Jump to content

egoshirts

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Waarschijnlijk gaat bijna alle kosten en opbrengsten naar mijn andere BTW nummer. Ga vandaag even langs de KvK om een extra handelsnaam te registreren. Zal daarna ook een rekening opnenen op die nieuwe naam en een BTW nummer aanvragen.
 2. Misschien zeg ik nu iets heel doms, maar met twee verschillende google-accounts is het probleem toch ook opgelost? 1 bedrijf mag maar 1 account hebben dat is het huidige beleid van google. En je moet je BTW nummer opgeven indien ze geen BTW willen rekenen. Als ze twee dezelfde BTW nummers zien dan lijkt het me een logische link lijkt mij.
 3. Beste allemaal, Momenteel bezit ik een aantal succesvolle websites. Graag zou ik het concept van een aantal sites gedeeltelijk willen overnemen in een andere onderneming. Ik zou dit graag in een andere onderneming willen doen omdat Adwords niet toestaat dat je twee keer op het zelfde zoekwoord gaat adverteren. Indien het juridisch gezien om een andere onderneming gaat mag dit weer wel. Momenteel heb ik een eenmanszaak waar mijn sites onder vallen. Nu ben ik er achter gekomen dat je niet twee eenmanszaken in je bezit mag hebben. Dus ik zal moeten kijken naar een ander het liefst goedkoop alternatief. In principe is persoonlijke aansprakelijkheid geen probleem. Ik had mijn oog al even laten vallen op een Engelse B.V. (LTD), maar omdat ik slecht de weg weet in het Engelse belastingrecht en er nogal wat malafide bemiddelaars zijn in Nederland leek mij dit (met mijn bescheiden kennis) onaantrekkelijk. Wat zouden jullie doen in mijn situatie? Alvast enorm bedankt voor jullie hulp!
 4. Bij een overeenkomst moeten wil en verklaring gelijk zijn anders is de overeenkomst niet geldig. Bovendien zijn deze algemene voorwaarden onredelijk bezwarend en staan op de zwarte lijst (6:236 BW). Je mag niet van alles opnemen in je algemene voorwaarden, dit zijn namelijk geen vrije overeenkomsten. Ook is er sprake van dwaling (6:228 BW) wat een overeenkomst nietig maakt. Een dergelijke overeenkomst zal nooit stand houden voor de rechter. Mijn advies is om bezwaar aan te tekenen tegen deze rekening bij het incassobureau met de bovenstaande bezwaren. Zeg bovendien dat mogelijke extra (jurische) kosten voor hun rekening komen. En vooral NIET betalen. Dit soort van oplichters zijn goed in het bang maken, ze hebben echter geen poot om op te staan in een eventuele zaak. Weet bijna wel zeker dat ze nog veel meer brieven zullen sturen maar dat het bij bluffen blijft. Succes met deze vervelende zaak!
 5. Nogmaals, in de post staat dat deze dingen allemaal nog moeten worden aangepast. Maar bedankt voor je commentaar op de knop.
 6. Goed idee. Ga daar mee aan de slag!
 7. Bedankt voor je feedback, het shirt kost 50 euro staat ook in mijn post.
 8. Beste Allemaal, Graag zou ik jullie eerste mening willen voor mijn laatste project www.egoshirts.nl. Hij is nog niet af wat content betreft, maar de lay-out wel redelijk. Maandag mag ik een lijst met mogelijke aanpassingen leveren aan het bedrijf die de website maakt, dus daarom roep ik jullie hulp in. Het is een website waar je zelf je overhemden in een flash applicatie kunt samenstellen. Prijs is ongeveer 50 euro verkoop per shirt. Deze worden vervolgens geproduceerd bij mijn leverancier in India. Zo is het mogelijk om je eigen "unieke" overhemd samen te stellen. Ga in eerste instantie starten met alleen een mannen module later komt daar bij voldoende succes een vrouwen module bij. Dit idee heb ik zelf uitgewerkt tijdens mijn studententijd en heb hier destijds een prijs gewonnen met een kleine financiering. Ben een par maanden geleden opzoek in Zuid-Oost Azie gegaan naar een goede onderneming die kleding kon maken. Mijn concept probeert zich te onderscheiden door mensen exact het overhemd te geven dat ze graag willen. Denk hierbij niet alleen aan ontwerp en stof maar ook aan mensen die bijzondere maten hebben. Ben met name benieuwd naar jullie mening over de ontwerpmodule en het de vormgeving van het shirt. Ben er zelf al te lang mee bezig en dan ben ik bang dat ik dingen niet meer zie. Ook de header is interactief gemaakt, zo krijg je je laatst gemaakte shirts te zien als inlogt. Echter denk ik er over om toch te kiezen voor echte foto's van overhemden omdat dat een beter beeld van het resultaat zou geven. Alvast enorm bedankt! En kom maar op met jullie kritiek!
 9. In mijn ogen zijn die woorden niet duur. Als je in Google zoekt naar "overhemd", zie je dat er veel concurrentie is. Maar goed, als Google dat aangeeft... Op "zelf overhemden maken" zal wel niet vaak gezocht worden. Daar heeft Google tooltjes voor. Als daarvoor geen gegevens beschikbaar zijn, dan is het vaak niet de moeite waard om daarop te adverteren... Je zou dat moeten proberen. Er zijn zeer veel "Adwords Qualified" bureaus die je kunnen helpen bij je Adwords account. Mijn ervaring is dat iemand dat prima zelf op kan zetten. Het kost wel wat tijd en zeker in het begin. Wij hebben zelf ook al meerdere keren die afweging gemaakt, maar elke keer hebben we toch weer besloten om het in eigen beheer te houden. Maar misschien dat iemand anders daar andere ervaringen mee heeft? Denk ook dat ik zelf een begin ga maken. Heb inmiddels een boek gekocht over Adwords plus ik struin een beetje dit forum af. Wat voor bedrag zou je er zelf insteken om te testen of het uitkan. Is bijvoorbeeld 500 euro genoeg of heb je dan nog geen goed beeld hoe de campagne zich gaat ontwikkelen? In de regel is het dus zo hoe minder specifiek een bepaald zoekwoord is des te minder is de conversieratio. Ik weet bijvoorbeeld dat het bedrag per click op zoekwoorden als kleding echt extreem laag is. Als ik daar 0,10 cent betaal per click kan ik nog steeds 350 bezoekers per dag inkopen. Om winst te draaien moet ik dan een conversieratio hebben van 0.35%, dit klinkt vrij haalbaar of is dit sleutelwoord veel te algemeen. Maar het is dus verstandig om per keyword constant te kijken wat je cost per lead is en zo meer of minder bezoekers in te kopen. En wat voor aantallen van bezoekers moet je hebben ingekocht om te constateren of iets werkt of niet werkt. Echt enorm bedankt voor je advies, je helpt me hier goed mee op weg!
 10. Over welke zoekwoorden gaat het dan? Echt gespecificeerde zoekwoorden? Het is namelijk zo dat de gemiddelde CPC prijs bij Adwords wel hoger ligt dan 0,35. Op het eerste oog betaal je dus niet de hoofdprijs, maar dat is afhankelijk van de zoekwoorden. Hoe gespecificeerder je jouw zoekwoorden maakt, hoe lager het aantal doorkliks zal zijn (zoekvolume is lager) maar hoe hoger de conversie op deze zoekwoorden is. Zie ook http://nl.wikipedia.org/wiki/Long_Tail. Ik schat 2,5% conversie ratio erg hoog in. Dit betekent dat 1 op de 40 clicks resulteert in een daadwerkelijke verkoop. Dit is misschien wel haalbaar, maar wederom afhankelijk van je zoekwoorden. Op het zoekwoord "overhemd" zul je deze conversieratio waarschijnlijk nooit halen. Op het zoekwoord "zelf overhemd samenstellen" is die kans al een stuk groter. De keuze is dus algemene zoekwoorden of gespecificeerde zoekwoorden. Persoonlijk zou ik altijd voor de gedetailleerde gaan. Het is dan echter de vraag hoeveel zoekvolume die zoekwoorden hebben... Het zoekwoord overhemd en overhemden kost ongeveer 0.35-0.45 cent om bij de eerste 3 te komen volgens de verkeersschatter. Voor nice woorden al "zelf overhemden maken" zijn er geen gegevens bekend. Betekent dan dat er bijna niemand op zoekt, en is het dan nog wel een goed idee om daar te adverteren? En nog een andere vraag, is het raadzaam om een persoon in te huren die gekwalificeerd is om Adword campagnes op te zetten? Dit kost uiteraard wel wat extra maar zit adwords dusdanig lastig in elkaar dat dit wel handig is?
 11. Begrijp je commentaar en dat je gelijk hebt dat dit niet iets is voor het grootste deel van de bevolking. Maar ik denk zeker dat er een doelgroep te vinden is. Denk bijvoorbeeld is aan mensen met grote of moeilijke maten. Deze hebben moeite met het zoeken van mooie kleding. Deze groep is inmiddels gegroeid tot 10% van de Nederlandse bevolking. Bijvoorbeeld mensen met erg lange armen, of mensen die een apart figuur hebben. Mijn concept maakt het mogelijk om je eigen maten aan te geven en dus makkelijk voor mensen die afwijkende maten hebben. En ik denk ook niet dat je mijn kleding met een Boss overhemd kunt vergelijken. Het is met de hand gemaakt en kent een heel hogere kwaliteit. Bovendien zit de prijs van een Boss overhemd zo rond de 80 euro normaal gesproken. Uitverkoop maakt dat het goedkoper is echter zal ik ook met aanbiedingen e.d. gaan werken.
 12. Ja je kan zelf initialen of een tekst op je overhemd zetten. Manchetknopen wil ik met ongeveer een half jaar toevoegen, ben op dit moment bezig met het zoeken naar een goede leverancier.
 13. Prijs gaat tussen de 69 en 79 worden, hij is dan wel met de hand gemaakt precies zoals jij hem wilt. Wat vinden jullie trouwens van die prijs? Ze worden gemaakt in Thailand, heb daar contacten met een kleermaker. En de leveringstermijn zal normaal gespoken twee weken, maar denk er over om drie weken op de site te zetten om eventuele problemen te voorkomen als het wat langer gaat duren.
 14. Beste leden, Onlangs ben ik op het idee gekomen om een webshop te starten waarbij mensen zelf hun overhemd/blouse kunnen samenstellen aan de hand van een flash applicatie. Het concept lijkt op die van onder andere shirtsbyband en bivolino. Onderscheidend vermogen bij mijn webshop zit hem met name in het feit dat laatste trends veel sneller zullen worden toegevoegd. Denk daarbij aan nieuwe kragen, stoffen, knopen e.d. Op dit moment is de bouw in de laatste fase en zal binnen ongeveer een maand gelanceerd worden. Om jullie alvast even een voorproefje te geven heb ik twee screenshots online gezet die jullie kunnen bekijken. Mochten jullie feedback hebben over het ontwerp dan hoor ik dat uiteraard graag. http://www.egoshirts.nl/egoshirt_homepage.jpg http://www.egoshirts.nl/egoshirt_subpage.jpg Nu zit ik alleen nog een beetje met de markteting van de webshop. Allereerst wil ik een aantal bekende virale methodes toepassen zoals, is dit verstandig en ontbreken hier nog belangrijke zaken: -SEO -Blog bijhouden -Gratis links op bijvoorbeeld pagina.nl -Hyves pagina aanmaken -email adressen verzamelen voor nieuwsbrieven Daarnaast wil ik gaan adverteren bij google adwords. Op dit moment zijn de kosten voor relevante zoekwoorden ongeveer 0,35 als je bij de eerste 3 wilt komen, is dit nou een koopje of betaal ik de hoofdprijs? Hebben jullie een idee van een gemiddelde conversie? Weet dat dit sterk afhangt van de webshop maar was zelf uitgegaan van ongeveer 2,5%. En is affiliatiemarketing wellicht een goede optie voor mijn product. Nog even ter informatie ik kan maximaal ongeveer 15 euro uitgeven voor een lead. Alvast enorm bedankt voor jullie hulp, mocht er informatie ontbreken dan hoor ik dat uiteraard graag!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept