Jump to content

lacroix

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Idd; als ik het goed lees omschrijft ze dat ook op die manier. Bol.com stuurt natuurlijk soms een extra folder mee tijdens de levering van een boek maar dat is altijd van Bol.com zelf. Sara bedoelt gewoon dat diverse partijen bijvoorbeeld samen een catalogi maken wat ervoor zorgt dat Garmin geen verzendkosten betaald en na ik gok zelfs nog een bepaalde winst hieruit haalt. Voor zover ik weet is alleen wehkamp en bol.com die hiermee actief bezig zijn. Alles wat ik ooit bestelde bij online winkels daar zat nooit een folder bij. Daarom vind ik het idee gewoon heel erg fris en fruitig goed!
 2. Ja de tweets van BN'ers zijn vaak een stuk inspirerender dan je eigen vrienden vind ik. Maar het is wel een verfrissend idee om al je tweets te bewaren en vervolgens af te drukken in een boek. Al hoewel tweets maar ook berichten van facebook meestal meer dan een jaar mee gaan! :-)
 3. Zou zoiets echte content hebben denk jullie?
 4. Het gehele jaar heb ik tal van leuke twitterberichten van bekende en inspirerende nederlanders gespaard. Berichten die gingen over tal van leuke maar ook erg ontroerende berichten. Paul de Leeuw, Kluun, Nico Dijkshoorn, Halina Reijn om er maar een paar te noemen. Momenteel ben ik aan het kijken wat de mogelijkheden zijn om dit in boekvorm uit te brengen. Qua rechten is dit een enorm grijs gebied en ben benieuwd hoe jullie hierover denken? Momenteel ben ik alweer begonnen met hetzelfde van 2010 maar wil ik hierom heen een website gaan maken waar ik dagelijks leuke, inspirerende berichten bijhoudt van bovenstaande mensen. Ook hier vallen de rechten in een grijs gebied. Wat vinden jullie van dit innovatieve idee?
 5. Maar niet als het om 1.000 gesprekken per dag gaat ;) Ik bedoel de secretaresses binnen de bedrijven die skype gebruiken ;)
 6. Wij plaatsen alleen interessante, aansprekende en inspirerende interviews! Denk aan CNN @ haiti right now, denk aan de DWDD, denk aan de troonrede, denk aan tweedekamerdebatten, denk aan pauw en witteman, andere online dingetjes etc. Dat is ons primaire doelstelling! Skype conference calls; bij nader inzien hebben we daar de secretaresses voor! Met alle respect! ;)
 7. Dénk je dat het zo werkt, of wérkt het zo lacroix? Heb je kennis van hoe dit daadwerkelijk werkt? Zo werkt het ook. Wat ik in een eerder stadium al aan gaf is dat wij het eerste jaar alles zelf fysiek van audio en video tekst maken, monikkenwerk dus maar het eerste jaar is echt kleinschalig lokaal de markt betreden. Binnen dat jaar ontwikkelen we ons door naar de softwaremogelijkheden. Daarbij zijn de softwaremogelijkheden zoals Peter beschreef nog lang niet optimaal!
 8. Is dat inclusief aangeven wie wat gezegd heeft? Kun je de PDF van dat interview uit je startpost linken? We hebben daar geen voorbeeld van maar wie wat zegt lijkt mij geen probleem in deze. Persoon A Persoon B etc.
 9. Onze investments zijn laag omdat we het eerste jaar teksten zelf willen gaan uittikken. Als blijkt dat er meer vraag naar komt willen we overgaan op software investering. Een website, vlugge vingers, een goed netwerk and creative marketing are the basics. Laten we niet te hard van stapel lopen, ons plan is over 2 weken af. ;) Tot op heden zin we enkele positieve reacties wat ons al buitengewoon goed doet! het is een innovatief nieuw idee en nog geen uitgewerkt plan ;)
 10. Ja dat hebben we deels gedaan maar nog lang niet volledig. Maar het onderzoek tot op heden daaruit blijkt dat er geen bedrijven bestaan die tekstuele waarde aanbieden voor een lage prijs. Daar tegenover staat dat veel bedrijven, journalisten en studenten buitengewoon positief tegenover ons idee staan. Maar je moet hierbij denken aan 1 algemene vraag en dus geen uitgebreid onderzoek (enquete is bijna af dus het komt eraan). @ Redgeo; de mogelijkheden zijn inderdaad eindeloos! Maar een conference call kunnen we inderdaad audio ontvangen waarna wij het pdf maken. Een extra dienst dus inderdaad.
 11. Interessante laatste zin die je daar plaatst Peter. Heb je toevallig wat meer informatie over dat transciption software bedrijf? Hartelijk dank. Geef je het overigens een kans? Nogal wat legends hier en dus kennis
 12. Met raw bedoelen we inderdaad helder als glas en dus niks geschaafd. Weinig mensen hebben vaak geen zin of tijd om over te gaan tot audio opname maar thank god we have youtube! Maar users met een programma dat iets kan omzetten naar een tekstbestand is one in a million.
 13. Mijn naam is Charlotte la Croix (vorig jaar afgestudeerd voor de studie communicatiewetenschappen). De titel van mijn afstudeerscriptie was toen; de toekomst van de tekstuele waarde. Nu een jaar later staat mijn afstudeerscriptie weer in het middelpunt van de belangstelling. Toen mijn vriendin dit enige tijd geleden door las kwam ze tot de conclusie dat tekstuele waarde steeds meer weg drijft van de alsmaar groeiende audio en visuele waarde. (je meent het lauren ;-)) Vanuit dit issue zijn we over gegaan tot de ontwikkeling van een businessplan. Wij willen de audio en visuele waarde zoals interessante interviews en programma's (radio en tv) omzetten naar tekstuele waarde die vervolgens door bedrijven, journalisten maar ook studenten te downloaden en te gebruiken zijn. Voorbeeld van een goede vriend van ons; Dit interview hebben wij dus pdf gemaakt. Uiteraard zijn de mogelijkheden hierin eindeloos. We plaatsen deze tekstuele waarde op een website waarna men dit tegen een lage prijs kan downloaden. Snel en makkelijk je inspirerende tekstuele waarde! Het zal nog wel even duren (2 weken, afstudeerscriptie is een zegen!) voordat wij ons businessplan hier echt uitgebreid zullen beschrijven maar we vinden het belangrijk om hier al wat kritieken en tips te ontvangen. Wij zien hier een interessante open markt maar we zijn benieuwd in hoeverre jullie hier tegen aan kijken? Charlotte en Lauren Ashley PS: we hebben het plan nog niet af en kunnen op dit moment niet op alle vragen antwoorden geven wat betreft het forumonderdeel; wat vinden jullie van ons idee? Dit komt over 2 weken dus. [mod-edit: videos zijn te embedden :) ]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept