Jump to content

zamdo

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  partner-site

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  innovatief onderneme
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  dutchcowgirls.nl nat
 1. Ja er komen absoluut tips wat betreft cadeaus. We gaan ook specifiek kijken waar de cards het meeste aan uitgegeven worden. Soort van top 20 moet je hierbij aan denken. We hebben ons er behoorlijk op verkeken want de betaalmodule is ontzettend ingewikkeld. Maar tegelijkertijd ook weer een enorme uitdaging! wat betreft cadeautje voor je grootje! ;) 2005 is soortgelijk al eens een campagne geweest http://www.dutchcowboys.nl/online/5721
 2. Leuk dat je zoveel interesse toont in ons zamdo! Prijzen die webshops beschikbaar stellen om de jarige/feestvierder nog eens extra in het zonnetje te zetten en zo meer toevoeging te genereren is iets waar we ons in later stadium mee wilde gaan bezighouden, maar wel bedankt voor die tip. We hebben zojuist contact gehad met een webshop die fruitmanden verkoopt aan mensen in de ziekenboeg. Zo kunnen de werknemers/werkgever hun langdurige zieke werknemer ook steunen. even apart voor kunstdeco.nl en vitaminstore.nl, actieve hlers! kunst inderdaad interessant voor mensen die een nieuwe woning betrekken, leuk cadeau! ;) en even terug te komen op alle zieken; werkgever die 30 euro bon schenkt voor vitaminstore.nl is misschien wat cynisch maar als U mogelijkheden ziet voor een aansluiting bij zamdo dan stuur ik je binnenkort informatie. We hebben dat eventjes stil gezet omdat we nu de betaalmodule als prioriteit nummer 1 stellen. Ook zijn de abbokosten gerelateerd aan deze betaalmodule. Ik stuur jullie einde van deze week een geheel vrijblijvende offerte toe, wordt vervolgd.
 3. Doneren wordt niet anoniem gedaan, mensen zijn toch vrienden van elkaar en geven vaak dezelfde bedragen. Er is wel de mogelijkheid om als mystery guest een bedrag te storten. We zijn nu in overleg om startbedrag 5 euro of 10 euro te laten zijn. 1 euro en 50 cent vinden wij niet rendabel.
 4. Ja en daar zijn we nu druk mee bezig met die betaalmodule; maar geloof mij maar; erg lastig! We hebben nu extern advies. Bedragen per 10 euro maakt het allemaal wat makkelijker blijkt uit dit advies. We zijn daarom nu ook over gegaan op cards vanaf 10 euro. 1 persoon = 10 euro. De organizer ontvangt uiteindelijk de card. Dit lijkt de beste oplossing. Inmiddels houden wij alle webshops op de hoogte van onze ontwikkelingen en werken we naar perfectie!
 5. zamdo wil een einde maken aan vervelende en saaie "met z'n alleen geld in een envelopje doen" Wij spelen in op de trend die alsmaar groeit; het online koopgedrag. snel samen geld inzamelen, gisteren hebben we besloten dat ook met de zamdo card korting kan worden verkegen bij diverse webshops die consumenten zonder deze kaart niet krijgen wat het geheel nog interessanter maakt. Een hele interessante markt voor alle webshops in Nederland. Dat blijkt ook aan de mails van tientallen geinteresseerde webshops. En de Nederlandse consument is ook klaar voor deze nieuwe vorm van
 6. Bedrijven betalen een vast bedrag per half jaar. En niet zoals mijn collega omschreef; %. Ook zijn wij niet onderdeel van verkooptechnische aspecten. De zamdocard is gewoon te gebruiken bij aangesloten webshops! De webshops die inmiddels zijn aangemeld hebben alleen te kennen gegeven mee te willen doen maar hierbij heeft geen van alle nog getekend. We zijn ook dit weekend weer druk bezig hoe we het beste een proces kunnen maken waar inderdaad vrienden en kennissen geld kunnen storten. Tamelijk ingewikkeld proces waar we einde van volgende week mee klaar willen zijn. Inmiddels heb ik van enkele geinteresseerde webshops eigenaren van higherlevel bericht gekregen dat ze zich graag zoiuden willen aansluiten bij zamdo! GOED NIEUWS! Ik zal hierover zsm berichten wat betreft de kosten en mogelijkheden. Kortom; het zamdo concept moet nog verder ontwikkeld worden voordat we echt online kunnen gaan. Altijd zoekende naar perfectie!
 7. ja maar dat concept is onwijs hard beveiligd in Amerika met 2 mannen die komen van het microsoft imperium; daar over zei kvk dat ik aardig in de problemen kon komen. vandaar dat ik tap uit een ander vaatje. met een zamdo card is dat idd anders. We zijn hier de afgelopen druk mee in de weer geweest zeker naar aanleiding van talloze reacties van onder andere higherlevel. www.lolligift.com is dit concept trouwens, wat aardig wat weg heeft van hoe jij het omschrijft. Ze plaatsen alleen een IPOD en dan kunnen vrienden en kennissen geld storten tot de Ipod uiteindelijk kan worden gekocht. Grootste gevaar en minpunt is dat wanneer men niet tot de IPOD komt ze helemaal niks hebben wat betreft cadeau! Wij hebben dat wel :)
 8. Dit kost tijd en geld, zamdo is een makkelijkere manier om samen een cadeau te geven. Iemand is altijd de klos die dan moet gaan zoeken naar een kado.
 9. Het gaat er juist om dat je gezamenlijk snel tot een groot bedrag kan komen, wat het zoeken naar een product/dienst interessanter maakt dan een stapel bonnen. De organizer ontvangt het geld van alle deelnemers waarna hij geld overmaakt naar zamdo en de kaart ontvangt. Dit communiceren gaat via netwerken als hyves. Mijn collega (stagiair) heeft in haar eerdere verhaal verkeerd gemeld dat wij geld ontvangen en dus verkoper zijn Even ter verduidelijking; wij zijn zelf geen webshop en hebben dus niks met btw van doen. Wij plaatsen plaatjes van producten en diensten waarna men hierop klikt ze bij de webshops uitkomen. Wij zijn dus heel duidelijk de aangevers. Alle deelnemende webshops betalen een maandelijks vast bedrag aan zamdo. En wij gaan niet uit van een fiasco maar hebben duidelijk vermeldt dat als het niet loopt iedereen zijn bon kan inruilen tegen geld. Maar daarom willen we ook 750 shops hebben om geen fiasco te worden.
 10. Dank je! Jij met jouw concept, jouw website ziet er goed uit, duidelijk en transparant geheel. wij hebben soortgelijke layout. Als die online gaat dan stel ik jullie uiteraard jullie de mogelijkheid om te reageren. Maar komen hier pas na werktijd mensen online om op ons concept te reageren? ;D Harde werkers die HLers dus.
 11. De Card wordt natuurlijk gezamenlijk tijdens zijn of haar verjaardag/trouwerij uitgereikt door de groep familie of vrienden uitgereikt . Tenzij anders wordt die via de post feestelijk verstuurd. Wat ik nog vergeten ben te melden is dat mensen elkaar uitnodigen via hyves en zo dus een pool maken. Lange tijd heb ik mij willen richten op een niche zoals stedentrips maar de interesse van webshops was dermate groot dat ik mij op meerdere takken heb gericht Zo juist wel een enorm yes moment omdat Sunwebvakanties zijn Ja-woord heeft gegeven om mee deel te nemen in zamdo (stedentrips).
 12. Omschrijving van je concept: Simpel gezegd; met zijn allen kan je een mooier kado geven dan ieder voor zich en had ze het nou wel of had ze het nou niet en wat wil ze nou eigenlijk! Zo is zamdo ontstaan. zamdo is een concept dat al handen en voeten heeft maar nog een lekker kontje en lange benen moet krijgen wil het in de praktijk slagen. Dit concept biedt de mogelijkheid om gezamenlijk een jarige of whatelse een cadeau te kunnen geven. De zamdo-card (van 50 tot 1000 euro) is een kaart die je middels een unieke code bij een ruim arsenaal van webshops kan verzilveren. De collectie van alle webshops staat echter op onze eigen site geplaatst. Hier kan de "gelukkige" dus zijn of haar keuze maken. Waarna wij middels een mail/factuur bij de webshop een sein geven dat er wat besteld is. Deze webshop zorgt verder voor de afhandeling/productie waarna wij afgesproken X% van de productprijs storten naar desbetreffende webshop. Het totale bedrag is dus logischerwijs eerder door vrienden/kennissen/familie gestort naar zamdo. afgesproken Y% van de productprijs blijft dus als winst over voor zamdo. Wij hanteren deze manier van betaling/goederenstroom om inzicht te houden in de processen. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Momenteel heeft zamdo ruim 250 aangesloten webshops in Nederland. Nog niet genoeg om met zamdo online te gaan omdat de doelstelling ligt op het dubbel aantal webshops. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Het sociale aspect van online shopping wordt steeds belangrijker. Veel sites van productaanbieders en –vergelijkers komen nog niet verder dan product reviews mogelijk maken. Enkelen zoals Wehkamp en Neckermann bieden bezoekers al de mogelijkheid om samen met vrienden en bekenden online te shoppen. Social shopping is nog volop in ontwikkeling en wij willen de eerste slag slaan in deze ontwikkeling. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Dit is dus ook direct waarom wij anders zijn dan andere bestaande concepten. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Scherpe kritieken! Alvast bedankt Team van Zamdo
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept