Jump to content

sanna

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Female
 • First name
  sanna
 • Last name
  smid
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  expert advies
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  geen
 1. Najaar red ik al niet meer, kerst misschien ook niet. Maar dat geeft niet, er komen wel weer voorjaarsmarkten en moederdag enzo. De tip, om rond te kijken op braderieën en markten is een goeie. Ik vind dat ik het aan mezelf en 'Xantje' verplicht ben om dat eerst te doen, voordat ik überhaupt begin. Het liefst wil je natuurlijk gelijk beginnen, maar dan snij ik misschien mezelf in de vingers. Dus, bedankt voor alle tips en het meedenken.
 2. Bedankt voor de tips Ultimate en Leon. Leon ik ga in het Noordoosten van het land staan. Ik ben nu al weer een poosje bezig met prijzen en zo, maar het valt me nog niet mee. Want ik vind het meeste toch nog best wel duur. En ik moet lang rijden om naar een groothandel te gaan om te kijken. Er zitten er een aantal onder zwolle, die zou ik in 1 dag kunnen doen, dan heb je nog TON in duitsland en een andere, ook in een dag te doen. Maar ik heb een beperkt budget en als ik al begin met stad en land af te reizen, nog voordat ik begonnen ben....... Ik zoek toch nog een paar goede groothandel tips!!!!
 3. Hai Gerd jan Nee ik nog niet, mijn zus wel, ook met woondecoraties. Maar aan de andere kant v.h. land, en zij maakt idd unieke dingen. Had veel klanten, toch begreep ik van haar dat het niet zóveel opleverde. Maar daar gaat het me in 1e instantie niet om, want ik vind het leuk. Maar ik wil natuurlijk geen verlies lijden, dan stop ik ermee. Zij zat ook met haar neus op Aalsmeer, kon bij al die groothandels langs.
 4. Ja inderdaad, gewoon even onderop kijken naar het stickertje. Ik ga de komende week maar mijn rondje bloemenwinkels enzo maken, en dan onderop kijken (alles omdraaien haha, ze zullen wel denken). Intratuin heeft ook mooie dingen, die je soms wel voor een paar euro goedkoper ergens anders tegen komt, dus zo duur verkopen als intratuin is niet bij alles nodig. (ze kopen groot in, ja net als Action, maar ze gooien er dan wel een hoop bovenop hoor) Daar ook maar s heen en de boel omdraaien.
 5. Heb je gemaild Gerd jan. Ik vind sommige groothandels niet goedkoop hoor. Sommigen hebben vazen van 100 euro. Ik zie me daarmee al staan op de markt. Waar zou Action zijn spullen vandaan halen, weet iemand dat? (Action heeft héle leuke spullen)
 6. Bedankt, ik ga kijken! Moet nog even uitzoeken hoe ik een pm moet openen hier.....
 7. Groothandel Tico, die producten zien er top uit! (die andere wat minder)
 8. Hai! Oh bedankt voor de tips, ook w.b. die groothandels. De groothandels die ik verder nog gevonden heb: pot&mand pot&vaas TON Decostar Decoratiehandel HJ Decoinstijl Mandendeco Victory Clayre en Eef Den Hartog Keramie Hebben allen de decoraties die me aanspreken. Ben vandaag ingeschreven, heb ze allemaal benaderd. Ik kan alleen de prijzen zien bij Den Hartog en Deco in Stijl, die laatste vond ik nogal duur! Ja ik zou graag ingelicht willen worden over die marktorganisators!! Wij hebben hier Vitalis en TG Promotions. Mijn naam is Xantje Woondecoraties. Leuk hè!! Bedankt voor de tips!
 9. Om de vraag aan het begin van het topic te beantwoorden: ik ga op de markt staan! Ik wil op de markt gaan staan met leuke woonaccessoires, en heb er zin in !! Je bent niet beperkt tot de wekelijkse markt hoor, er zijn nog meer soorten markten. Je hebt natuurlijk de vlomarkten en braderieën, maar daar ga ik niet staan. Dan heb je de 'fairs' en jaarmarkten, en de thema markten zoals kerstmarkt, najaarsmarkt, voorjaarsmarkt. Ik zal er een webshop bij hebben, maar heb daar dan niet mijn ogen op gericht. Het voordeel van staan op markten is: bekendheid geven aan je webshop, je kan makkelijk een kaartje uitdelen met je webadres erop. Ik denk dat je het vooral van de markt moet hebben. Bovendien is het gezellig! Je maakt nog eens wat mee dan. Veel leuker toch, dan een webshop, heb je tenminste contact met klanten. Maargoed, ik ben aan het uitzoeken welke markten het meest geschikt zijn voor woonaccessoires, en dat lijkt makkelijk, maar ik kom er nog niet helemaal uit. Het is een wirwar op Internet en idemdito met groothandels!! Heeft iemand misschien (hopelijk) nog tips?? (of staat mijn vraag dan op de verkeerde plek)
 10. Bedankt allen, voor de reacties. Bas, wat sympathiek van jou dat ik wanneer ik een voorraadje heb, dat in je winkel getest mag worden. Dat vind ik echt tof. :) Waarom geen winkel? Wel dat vind ik nu net iets teveel risico. Ik woon in een niet al te grote plaats in het Noorden, winkelhuur is hier wel enorm duur, en ik durf dat gewoon niet aan. Zo'n ondernemer ben ik nu ook weer niet, maar zoals met die cosmetica op natuurlijke basis, daar ben ik gewoon enthousiast over. De producten die mij zelf het meeste aanspreken, waarvan ik dan uit ervaring kan spreken, daar wil ik het bij houden. Nu weet ik wel wat over internetmarketing, en een website opzetten, dus dat is dan meer mijn ding. Een ondernemingsplan is natuurlijk altijd een goede tip! ( maar...poeh.... :-\) Sowieso om punten op een rij te hebben. Nou thanx, fijn dat er een site als deze is! :) Hartelijke groetjes
 11. Bedankt voor de reacties! Bij nader inzien, inderdaad, ga ik me niet wagen aan cosmetica uit Amerika omdat er hier andere eisen aan gesteld worden. Als je hier al geen ervaring en verstand van hebt, zoals ik, lijkt me dat niet verstandig. En Nederland biedt ook interessante producten, de Ambachtelijke is ook een goede tip, daar heb ik inderdaad informatie van. Dusse..heel fijn dat jullie gereageerd hebben op mijn vragen. Wat ik bedoel met 'op natuurlijke basis' is zo puur natuur mogelijk! Tja, een eigen label lijkt me dan wel iets. Omdat ik in natuur op de huid zelf geloof, geloof ik dat ik het ook aan de man kan brengen. Ben wel enthousiast. Merken spreken me niet zo aan, nee dat hoeft niet persé. Mijn intentie is niet een hele lijn, maar een paar producten waarvan ik zelf denk: zooo, dat is goed! Maargoed ik heb hier geen ervaring mee! Dus stel ik misschien een paar domme vragen: Zou het mogelijk zijn, om een klein voorraadje te laten maken met eigen label? Om zo te peilen hoe de animo is? En hoe pak je dit aan met de producent? Gewoon bellen en vragen? ??? Hoop nog wat tips te ontvangen!
 12. Hallo allemaal, Ik heb een tweetal vragen: 1. Er is een bedrijf in Amerika die cosmetica heeft die ik echt interessant vind. Zij maken die cosmetica zelf. Ik zou hier best wat van in Nederland willen verkopen, via een website. En wil daar dan graag een eigen etiket op plakken. Maar dit kan vast zomaar niet! :-\ Hoe kan ik dit het beste aanpakken ? 2. Waar kan je in Nederland cosmetica op natuurlijke basis inkopen? Alle tips zijn welkom!! Alvast hartelijk bedankt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept