Jump to content

Hans D

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • First name
  Hans
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Den Haag
 1. Je kunt toch gewoon de post door tnt laten doorsturen naar je werkadres?
 2. Dank je wel, ik heb er net 1tje uitgedeeld, maar je bent het met me een dat opo dit plaatje ze niet staan, dit was een plaatje dat jij stuurde. https://www.higherlevel.nl/forum/attachments/Schermafbeelding_2010-01-16_om_16.58.54.jpg
 3. Reuzen en kneuzen kun je alleen uitdelen als je ingelogd bent en natuurlijk niet aan jezelf. Ben je ingelogd dan ziet een ander bij jouw naam het volgende; Wil je iemand een reus geven, dan klik je dus op het woord reus en dan verschijnt er vervolgens een invulveld met bevestigingsknop. Ik kan ze inderdaad nu wel zien, zal wel te maken hebben met het aantal berichten of aan deze pc.
 4. IS het niet wijs om als organisatie jje aan te sluiten bij de ANWB? Dit is een grote organisatie welke ook aardig voeten in de aarde kunnen krijgen,
 5. Volgens mij heeft dat ermee te maken dat jij nog geen "echte" berichten (anders dan in Higherlevel.nl en offtopic) geschreven hebt. Maar zie ze in het plaatje van Merkava ook niet staan of ben ik gewoon kippig. edit: Ik kan ze zien alleen niet op het plaatje dat Merkava doorstuurde. Laat maar zitten zal wel aan deze pc liggen.
 6. dank je wel de groene en rode knoppen had ik inderdaad gevonden alleen niet hoe je ze moet uitdelen.
 7. Het is niet zo'n geheim, mijn directe omgeving weet het wel al. Het moet gewoon niet openbaar gemaakt worden. Maar misschien moet ik mijn naam iets subtieler doen. Dank je wel. edit: aangepast, alleen de quotes kanik niet aanpassen, maar verwacht niet dat mensen actief gaan zoeken.
 8. Ik zie die groene en rode knopen helemaal nergens staan. edit : oeps moet toch beter kijken, ik heb ze gevonden, alleen nog niet hoe ik ze moet geven.
 9. Hallo, Mijn naam is Hans en ik ben 26 jaar. Op dit moment ben ik nog geen ondernemer, maar ik wil in de toekomst partner worden bij het bedrijf waar ik nu werk. Mijn werkgever weet hiervan, maar we hebben besloten dit nog niet openbaar te maken, aangezien alles nog niet 100% zeker is. En we geen spookverhalen willen hebben. Ik hoop hier meer informatie te vinden over ondernemersvormen en de haken en ogen van het ondernemen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept