Jump to content

JohnvBeek

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Bedankt goede criteria! ! ! ik kwam zelf deze zojuist tegen: http://www.zibb.nl/10217335/Starters/Starters-artikel/Op-jacht-naar-een-accountant.htm
 2. bedankt voor je aanbod René, inderdaad ben ik op zoek naar een orgineel kvk plan, is ie niet gewoon nog ergens te downloaden, wat is de orginele naam van het bestand? wat zijn naast de kvk en rabobank veel gebruikte standaard ondernemersplannen?
 3. Waar kan ik als startende freelancer in de dienstverlening een neutraal blanco invul ondernemersplan downloaden of kopen? Ik zie diverse online wizzards waar bij je direct met alle gegevens in een financierings of verzekerings fuik word geleid. Voor heen kon je een ondernemersplan bij de kvk halen momenteel niet meer, op de site van de kvk staat/stond het volgende: Door een gerechtelijke uitspraak mag de KvK het ondernemingsplan niet meer aanbieden. De Rabobank heeft op de website de Rabo StartProof, maar dit is een klein 5 minuten ondernemersplan, volgens mij is dit geen uitgebreid ondernemersplan.
 4. inderdaad gaat het om een IRO traject op blik op werk heb ik Lift Off en Startwijs gevonden, hoog gewaardeerd met een cijfer, of dat een betrouwbare indicatie is weet ik niet.
 5. bedankt! inderdaad is mond-tot-mond aanbevelingen uit eigen netwerk het beste, begrijp dat er nog geen goede vergelijkingssite is.
 6. ik ga mijn diensten op lokatie uitvoeren, ik zie niet de meerwaarde om mijn prive adres in het handelregister openbaar te maken daarnaast niet onbelangrijk wil ik niet dat klanten voor ieder wisse wasje op de stoep van m'n prive adres staan. ik heb begrepen dat er heel veel freelancers zijn die dit openbare register ook als een probleem zien. het is mij bekend dat er kritiek geuit is of er uiteindelijk iets aan gedaan gaat worden is een tweede, ik heb de indruk dat er grote comerciele belangen zijn bij het kvk en wederpartijen gegevens worden ook door verkocht, er bestaat sinds kort wel iets van een opt out waar bij je kunt aangeven dat je gegevens niet doorverkocht mogen worden, dit staat trouwens los staat los van bovenstaande vraag. waarom kan er niet gewoon simpel een id protect op gezet worden net zoals met een webhostings provider? o ja nog een voorbeeld een eigenaar van een auto kenteken kun je toch ook niet zomaar raadplegen, dat kan pas met tussenkomst van het rdw en als ik het goed heb krijgt degene waar van het kenteken is opgevraagd is een bericht wie het heeft opgevraagd.
 7. Ik ben als freelancer op zoek naar goede boekhouder, is er een handige website waar je in een oogopslag boekhouders en/of accountants kunt vinden op product, prijs, lokatie, evt een rating, online/offline software, klantervaringen etc ? ? ? Zo ja waar kan ik deze kunnen vinden, technisch gezien is dit mogelijk. Er zijn talloze voorbeelden te noemen in diverse sectoren, kieskeurig.nl, boekhoudpakket.in-research.info, makelaarstarieven.com, degoedkoopstenotaris.nl, taxatietarieven.com Belangrijkste vergelijkings sites worden zelfs vergeleken op snakewool.nl/ Of zijn producten financiele dienstverlening bewust ingewikkeld schimmig en ondoorzichtig? Gezien de huidige ervaringen met de kredietcrisis en randverschijnsellen lijkt het mij dat er een grote behoefte voor is. Verder lijkt het mij wel wat als er een soort van online veiling komt voor de financiele dienstverlening net zoals werkspot.nl Het is toch een vrije markt, of niet soms?
 8. Bedankt voor de input! Bij het uwvee ben ik nog niet geweest, voor ik er heen stap zou ik graag weten waar ik sta en naar toe ga. Tot op heden ongeveer een half jaar aan ww rechten opgebouwd Een ondernemerplan heb ik al ten dele ingevult, deze ga ik nog afmaken, dat is essentieel met overtuigen. Waar ik specifiek hulp nodig bij heb ga ik ook nog op papier zetten. Ik wil er inderdaad zelf een uit kiezen in de vorm van een IRO traject, dan heb ik enige zelfsturing, Wat ik wil voorkomen is dat ik in zo,n traject word gestopt zoals projecteigenwerk. Op de website blik op werk kun je "officiele beoordelingen" zien van reintegratie bedrijven. Welk buro gespecialiseerd is in startende ondernemers, kwalitatief goed, en iro trajecten aanbiedt weet ik nog niet, heeft iemand sugesties?
 9. Ik wil mijn bedrijfje gaan inschrijven bij de KVK, ik ga op freelance basis werken in de dienstverlening. Hoe kan ik voorkomen dat mijn prive adres gegevens worden opgenomen in het KVK register? ? Een optie wat ik mij zou kunnen voorstellen is mijn bedrijfje inschrijven op een adres van kantoor ruimte wat je tijdelijk voor een paar uur kunt huren. Als voorbeeld hoe het bijv wel zou kunnen: Met een .com of .net domeinnaam aanvraag is het mogelijk om een id protect te nemen zodat je niet prive gegevens in de publieke whois database zichtbaar zijn maar de naam van de hostings provider, indien er iets belangrijks is kunnen ze voor prive gegevens contact opnemen met mijn hostings provider. Waarom kan dat met de kvk niet? Edit Admin: Titel aangepast.
 10. hallo mensen ik ben nieuw op het forum Binnenkort beland ik waarschijnlijk in de ww of bijstand omdat m'n contract voor bepaalde tijd niet verlengt word voor een vierde keer. nu is mijn vraag ik wil voor mijzelf beginnen en heb al voor ong 60 % al op poten gezet, ik wil als freelancer in de dienstverlening werken, geen financiering nodig. Kan ik via het UWV, DWI of CWI in aanmerking komen voor een gesubsidieerd individueel reintegratie traject die mij individueel verder begeleid naar ondernemerschap? zo ja wat is een goed buro, ik woon zelf in Amsterdam? De grootste hofleveranciers die ondernemers op de vrije markt aflevert zijn projecteigenwerk, Stew, STOA en het Ondernemershuis, maar doen volgens mij alleen groepstrajecten of een combinatie groeps/individueel ik wil absoluut niet in een schools groepstraject, en duurt mij te lang, ben van het type autodidact, ik heb individueel maatwerk nodig voor dingen waar ik tegen aan loop. Bij voorbaat mijn dank!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept