Jump to content

AangepastProfiel01

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 1. Het blijkt dat de rechter kolom niet zichtbaar is voor iedereen. Thuis kan ik deze wel bekijken, op een andere computer weer niet, erg vreemd. Dit zal ik nog even uit moeten zoeken. Hierin staan mijn adresgegevens, ik heb er boven gezet dat ik geen showroom heb, gisteren ging weer eens de bel.
 2. Ik heb een korte toelichting gegeven bij uw bedrijfskleding bedrukken. Ook staat er nu op dat er geen kaartkosten in rekening worden gebracht bij het borduren! Hoe denken jullie over de foto op de homepagina? Het maakt het wel gelijk een stuk persoonlijker. @ Frans - Bedankt voor de tip, ik heb er nog geen vraag voor gehad, opzich is het idee niet eens zo slecht.
 3. Ik wil deze campagne in eerste instantie doen om mensen bekend te laten raken met mijn bedrijf. Na de bezorging zal de potentiële klanten gaan bellen en sturen op die afspraak!
 4. Camel is de modelnaam, productfoto`s bij de verschillende collecties volgen nog.
 5. Ik heb een flyer online staan (huidige actie), deze wil ik laten afdrukken en bezorgen bij potentiële klanten. Laat me even weten wat jullie ervan vinden. Op de andere kant vd flyer wil ik mijn service benadrukken, het ontwerp hiervoor is nog niet klaar. Tips?
 6. Hartelijk dank voor de nuttige reacties. Even voor de duidelijk:Ik werk alleen, zonder medewerkers en opereer vanuit huis. Het borduren besteed ik uit. Wat betreft de website ben ik het met jullie eens, het lijkt nog een beetje erg `Amerikaans`. Hier word hard aan gewerkt en ik zal proberen dit persoonlijker te maken! De teksten zal ik laten checken. Hoe denken jullie over prijzen op de website? Ik hoef niet de goedkoopste te zijn, mijn grote kracht ligt op het gebied van service en flexibiliteit. Moet ik dan wel prijzen gaan vermelden? - Ik wil me moeten onderscheiden op basis van mijn service, deze service zal ik moeten waarmaken. Maar de klant zal eerst geworven moeten worden, voordat ik me als nieuwe onderneming kan bewijzen. Denk dat hier dan toch de prijs komt kijken, niet? Ik dacht zelf aan opnieuw brochures te laten drukken, hierop een aantrekkelijke actie en een korte beschrijving waarom het zo aantrekkelijk is om met mij in zee te gaan! Hoe denken jullie hierover?
 7. Beste Tim, Ik lever Medische kleding, horecakleding, werkkleding, promotiekleding, representatieve kleding en sportkleding. Denk hierbij aan potentiële klanten als een restaurant, dokterspraktijk, transportbedrijf, receptie van een bep. bedrijf etc. De kracht van het bedrijf is de service die we bieden, we passen door op locatie, verpakken alles persoonsgebonden en zijn erg flexibel. De reden dat deze brochure niets heeft opgeleverd is me duidelijk; het aanbod is niet aantrekkelijk genoeg. 10% korting op werkschoenen bij een nieuwe onderneming is niet aantrekkelijk genoeg voor een potentiële klant. Hoe kan ik dit het beste aanpakken?
 8. Beste lezers! Ik ben gestart met mijn onderneming, een tussenhandel in bedrijfskleding. Ik werk vanuit huis, mijn klanten bezoek ik op locatie. Met mijn website begint het te vlotten, er worden nog productfoto`s op geplaatst. Hebben jullie tips voor het voeren van een goede marketingactie? Ik heb brochures laten drukken met een actie werkschoenen, dit blijkt niet echt te werken. (veel concurrentie en het product is misschien wel te goedkoop) Moet ik wel een specifiek product aanbieden? Of moet ik juist reclame maken voor de diensten die ik lever? Kortom hoe breng ik mijn bedrijf op de juiste manier naar buiten?
 9. Heren allen bedankt voor de nuttige tips! De opbouw van mijn assortiment is bewust gekozen. Ik wil een totaalleverancier zijn. Ziekenhuizen bijvoorbeeld zijn grote afnemers van zowel medische kleding (verpleging, doktoren etc.), representatieve kleding (receptie) en werkkleding (magazijn en transport). Denk ook eens aan autobedrijven met hun verkoopafdeling en werkplaats, een restaurant met koks en bediening. Kortom genoeg productgroepen om te mixen. Daarbij is het voor de klant makkelijk om alles onder te brengen bij één leverancier. Mijn website wordt nog hard aan gewerkt, ben aan het proberen om mijn website zo Nederlands mogelijk te laten lijken. Ik denk dat het straks door invulling van afbeeldingen en prijzen een stuk duidelijker is.
 10. er zijn inderdaad nog een aantal dode links die eruit gehaald moeten worden. Prijzen heb ik bewust er niet op gezet
 11. Beste René allereerst dank voor je reactie, ik wil even benadrukken dat ik juist niet het idee `internetshop` wil. Ik onderscheid me op het gebied van service, lage prijzen zijn niet mijn prioriteit.
 12. ik zou graag wat tips willen over mijn website; iedereen kijkt er toch op een andere manier tegenaan. Ik wil mijn bedrijf gaan promoten in Venlo en omgeving. Nu heb ik reeds 1500 flyers laten drukken met een aanbieding veiligheidsschoenen. Nu merk ik dat hier amper op gereageerd wordt. Telefonische aquisitie lijkt me voor mij de beste oplossing, bellen, afspraak maken en de auto in stappen! heeft er nog iemand tips om snel tot die afspraak te komen?
 13. Begin oktober ben ik gestart met mijn bedrijf More bedrijfskleding. Ik werk vanuit thuis en probeer vanuit hier iets op te bouwen. Naast mijn bedrijf heb ik een parttime baan. Ik zoek tips en adviezen voor het promoten van mijn bedrijf. Ik heb een website welke nog niet helemaal is afgerond, maar waar ik zelf hard aan werk: www.morecf.nl Alle tips zijn welkom! Tevens zou ik graag enkele tips willen over aquisitie. Omdat ik vanuit thuis werk is het lastig om klanten te ontvangen, hoe kan ik dit het beste aanpakken? Edit, bijlage verwijderd ivm te groot voor forum.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept