Jump to content

adv

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Inmiddels een reactie, die echter niet helemaal aan het profiel voldoet, want zelf geen ervaringsdeskundige. Dus reacties blijven welkom.
 2. Dank Nedzhibe. Het gaat mij inderdaad om praktijkvoorbeelden van zzp'ers die last hebben van het huidige 'vacuüm' in de regelgeving. Jullie kunnen me direct mailen als je wilt meewerken.
 3. Gezocht voor artikel in serieuze krant: zzp'ers die na afschaffing VAR en mislukken DBA onduidelijkheid ervaren over hun fiscale status als ondernemer dan wel opdrachten mislopen/kwijtraken doordat opdrachtgevers ze niet meer inschakelen, of alleen nog via intermediaire partij. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.
 4. Voor een artikel in een serieuze krant zoek ik (IB-)ondernemers die met pensioen willen/gaan en die er achter komen dat door de lage rentestand hun opgebouwde (lijfrente)kapitaal - zelfs al is dat veel - ontoereikend is voor een goed pensioen. Wie heeft daar last van en welke oplossing kies je? Je kunt reageren op het forum of door mij direct een bericht te sturen. Vast bedankt.
 5. Journalist zoekt voor serieus artikel in landelijke krant: ondernemer die recent voor keuze stond tussen eenmanszaak en BV en heeft gekozen voor (flex-)BV. En/of ondernemer die in het verleden voor een eenmanszaak koos en alsnog een BV wil oprichten/heeft opgericht.
 6. Klinkt heel bruikbaar Hans, ik neem even contact op via de mail.
 7. Het staat iedereen vrij om al dan niet te reageren op deze oproep. Als jullie vinden dat er iets tegenover moet staan, anders dan naamsvermelding, moet ik jullie helaas teleurstellen. Op die manier wordt het onmogelijk objectieve artikelen te schrijven. Overigens heb ik al enkele ondernemers gevonden die willen meewerken. Dank Joost, voor de verdediging van de vrije nieuwsgaring.
 8. Voor een artikel in een landelijke krant zoek ik ZZP'ers die willen vertellen over hoe ze hun pensioen regelen. Of juist niet. Ik ben op zoek naar IB-ondernemers, dus geen DGA's (met BV). En bij voorkeur ondernemers die al wat langer bezig zijn. Ik ben benieuwd of je iets regelt binnen de fiscale mogelijkheden (FOR, jaarruimte), en zo ja hoeveel, vertrouwt op verkoop van de zaak, privé spaart, of eigenlijk helemaal niet zo gelooft in pensioenopbouw. Ik beantwoord alle serieuze reacties. Vast bedankt.
 9. Voor een artikel in een serieus dagblad zoek ik ondernemers die hun BV hebben omgezet naar een eenmanszaak (of dat overwegen). Ik ben benieuwd naar hun beweegredenen en ervaringen.
 10. Beste HL'ers, Dank voor jullie reacties. Ik heb inmiddels voldoende mensen gevonden. Adv
 11. Bij voorkeur iemand die álles zelf doet, zonder dat het zijn vak is, dus geen administratiekantoor of belastingadviseur. Maar in ieder geval inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. Adv
 12. In ieder geval de jaarlijkse aangifte...
 13. Voor een serieus krantenartikel zoek ik een ondernemer die zijn aangifte zelf verzorgt. Omdat hij/zij het leuk vindt om te doen, of vanwege slechte ervaringen met adviseurs. Stuur me een mailtje als je wilt meewerken.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept