Jump to content

robvandam

Junior
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Rob
 • Last name
  van Dam
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  Nieuwegein
 1. even een kleine update .... ik heb de discussie verloren.... ben uit de BV gestapt en dus nu weer op zoek naar werk.... ... compangnon had btw meerdere geldstromen gecreeert naar buiten........ mijn leermoment; nooit te lang aan een dood paard blijven trekken................concreto; een ervaring rijker en een illusie armer.......
 2. Ok ok ......ik zat even verder te filosoferen........ sorry dat ik doordraaf
 3. ok maar hoe bepaal ik de waarde van mijn aandelen dan? (misschien noob vraag)
 4. Ok....maar ik heb een constructie bedacht (die hoop ik werkt) ; 1) ik kan toch prive een holding starten daar mijn aandelen in onderbrengen tegen aanschafwaarde 2) ik kan uit dientstreden bij de bv 3) en mezelf dan weer verhuren vanuit de holding aan de bv... 4) dan mezelf vanuit de holding kilometervergoeding geven. weet niet of het werkt en welke haken en ogen eraan zitten maar dat is wat ik bedacht had....
 5. ik ga een gesprek aan om te kijken hoe we hier uit kunnen gaan komen ik hou jullie op de hoogte.... alvast bedankt voor de reacties en zienswijze.......... Even een gevolgvraag uit deze post; Heeft iemand tips of een url waarin uitgelgd wordt hoe je een holding start (nogmaals ik ben een beetje een nono wat betreft.)
 6. ja we zijn beiden prive aandeelhouder van de werk bv (ik heb 50% van de aandelen)
 7. En dat is juist het probleem ik ben er eigenlijk vanuit gegaan (stom wellicht) dat de kilometer vergoeding geen probleem mag zijn. Verder is deze bv een doorstart vanuit een ander bedrijf. Ik baal enorm dat we dit niet beschreven hebben in de eerdere afspraken. Ik wil ook de werksfeer niet verpesten maar het zit me wel enorm dwars. Ik had gehoopt dat er een mogelijkheid was om bijv bij de ib een extra post hiervoor op te nemen.
 8. even ter aanvulling; we verdienen allebei het standaard dga salaris alleen lever ik dus de gemaakte reiskosten in op mijn salaris. ik ben nog geen doorgewinterde ondernemer (altijd in loondienst geweest) ...ik heb hier dus echt een eenduidig advies in nodig.
 9. De keus om de zaak te vestigen waar we zijn gevestigd is niet door mij gemaakt de winkel (best groot) staat al en ik ben er sinds juli bijgekomen als dga. Is er geen fiscale regeling dat ik de kosten verreken met mijn inkomen belasting of iets dergelijks. Sorry als ik iets vreemds neer zet maar ik ben geen fiscalist van daar dat ik een beroep doe op de leden van dit forum.
 10. LS, (zeer geachtte leden van dit forum) ik heb sinds juli vorig jaar samen met mijn compagnon een winkel in ict produkten. Mijn compagnon woont op loop afstand van de zaak ik daaren tegen moet elke dag ruim 78 kilometer rijden om naar de werkplek te gaan. In het begin hebben we geen concrete afspraken gemaakt over de kilometervergoeding. Alleen loopt het nu een beetje de spuigaten uit want ik lever gemiddeld 350 euro per maand in om op mijn werk te komen. Mijn compagnon wil niet de praten over kilometervergoeding want daar betaald hij volgens hem de helft van. Op welke manier zou ik een tegemoetkoming in de reiskosten kunnen krijgen en hoe zit dat fiscaal in elkaar. Heb het een en ander op internet proberen uit te zoeken maar daar wordt ik niet echt wijs uit. Met vriendelijke groet Rob
 11. Super bedankt ...dit is erg handig... is er ook een site waarin de verschillende verspreiders staan voor huis-aan-huis folders? Iemand nog ideeen mbt creatieve manieren om naams bekendheid te krijgen.
 12. Ik ben eigenlijk op zoek naar een site waar ik een overzicht kan krijgen van de verschillende DM/huis aan huis publicaties/ en andere print media en verspreiders bij mij in de regio. Ik wil namelijk in mijn marketing plan een swot analyse maken van de publicaties/uitgevers in mijn redio
 13. Nee het moet me niet komen aanwaaien....ik vraag enkel tips en welke valkuilen ik op moet letten! ik heb inmiddels heel wat oplossingen gevonden alleen geen enkele aanbieder/bedrijf heeft mij een duidelijk beeld kunnen geven waar ik op moet letten.
 14. Ja ik wil van uit mijn database gaan bellen--> die API moeten we nog gaan schrijven maar ben niet echt thuis in voip pbx en wat ik daar allemaal precies voor nodig heb; hardwarematig is het mogelijk om vanuit de huidige situatie isdn te bridgen...en daar houdt mijn kennis van deze materie echt op wellicht iemand suggesties?
 15. die links had ik ook al gevonden.... het gaat mij erom in hoeverre mensen hier ervaring mee hebben en waar ik op moet letten en een duidelijk overzicht kan vinden qua techniek.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept