is nogal "kleurrijk". Sommigen vinden dat boeiend. Maar soms vrees ik dat anderen het gewoon niet serieus nemen (wil ik wel over uitweiden maar niet alhier op het forum zelf. ) Laat ik het erop houden dat mijn loopbaan "onverwacht"te noemen is. Oh, en Theo...ja, ik blijf bij mijn standpunt. Groet Anita
 5. Hoe kun je dit beoordelen? Je kent immers alleen de situatie waarin je geen website hebt gehad. Misschien had een professionele website je immers wel meer/betere/grotere klanten opgeleverd dan je nu via je netwerk binnen hebt gekregen. Of maak ik hier een denkfout? Manon; bedankt. Theo, zoals ik dit topic mee gestart ben; ik ben (nogsteeds) van mening dat in mijn geval, de site, qua design minder relevant is als de inhoud (en smaken verschillen; er komen nog wat plaatjes bij, maar ik ben helemaal gelukkig met het eenvoudige door jou "als saai" aangemerkt design). Ja, ik heb bezoekers via google, nee, niet via de reguliere zoekfunctie, althans, minder goed, maar wel via addwords. En krijg hier ook bezoekers van, terwijl er verder nog helemaal niets aan reklame etc is gedaan. De site zal ter ondersteuning zijn van bijvoorbeeld een mailing die ik de deur uit ga doen, zodra de site klaar is. Zodat ze meer info kunnen vinden, indien gewenst. Eventueel mogelijke prospects kwijtraken vanwege dat witte scherm? Ach.. het wordt wellicht aangepast. Maar, ook al blijft het zo. Ik ben een adviesburo. Geen internet design bedrijf. Als iemand daar niet doorheen kan kijken...IK ben dan erg eigenwijs, maar dan maar niet. Er zijn vast mensen die dat wel kunnen dan wel doen. groet, Anita
 6. Nou...naar aanleiding van jullie op-en aanmerkingen het e.e.a aangepast, toegevoegd, verwijderd... Met name met het "over ons"gedeelte heb ik moeite. Graag weer een reactie!
 7. Nog 1 ding, graag jullie mening; Ik heb heel bewust zaken mbt contact gegevens eruit gelaten. Ik heb het bedrijf ook nog niet bij de KVK ingeschreven; had bedacht eerst eens te kijken of ik uberhaubt vind? (en waarom staat er zo'n irritant reclamevenster precies boven het vak waarin je schrijft, alhier??
 8. Ik heb een hoop aan jullie tips.. Het stuk over mijn dochter heb ik geschrapt, ga er morgen nog eens goed naar kijken, heb nu wel het idee dat er iets ontbreekt. Waarom kontakt als contact schrijven? Geen idee. Misschien omdat ik eigenwijs ben en al die nieuwe spellingsregels iedere keer niet meer zo volg;-) Mbt caes; goed idee. Ik ga er een aantal zaken in vermelden waar ik aan gewerkt heb. Over de layout; Tja..ik denk dat smaken verschillen. Ik vond het zo vooral rustig en helder.. Groet Anita
 9. Allereerst; bedankt voor de reacties (tot zover) Theo; ik vind het wel belangrijk, maar voor mij is de inhoud nu even belangrijker, technische gedeelte heb ik evt hulp, inhoudelijk sta ik er alleen voor.. Kena; ja..point taken:-) en de rest. bedankt. Ga zeker al jullie punten meenemen in het aanpassen van het een en ander. Mbt referenties; moeilijk. Heb maar 1 werkgever waar ik lange tijf heb gewerkt. Ga ik die dus vermelden? Heb echt geen idee wat al dan niet gebruikelijk is.
 10. Ik wil voor mezelf gaan beginnen, voornamelijk om binnen mijn vakgebied te kunnen werken, maar dan nog steeds flexibel te kunnen zijn ten aanzien van het aantal uren. Dit ivm schoolgaand kind, die ik niet vrijwel de gehele week wil onderbrengen bij "anderen". Anway. Mijn site. IK heb hem geheel zelf gemaakt, er zal in technisch opzicht vast wel het eea aan mankeren, (Internetsites maken is slechts een hobby voor mij, dmv "trial and error" uit te vinden hoe je een site maakt) ik hoor graag wat. Belangrijkste is echter de inhoud. Ik wil op korte termijn een brief gaan sturen naar potentiële klanten (adresbestand kvk), en wil o.a. gebruik maken van de teksten die ik heb geschreven op de site. Een kennis van mij had vooral aanmerkingen over het "over ons"gedeelte...(teveel details, over mezelf, en teveel "moeilijke woorden". Graag hoor ik jullie op-en aanmerkingen. Mvrgr Anita Renes
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept