Jump to content

dertkesh

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Kan jij crowdfunding nader toelichten? Want voor zover ik het weet is het verboden om geld te vragen op het forum. Hoe kan ik het volgens jou aanpakken?
 2. Beste Danny, Ik vraag niet om geld, ik vraag HL gebruikers om tips over het vinden van investeerders. Ik heb een IT gerelateerde studie gedaan maar dit is de 'niet technische' kant van de IT, en daardoor kan ik er niet zelf voor zorgen.
 3. Beste allen, Ik ben in 2010 een sociale netwerksite gestart. Het is een sociale netwerksite dat zich momenteel richt op een bepaalde doelgroep uit Nederland en Belgie (omdat de website Nederlands is). De site heeft nu ongeveer 3000 leden en ik vind dit niet voldoende, de huidige site heb ik laten maken met een bepaald budget dat ik in 2010 had en de site is toe aan vernieuwing. Daarom wil ik de website laten uitbreiden (nieuwe layout, nieuwe functionaliteiten, code updaten en bugs eruit laten halen) en ik wil internationaal gaan (Nederlands, Engels en een derde taal dat bij mij bekend is). En een IOS/Android app zit ook tussen mijn verwachtingen. Wanneer de site internationaal gaat kan ik spreken over het bereiken van miljoenen potentiele leden, uiteraard kan ik in eerste instantie niet garanderen dat er meteen miljoenen leden bij komen, maar de site heeft écht potentie wanneer het internationaal gaat. Facebook is bijvoorbeeld erg populair in USA/EU. Orkut is erg populair in Zuid-Amerika V-kontakt is erg populair in Rusland en ook China heeft zijn eigen sociale netwerksite. De doelgroep waar ik het over heb zit in de top 10 met het meest actief zijn op facebook. Je zal vast denken, waarom zullen mensen Facebook verlaten en voor jouw website kiezen: [*] Het is specifiek gericht op die ene doelgroep met een sitenaam in hun taal. [*] Er worden geen privacygegevens verkocht aan derden voor ads (zoals facebook doet), er is een VIP-systeem en gebruikers kunnen zelf bepalen of zij VIP worden of niet. [*] Leuke functionaliteiten waarvan er enkele niet op grote sociale netwerksites aanwezig zijn. Na mijn korte introductie hierboven wil ik jullie vragen HOE ik aan investeerders kan komen om dit allemaal te realiseren?
 4. Hallo UP !!!, het gaat om een community website. ik weet niet hoe het werkt maar zou het graag willen leren, vandaar mijn vraag in de topic. mvg, dertkesh
 5. Hallo, ik ga het volgende lezen, denken jullie dat dit goed is? http://www.gratis-cursus-boekhouden.nl/ of is dit niet voldoende?
 6. Hallo Chris Hammink, ik heb geen kantoor etc. (dus geen huur o.i.d betalen) inkomsten komen via mijn website binnen en uitgaven zullen voor de website zijn. domeinkosten/hostingkosten/verzekering etc.
 7. Hallo, alle 3 erg bedankt. Ik zal boeken lezen wat betreft administratie/boekhouden. En wat kost zo'n boekhouder eigenlijk per maand/jaar?
 8. Hallo, wat moet je allemaal doen bij boekhouden? Je moet per maand je inkomsten/uitgaven in een map stoppen (bijhouden) maar wat nog meer? moet je berekeningen maken? zo ja wat voor berekeningen en hoe? kan iemand mij uitleg geven of een URL geven waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Op google heb ik gezocht op boekhouden en hoe moet je boekhouden, maar dan krijg ik cursussen of boeken die ik moet aanschaffen etc. Moeten deze dingen opgestuurd worden via post of via internet (e-mail) etc. Ik wil alles zelf berekenen/uitrekenen en regelen zonder een boekhouder erbij te halen.
 9. Hallo René v. Zandwijk, Dat klopt. Mijn website wordt op dit moment ook gemaakt. Het zal binnen 1 maand online staan. Ik wil zeker zijn van mijn zaken, vandaar dat ik zo'n vraag heb gesteld hier op het forum.
 10. Hallo allemaal, mijn website heeft een bepaalde doelgroep, namelijk Turkse mensen. (15/35 jaar) Er zijn misschien veel van dit soort websites, maar een website dat zich richt op Turkse "jongeren" heb je niet veel van. (bijv. marokko.nl, speciaal gericht op Marokaanse internet gebruikers) Ik denk dat dit een gat in de markt is en dat ik hiermee veel Turkse, maar ook Nederlanse, Marokaanse jongeren zal trekken naar mijn website. En met behulp van een VIP-systeem, Mollie-systeem etc. Ik heb veel mensen in mijn omgeving, zodat ik mond op mond reclame kan doen, op internet heb je veel sites waar je gratis je URL kunt plaatsen. En familieleden, bekenden, kennissen etc. Op het begin wordt het misschien niet druk maar uiteindelijk hoop ik duizenden leden te krijgen en mischien na 1 jaar of 1,5 /2 jaar tienduizenden leden. En ik ben bijna 21 jaar. Ik woon bij mijn ouders. Dus ik betaal geen huur, geen water kosten, geen electriciteits kosten etc. En ik ben op zoek naar een vaste baan tot en met augustus, want in september ben ik van plan om te beginnen met een HBO-opleiding. (daarna kan ik als het mogelijk is altijd nog parttime werken). Vandaar dat ik alleen kosten heb voor mijn domein, hosting en verzekering (DSW) en eventueel als ik iets laat maken voor mijn website of iets wil kopen. Maar dat doe ik dan alleen als ik geld heb.
 11. Hallo Manon GJ, Ik ga een website beginnen met een forum, berichtenbalk etc. VIP-leden hebben meer mogelijkheden. Paar keer gratis op het berichtenbalk,VIP-room op het forum. Met behulp van ideal of mollie kunnen gebruikers VIP worden (voor meer mogelijkheden), zij kunnen "credits" opwaarderen en hiermee bijv. op het berichtenbalk schrijven (1 bericht is 50 credits o.i.d). Voor de rest zal ik alleen kosten maken aan mijn website wanneer ik een nieuwe systeem laat maken. Dat zal ik alleen doen als ik (genoeg) geld heb zoals ik in mijn vorige reactie heb aangegeven.
 12. Hallo, bedankt voor uw reactie. Ik zal voornamelijk geld verdienen via mijn website (mollie, ideal etc.) gebruikers kunnen bijv. VIP-lid worden met behulp van mollie/ideal (bellen naar of smsen of met behulp van ideal geld storten) ik zal dus puur geld verdienen door dit. Ik zou dus nooit schuld kunnen krijgen door mijn website. Dus enige dingen waarvoor ik schuldeisers kan krijgen of failliet kan gaan: - niet kunnen betalen van domein en hosting kosten - niet kunnen betalen van mijn prive verzekering (DSW) ?? Voor de rest zal ik nooit geld lenen van.... , rood staan of iets voor mijn website laten maken en dan zeggen: "ik heb geen geld, ik kan het niet betalen" waardoor ik schuldeisers aan mijn deur krijg. en ik zal het zelf wel bij kunnen houden (mijn inkomsten/uitgaven) maar heb er niet veel verstand van. Mijn neef heeft boekhouden gedaan (en een dilpoma) misschien dat hij mij hiermee wel wilt helpen.
 13. Hallo, Ik wil een éénmanszaak beginnen. * hoofdvestiging = thuis (dus geen huur voor kantoor ruimte of andere apparatuur waarvoor je geld zou moeten betalen). Ik zal geld verdienen via mijn website (mollie etc.), ik zal dus geen schuld kunnen krijgen of failliet kunnen gaan doordat ik mijn schuld bij klant 1, 2 en 3 niet kan betalen puur omdat ik geen klanten zal hebben. Ik kan dus alleen failliet gaan als ik het geld voor mijn domeinnaam, hosting, prive verzekering etc. niet kan betalen? Of zijn er nog andere punten waardoor ik "failliet" kan gaan? Moet ik bijv. een boekhouder hebben? Of kan ik zelf mijn inkomsten/uitgaven bijhouden en dit melden bij de belastingdienst etc? En wat als ik bijv. geen zin meer heb in een éénmanszaak en wil stoppen? Wordt er dan het 1 en ander gecontroleerd en zeggen zij JA of NEE? Of kan ik gewoon naar de KvK stappen en zeggen dat ik wil stoppen? Raden jullie mij (IN MIJN GEVAL, ZOALS IK HIERBOVEN HEB OMSCHREVEN) aan om een éénmanszaak te starten? Ik ben in mijn eentje en voor een BV heb ik het geld niet voor (startbedrag van 18.000 op je rekening). Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen en meer informatie kunnen geven zodat ik weet wat ik kan/moet doen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept