Jump to content

Jurne

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-5

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. De algemene voorwaarden waren niet meegezonden. Die moest ik gaan zoeken op hun site. Ik wil niet akkoord gaan met het feit dat ik de site koop, maar elk jaar een licentie moet betalen van 300 euro! Tja, moest ik dan maar eerder zien zeker. Toch bedankt voor jullie reacties en verdiende kneuzen. Als er niets aan te beginnen valt zal ik maar betalen dan.
 2. Hallo Ik heb voor mijn ontbijtdienst een firma aangesproken die webshops maakt. Die stuurden mij via mail een contract door, het enige wat ik moest terugmailen was "ik ga akkoord". Nu wil ik met deze firma niet meer samenwerken, maar ze stuurden mij een factuur op die ik niet wou betalen en nu zit een incassobureau er op. Ik wil hier graag vantussen. Kan dit juridisch gezien als ik eigenlijk geen contract heb getekend? Alleen gemaild met de woorden "ik ga akkoord". Mod edit, titel aangepast
 3. ik weet dat ik kwaliteit lever, dus why the hell moet ik met jullie over mijn vraagprijs beginnen? als ik kijk naar die andere site heb ik al direct gezien waar mijn verschil zit. presentatie, afwerking, betere producten, etc over alle andere aspecten wil ik gerust met u in discussie liggen, maar mijn prijs, daar wijk ik niet van af. ik vind het zelfs nog goedkoop.
 4. zij leveren idd goedkoper, maar je moet voor alles bijbetalen wat er bij mij bijna standaard inzit. ik heb een krant incl mijn bestek is niet van plastiek! bij hen betaal je 5 euro extra voor echt servies. tja, je moet het willen zien ook hé het verschil
 5. ik heb al meegedeeld wat er zoal in de standaard ontbijtmand zit. trouwens, in die 18 euro zit ook al de leveringskost verwerkt. ik ga ervan uit dat zo'n mandje wordt gegeven als cadeau en dat een cadeau wel iets mag kosten.
 6. highio geef eens wat meer uitleg wat je vindt van mijn prijs/kwaliteit.
 7. Nogmaals wil ik benadrukken dat ik over de prijs niet in discussie wil treden. Dat is een persoonlijke kwestie vind ik. Jij bepaald zelf wat veel is of teveel is. Wat ik wel kan zeggen dat er voor alles een prijs is. Je kan het idd goedkoper maken als je zelf naar de bakker gaat, zelf fruit gaat kopen, zelf koffie zet, zelf beleg gaat kopen en alles zelf mooi tot presentatie brengt? Echt geen discussie waard vind ik. Trouwens, het staat je volledig vrij om een ontbijt te kopen of niet. Van de andere personen, het gamma is voorlopig al zeer uitgebreid. ik heb ongeveer een tiental soorten ontbijt. Verjaardagen, standaard, champagneontbijt, brunch, verliefdenontbijt, huwelijksontbijt, etc etc Dat ophalen zelf zie ik wel zitten. Dan kan ik de mensen ook de service geven dat ik kan werken met eigen tafelnappen, deftig bestek, koffie kopjes, etc kortweg een mooi serviesje.
 8. Absoluut geen probleem met de kritiek hoor. Ze is trouwens heel nuttig. Ik zal moeten vliegen zeker? Ik ga ervan uit dat de meeste ontbijten in het weekend worden genomen dus dan hebben de mensen tijd hé. En tijdens de week zal ik wat stressen, maar alles kan lukken als je het echt wil. De koffie zit in een thermos die later wordt teruggebracht. Daar zit een waarborg in van 5 euro. Dit voor de mand en thermos.
 9. Trouwens, die 15 is op basis van het ganse assortiment te weten dat de ontbijten per 2 personen worden besteld. uiteraard gaat van die 15 nog vadertje staat af.
 10. Ik vraag 18 per persoon. Daarin zit: diverse broodjes, croissants, chocoladekoeken, kaas, ham, boter, confituur, honing, choco, vers fruitsap, chocolademelk, koffie, vers fruit, yoghurt, cornflakes, melk, de krant... Tja, ik vind die prijs niet hoog. trouwens, daar wil ik vooral niet over in discussie treden. Maar euh... 100 ontbijtjes op een dag vind ik enorm veel! Wat dacht je van 10?
 11. Beste, In mijn streek zijn ongeveer 30 000 inwoners. In de zomermaanden komen massaal veel toeristen voor een 2de verblijf of een huurappartementje. Nu zat ik te denken om een ontbijt aan huis firma te beginnen, aangezien dit in onze streek nog zo goed als niet bestaat. Heb al een gans boekje volgeschreven met een gamma, kosten, opbrengsten en zo, maar raak er maar niet uit of het wel zal aanslaan. Mijn winst voor een ontbijt voor 2 personen komt ongeveer uit op 15 euro. Ik zal toch al flink wat ontbijtjes moeten leveren (dagelijks!!) om toch een goed loon te kunnen overhouden denk ik. Wat denken jullie van mijn idee? groetjes
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept