Jump to content

Luuk01

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Goedenavond, Voor een nieuw op te zetten kroeg ben ik opzoek naar een kassasysteem. Ik zie redelijk wat systemen voorbij komen, maar wat werkt? Wij hebben in de zomermaanden tevens een klein terras waarbij wij graag handhelds gebruiken. Ik heb zelf al gekeken naar Dual-link, waar ik bijzonder onder de indruk was. Iemand suggesties/tips?
 2. Zoiets ja. Het is echter van belang dat kwallen in een aquarium zitten waar alles afgerond is. (dus geen hoeken) Vandaar dat cilinderpilaren uitermate geschikt zijn voor kwallen.
 3. Hallo Richard, Bedankt voor je reactie. De foto welke ik inderdaad van Aquariumdesign group heb, is even om te laten zien wat haalbaar is. Het probleem is bij ons is vooral het beeldmateriaal. De beeld materialen van 'anderen' gebruik ik ook om de zelfde reden niet op mijn website. Dus daar heb je gelijk in. Ik ben ook blij dat we er steeds beetje bij beetje minder alleen voor komen te staan. Alle ideaal beelden alleen verwezelijken is ook geen opdracht voor een starter. Overigens is het grappig dat er over de kwallen begonnen wordt. Dit is wel haalbaar, alleen het wordt een duurder verhaal. Een tijd geleden ben ik met een grote discotheek bezig geweest om een kwallenbak in de rookruimte (geen muziek) te realiseren. Ik heb daar ondertussen genoeg informatie over gevonden. Het schijnt alleen wel dat de kwallen een zeer korte levensduur hebben en niet nakweken in een 'kleiner' aquarium.
 4. Deze wordt in spiegelbeeld op de achterzijde van het aquarium geplakt. (dus aan de buitenkant) Tevens is het zo dat wij er voor zorgden dat de achterwand niet gereinigd hoeft te worden, omdat deze niet vies wordt.
 5. Dank je wel Frans. Ik heb inderdaad al contact gehad met de organisatie van de Facilitair Beurs. Hier gaan we nader meer werk van maken. Helaas kom ik nergens terecht als ik op de link klik van 'mijn post'.
 6. Ik focus me met de lease in principe alleen op bedrijven. Met onderhoudscontracten doen we ook particulieren. Goed idee om inderdaad even met plantenlease bedrijven te gaan babbelen.
 7. Aller eerst hartelijk dank voor de snelle reacties. Voor mijn website ga je naar het adres dat in mijn openingspost staat Maar ook hier zul je bij de lease modellen nog dergelijke modellen vinden. Ik ben van plan om deze in de loop der tijd te veranderen. Deze zullen worden vervangen door eigen uitstaande bakken. Gezien deze op het moment nog niet alles kunnen vullen is dus slechts een tijdelijke oplossing. Echter ben ik ook van mening dat dit beter kan. Voor komend jaar ben ik wel vanplan om het bedrijf op de facilitairbeurs in Den Bosch tentoon te stellen. Dit is echter een beurs waar mijn concurrent ook al elk jaar aanwezig is. MOD-EDIT: Internetadres svp in je signature ipv je post.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept