Omschrijving van je concept:
dinnerlate is een website waar mensen nog even een goed hapje kunnen eten voor een voordelige prijs.
Restaurants gooien wekelijks voor grote hoeveelheden weg aan eten wat niet meer goed is om te bewaren in the freezers.
Hoe werkt dinnerlate? Als horeceaondernemers merken dat bepaalde producten de einde van de avond niet halen kunnen zij op dinnerlate een menu samenstellen met daarachter een voordelige prijs. Achter deze prijs staat de button reserveren per tel. Restaurants zijn verder te selecteren per stad/regio.
Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor:
Een maandje geleden zat ik met de crazy dinnerpartyking Boris V.H.V zanten te eten bij hem thuis in Amsterdam toen dit issue werd besproken. Ik en een vriend hebben direct de dag erna werk van gemaakt en 24/7 ons bus.plan uitgewerkt.
Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen:
We willen mensen die toch steeds langer doorborrelen de mogelijkheid geven via Iphone/other tools snel even ergens wat te reserveren voor een interessante prijs
Hoe is dit anders dan bestaande concepten:
Tijdens onderzoek is gebleken dat dit concept nog niet bestaat.
Wat voor feedback hoop je te krijgen:
Wat het beste verdienmodel zou zijn binnen dinnerlate? pay by placing menus of pay by month and be free in placing menus?
Was getekend;
Sjoerd Reijnders