Jump to content

kate001

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. ahum... Iemand toevallig bekend met dergelijke groothandels? ???
 2. Ik ben ervan overtuigd dat je in principe van alles een merk kunt maken, sterker nog, daar ben ik voor opgeleid. Maar dat staat ook niet ter discussie hier. Wat bedoel je met 'crisis merk'? Het gaat om een wintermerk, dus richt me inderdaad op winter 2010/2011. Alibaba kan ik in principe wel vinden wat ik nodig heb, echter reageren de manufacturers vaak niet en samples aanvragen is uit den boze..
 3. Voor een nieuw merk ben ik van plan kleding te importeren. Het gaat om een merk waarin "nieuwe huiselijkheid" centraal staat. Ik ben namelijk tot de conclusie gekomen dat, in het bijzonder vrouwen, weer erg veel behoefte hebben aan hun huis als de basis. Het is natuurlijk algemeen bekend dat in tijden van economische crisis, men weer "back to basics" gaat, het dus fijn vinden een fijne thuisbasis te creëren. Ik wil nu een merk opzetten die daar aan mee kan helpen. Het merk zal producten gaan verkopen die zo lekker fijn zijn voor thuis. Het zal dan vooral gaan om lekker wollen sokken, leuke plaids en kleedjes en die fijne cardigan die eigenlijk niet bedoeld is voor buiten de deur. Geen uniek nieuw product, maar het merk zal dat wel gaan worden. Maar terug naar mijn vraag. Ik ben dus niet van plan zelf ontwerpen te maken voor dit merk, maar "kant-en-klare" bestaande producten te importeren. Nu ben ik bezig geweest om samples te krijgen via Alibaba, maar het is me inmiddels duidelijk dat dat niet gaat werken. Zoals je merkt heb ik nog geen ervaring met importeren van kleding. Wellicht kunnen jullie mij helpen.. Heeft iemand tips & tricks? Alvast bedankt
 4. Ja dat is inderdaad een probleem. Maar goed, een terugbetaling van het door mij geïnvesteerde bedrag vind ik ver onder de maat gezien inzet, tijd e.d. En zolang er geen redelijk aanbod komt, gaat mijn voorstel natuurlijk ook niet zakken.
 5. Ja, maar dat was haar beslissing. Ik denk nu dat zij het bedrijf heeft verwaarloosd en dus in waarde heeft verminderd met oog op uikopen. Waarde staat wat mij betreft al vast, ik vraag mme alleen af of dat juridisch gegrond is. Ik moet een advocaat inschakelen denk ik.
 6. U bedoeld de column van Kees de Kruijf? Erg mooie oplossing inderdaad. Echter geen optie voor ons, aangezien ik al toegezegd heb mij uit te laten kopen.
 7. Ik ben er geloof ik niet achter hoe ik dat anoniem kan maken. Ik ben zeker bereid mijn compagnon de helft van het geïnvesteerde bedrag te betalen, sterker nog, ik heb meer aangeboden. Zij wil dit echter niet - zij wil zelf verder met het bedrijf.
 8. @ seb Dat is alvast één fijne tip, had er niet zo bij stil gestaan. Bedankt! 8)
 9. Hoi! Een half jaar geleden ben ik met een vriendin begonnen aan een bedrijf. We hebben zelf een product ontwikkeld, er een merk omheen gecreëerd en deze verkocht middels een webshop. Echter door communicatieproblemen hebben we besloten uit elkaar te gaan als compagnons. Mijn compagnon vond dat zij voor het bedrijf niets meer hoefde te doen omdat zij zich niet "prettig voelde bij de situatie". Mijn werkzaamheden zijn echter doorgegaan en ik heb met alle macht geprobeerd het bedrijf staande te houden en het merk in de publiciteit te krijgen. Ondanks dat de verkoopcijfers nog niet zijn wat het had moeten zijn, ben ik van mening dat de verkoopcijfers die er zijn aan mij te danken zijn. Omdat we besloten uit elkaar te gaan heb ik haar voorgesteld om haar uit te kopen. Dit wil zij onder geen beding, zij wil per sé doorgaan met het bedrijf (ondanks het feit dat ze er simpelweg niet geschikt voor is - het niets aan een bedrijf willen doen wanneer je je niet prettig voelt bij een situatie onderstreept dit, naar mijn mening). Daarom heb ik na lang overwegen en met pijn in mijn hart besloten dat zij mij uit kan kopen. Met de wetenschap dat het bedrijf dat ik met veel plezier en veel inzet op heb gezet (het wordt toch een beetje je kindje), niet stand zal houden onder haar hoede. Het probleem is nu dat zij vindt dat het bedrijf op dit moment niet meer waard is dan geïnvesteerd bedrag en wil mij nu alleen het door mij geïnvesteerde bedrag teruggeven. Ik wil hier natuurlijk een meervoud van door de door mij toegevoegde waarde aan het bedrijf, mijn creatieve input, mijn inzet, mijn zakelijke beslissingen en bovendien emotionele banden. Bovendien vindt ik dat het bedrijf in waarde is gedaald door haar verwaarlozing van werkzaamheden. Wat moet ik doen? Wat zijn mijn plichten en rechten? Alvast bedankt! mod edit: screennaam verwijderd
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept