Jump to content

Delayra

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  geen een!
 1. Goededag meneer, u wilt niet weten hoe blij ik ben met uw reactie...!...op dit moment pers ik mijn eigen tshirts...maar wil meer vraag het werk uitbesteden. Ik neem contact met u op via uw mail.....! Lijkt me handiger.. groetjes Renate!
 2. Dan komen we dus weer op hetzelfde uit.Gewoon bij de zeefdrukkers dus. Oke. Bij deze zeefdrukkers kom ik bij aantallen van 200 tot 250 bij met 3kleuren op een bedrag van ong 5 euro per shirt. Op zich niet duur...! Even uitzoeken hoeveel goedkoper het in het buitenland is dan.
 3. Wij willen doormiddel van ee digitale drukpers en transferpapier.onze eigen tshirts gaan bedrukken. De tshirts hebben we via internet besteld. De labels halen we eruit. Maar bij meer vraag willen we het uitbesteden. Is het niet mogelijk om de t-shirtjes te laten bedrukken bij de producent die de tshirts levert?bv bij fruit of the loom.
 4. Toevallig heb ik volgende week mijn eerste workshoptextiel bewerken. Ons idee was om eerst de t shirts zelf te persen. Mag het goed verkopen willen we het werk liever uitbesteden. Wij hebben op een site wel goedkope t shirts met v-hals kunnen vinden. Dus die gaan wij dan zelf persen. Het is idd een stuk duurder als je ze laat bedrukken bij spreadshirt enz....daarom willen wij ze uiteindelijk zelf laten maken. Ik weet alleen niet of dat ook in Nederland kan. Ik hoor/lees veel over het produceren in het buitenland en dat dat goedkoper is. DIt zal best kunnen maar is dat wel verstandig als je pas begint?
 5. Wat is het verschil tussen een producent en een fabriek? oke die zit...! is inderdaad hetzelfde...!
 6. Deze producenten heb ik ook via google gevonden...hoopte meer op een fabriek of iets..
 7. Ik heb hier al naar gekeken. Men bied hulp aan maar deze hulp is niet persoonlijk aan mij gericht. Vandaar de vraag of men mij eventueel verder kan helpen.
 8. We willen t-shirts met onze eigen teksten laten produceren en ook met onze eigen merklabel ?
 9. Dag iedereen, Mijn partner en ik hebben het idee een eigen t-shirtline op te starten. We hebben zelf al wat rondgekeken hoe we dit het beste kunnen doen maar willen toch wat meer informatie. Wij willen bepaalde ontwerpen laten maken in kleine aantallen. Weet iemand welke leverancier wij hier voor kunnen gebruiken? In - of buiten Nederland. Het liefst eerst in nederland zodat we er snel naartoe kunnen gaan bij eventuele problemen. Wij willen de shirts met onze eigen merklabel ik lees veel over relabelen enz...maar kan het niet direct met onze eigen merklabel
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept