Jump to content

Roy Maas

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Hallo, Ik zit met een aantal vragen, die gaan over het aanbieden van producten van een ander bedrijf. Ik wil graag online producten aan gaan bieden wat het desbetreffende bedrijf nog niet doet, omdat ze haar producten alleen aan bedrijven/ professionals wil aanbieden. Ik merk dat veel consumenten zoeken naar die producten, maar deze moeilijk online te vinden zijn. Is het strafbaar om deze producten aan te bieden terwijl de maker van het bedrijf het liever voorkomt? Mag ik het merk van het product in mijn domein naam verwerken? Bijvoorbeeld www.twixonline.nl. Dit is echter een voorbeeld, het desbetreffende product heet anders. Graag had ik hier wat meer over geweten, want nu zit ik met de handen in het haar. Álvast bedankt, Met vriendelijke groet, Roy Maas
 2. Is dit een soort online media markt in marokko? Ben afgelopen jaar voor 1 maand naar marokko geweest, en merkte dat internet nog niet overal even soepel te gebruiken is. Ook denk ik dat gezien de situatie daar, niet iedereen in staat is om zo even een laptop nieuw te bestellen zoals dat in Nederland wel gebeurd. Site ziet er netjes uit, alleen wat ik erg vaak zie is dat de teksten in logo,s zo onscherp zijn. Denk wel dat dit zeker potentie heeft.
 3. Beste, Ik ben van plan in een stad in de buurt een avond/nachtwinkel te beginnen, Ben erachter gekomen dat je voor zoiets ontheffing van normale openings en sluitingstijden moet hebben. Waar kan ik zoiets aanvragen, op internet is er niks te vinden op de website van de desbetreffende gemeente.
 4. Hallo, Nu ben ik al enige tijd aan het brainstormen over de start van een eigen avond winkel, Wat zijn dingen waaraan ik moet denken?
 5. Ik vind Royal Cars erg leuk vooral omdat je naam erin voorkomt. Misschien kun je een combinatie maken met de plaats van waaruit je werkt. dus RoyalCarsMaastricht ik zou dan wel in de slogan iets zetten over het betaalbare want royal klinkt duur, maar daardoor vind ik de combinatie met betaalbare auto's erg leuk... RoyalCars Maastricht voor uw betaalbare bolide! Bedankt voor je reactie, ik had na je reactie toch besloten royalcars te kiezen maar zie dat helaas het domein al in gebruik is :( dus dan wordt het waarschijnlijk toch naar een andere naam zoeken. Heb jij nog suggesties?
 6. Wat bedoel je met een nieuw soort autohandel?? Zijn er wel anderen die me kunnen helpen met het bedenken van een naam
 7. Is het een dealership of meer een autohandel (in- en verkoop)? Ik zou het niet te moeilijk maken. Auto's worden verkocht op het merk en de reputatie van de dealer, de naam van de zaak is dan niet belangrijk. 'Opel Maas' bijvoorbeeld. Een fraaie naam in die wereld roept bijmij argwaan op: wat moeten ze verbergen, of zijn het patsers? Voor de autohandel geldt iets vergelijkbaars denk ik. Roy's Autohandel of Roy's Autos. Bedankt voor je reactie! Het wordt een autohandel, Ik heb er over nagedacht maar roy's autohandel klinkt weer te simpel en roy,s autos ook, want hier in de buurt zitten er ook een paar met (''naam''autos) zo,n naam, Ik wil me onderscheiden van de rest.
 8. autorijdenmetroy.nl klinkt niet echt leuk, klinkt meer als een te hippe 60+er die een rijschool is begonnen
 9. Hallo, Ik zal me even voorstellen is mischien wat makkelijker met het helpen naar het vinden van een geschikte naam voor mijn onderneming. Ik ben Roy, ben 19 jaar en ben woonachtig in limburg, En ga dagelijks nog naar school en wil naast mijn school een onderneming starten. Mijnondernemingsplan begint al op te schieten echter mis ik wel een mooie naam. Mijn doel is om een goede, betaalbare auto te verkopen voor een mooie prijs. Een paar jaar terug had ik in gedachte om het ''Royalcars'' te noemen, dit ook omdat mijn voornaam erin voor komt. Alleen heb ik via google gevonden dat er nu al een bedrijf zo heet maar die hebben geen domein geregisteerd, dus dit is een optie. Alleen vind ik een naam met cars erin zo standaard, vind je tegewoordig op elke hoek van de straat. Me achternaam is maas mischien dat daar ook wat mee gedaan kan worden. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept