Jump to content

johnny m

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Twabla : soms is niets doen het beste in het leven. Dat hebben we in deze casus toch ook geleerd . Immers, je kunt je ook afvragen wie er nu ingetrapt is en in wat ..... Derhalve : wie eist , bewijst .
 2. Nou , er mag worden afgekocht voor € 225 , binnen 5 dagen. Zo niet : een volledige factuur van € 748 excl. alle kosten. ''omdat wij in het verleden meerdere , soortgelijke, problemen voor eurotrade hebben opgelost , kunnen wij uit ervaring spreken dat wij deze procedure met vertrouwen tegemoet kunnen zien. '' ;D ;D ;D Het leven op de eilanden gaat natuurlijk ook gewoon door , zullen ze daar ook sneeuw hebben ?
 3. ik denk je bent geen slachtoffer ( geen rechtsgrond.) en zeker niet dom geweest.. De kosten in de Av verstoppen is niet gebruikelijk en een rechter zal de AV als onredelijk bezwarend verklaren en op de zwarte lijst zetten. Die strijd zullen ze niet aangaan. maar mikken op de massa die zijn angst zal laten profileren boven het gezonde verstand . En dat moeten we niet doen , lijkt me hier de conclusie ;)
 4. nou , het wordt er niet spannender op , zeker niet als een organisatie niet bestaat ::)
 5. of er gebeurt niets of iedereen zit achter het cachot :)
 6. Prachtig , laat ze lekker gaar koken daar op de eilanden. Laat angst een vriendje zijn in het leven ...Lukt ze dit niet of wordt het te heet onder voeten verwijnt de web-site weer ( en u heeft voor 2 jaar betaald, wellicht) en komt er weer iets anders. Ik heb in 9 jaar een web-site opgebouwd met 130.000 woningen en zo snel geld verdienen als ETI zou heel leuk zijn . Immers,dat impliceert dat U ook snel zo'n site kunt starten en verdienen. De realiteit is dat , eer er betaald gaat worden voor uw site door klanten ( op legale wijze) u een site moet hebben die hele grote bekendheid geniet en veelal veel heeft gekost. Daarbij zijn er voor de adverteerders ook vele ander mogellijkheden om bekendheid voor hun site te verkrijgen. ETI is niet de eerste en zal niet de laatste zijn. Legaal of dubieus , zo makkelijk is dat niet :) Internet een zegen , en ook heel vaak niet.
 7. ;D , en dat was na ruim 20 dagen begrijp ik ? Ik zit nu op 7 dagen , nou het kan nog even. Ja ,nog een papiertje met postzegel kost ze echt weinig . Ik zit lachend achter het toestsenbord. Ik wil zeggen ''wordt vervolgd'' maar wat dan ? groet
 8. Ik zie ik hoef geen ''onderzoek'' te doen naar de namen en incasso bedrijf , bedankt :) Dank voor de moeite en we zullen zien !
 9. De Laatste waarschuwing is binnen ! Een vordering van 2 jaar ad € 765.50 en zal ter incasso worden aangeboden aan Finance International Factoring als niet ( wederom) binnen 7 dagen wordt betaald. Alsdus mr. E. Lagendal . En dan dit : niet of te laat betalen van deze laatste waarschuwing kan de kredietwaardigheid van uw bedrijf in gevaar brengen , doordat het incasso bureau tevens betalingsgedrag van bedrijven registreert en ter beschikking stelt aan derden . Ik heb ze al eerder gemeldt eens werk te gaan zoeken en de wet op de privacy te waarderen ::) Mijn bedrijf zal ook niet zo snel last hebben van een gebrek aan solvabiliteit , bijvoorbeeld ;D later !!! [mod-edit: links naar je eigen bedrijf bij voorkeur in je signature opnemen - link in bericht verwijderd]
 10. Via deze berichten kunnen we mekaar op de hoogte houden , een goede zaak. Er is in dit lijntje ook voldoende info te vinden wat te doen. Nu wachten wie het eerst een rechtszaak aan de broek krijgt ;D . sinterklaas komt zaterdag naar nederland, dat geloof ik wel. En denk eraan : wie eist , die bewijst !
 11. SAF is een stichting en worden dus geacht niet commercieel te zijn , enkel kosten (..) te hebben.. Ik twijfel niet aan hun oprechte bedoelingen maar in de casus ETI lekker afwachten . Gelezen te hebben dat ze ook accoord gaan met slechts de helft van de betalingen zegt , wederom, veel. Ik heb gehoord het is mooi weer 8) op dat mooie eiland nu.
 12. ..ook daar heb je een punt . Zonder (bewijsbare) ingebreke stelling zal de incasso ook niets kunnen beginnen. Weer een reden om met ze te praten in de toekomst :)
 13. ja , het steunpunt AF , zal goede bedoelingen hebben . Ze hebben ook weer lekkere prijzen voor hun diensten ( waar die ook uit bestaan..) ze leven dus indirect van boeven. Het kan een stichting zijn zonder winstoogmerk ( is mij meegedeeld nav. een mail van mij met dezelfde strekking als hier nu ..), salarissen kunnen een dermate niveau hebben opdat er geen winst te melden valt. Maar goed, Eurotradeinfo : niet betalen is de remedie voor deze boeven. Wordt het ze te heet onder de voeten zal de site snel verdwijnen en op naar het volgende project. Ik verheug me al op de genoemde incasso bureau (..) , eigenlijk de rechter . Het foto toestel met nieuwe batterijen en sd kaartje , de media inlichten , jullie en verder ! Helaas, het zal zover niet komen :) Laten we mekaar vooral op de hoogte houden !
 14. OOk ik heb de herinnering van Eurotrade gekregen en wil anderen aanraden niet te betalen . Dat er een rechtszaak komt valt te bezien . Ze zitten in het buitenland en willen zich echt niet kenbaar maken . Wel gebruik maken van angst . Dit hoeft niet : de Algemene Voorwaarden zullen als onredelijk bezwarend worden gekenmerkt en verwijnen op de zwarte lijst. Deze voldoen dus gewoon niet aan de vereisten. De jurisprudentie , internet recht, wijst dit ook uit. Ook wijst alles erop dat er sprake is van misleiding .De factuur voldoet ook niet aan de vereisten . Ze reageren niet op reclames van onze kant , maak daar een eigen administratie van om die reden ! Derhalve , niet betalen om dit soort criminelen de wind uit de zeilen te houden. Incassos moeten een gerechtelijk bevel inhouden . Tot € 5000 kun je simpel zonder advocaat naar de kantonrechter. Onredelijke betalingen maar doen uit angst hoort niet bij het ondernemerschap. Tussentijds kan er media aandacht komen , een zekere vertraging is helemaal in ons voordeel. Laten we mekaar daarom op de hoogte houden hier ! groet , johnny
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept