Jump to content

Motivator

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Nachtwachtlaan 374, Amsterdam, 1058EN, Netherlands
 • First name
  Guiseppe
 • Last name
  Baal
 • Company or organization name
  SIGTRIUM
 • Website address
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Hier wil ik rustig de tijd voor nemen..
 • My opinion about entrepeneurship
  Hier wil ik rustig de tijd voor nemen..
 • My opinion about innovation
  Hier wil ik rustig de tijd voor nemen..
 1. Hi! Je zou websites kunnen contacten met een voorstel voor een banner / link exchange. En handmatig toevoegen aan www.DMOZ.org werkt goed. En natuurlijk andere linkslists als startpagina etc.. Succes!
 2. Ik waardeer wel echt de motivatie hier! Dit is een plek om vaker te bezoeken:) Klopt! Maar je zult me waarschijnlijk wel vinden als je zoekt op: "Guiseppe Cartago" ehm,,.. ik heb de meeste punten die je hebt aangegeven overgenomen in een 10 stappen plan!! Geweldig! ik ben jullie allemaal heel erg dankbaar! Bedankt:):):)
 3. Tja... daar zeg je wat..Ik spreek nu natuurlijk al maar het kan natuurlijk altijd beter. Het lijkt mij geen verkeerd idee om die opleiding op te zoeken! Ook hartstikke bedankt hier kan ik wat mee!
 4. Super! Dit is wel heel interessant wat je nu zegt. Zelf ben ik nu met een brief bezig voor jeugdinstellingen en scholen. Hele goeie dit. Ik ga morgen meteen de goudengids pakken een leer instellingen bellen en kijken of ik een afspraak kan loswrikken om de mogelijkheden te bespreken. Mocht je toevallig een ingang kennen binnen een leer instituut waar eventueel interesse is dan kom ik mezelf graag presenteren!
 5. Waar denk je die toe te kunnen spreken en wat is er dan zo motiverend aan jou persoonlijk dat deze mensen er iets aan hebben? Wat weet je zelf van dromen realiseren? Waar komt de behoefte bij jou vandaan om (deze) mensen te willen helpen ? Waar en hoe en voor wie ik uiteindelijk zal spreken is voor mij nog steeds erg vaag. Hier moet ik echt meer onderzoek naar doen..ik volg nu meer een gevoel wat in mij spreekt er was geen plan of idee aan de grondslag.. Door de situatie waar ik in in ben opgegroeid heb ik mij noodgedwongen tot een ras optimist moeten ontwikkelen die constant de hoop erin moest houden gezien de situatie van mezelf en anderen. Dit heeft mij gemaakt tot wie ik ben en zo heb ik ook mijn bedrijf opgezet. De waarde ben ik hier van gaan inzien kort geleden en dit wil ik nu uitdragen. Er was weinig maar wie zegt dat het niet genoeg is?
 6. Zet google eens open en zoek op "sprekersbureaus", hier vind je voldoende mogelijkheden om je talenten te (laten) benutten. Dit heb ik ook gedaan en je kunt je niet zomaar bij een bureau aanmelden:( Je moet bekend zijn lijkt het wel. Wat ik probeer te vinden nu zijn mensenmet echt problemen die graag naar mij komen luisteren:)
 7. Ik wil jullie allereerst bedanken voor de tips zaten echt leuke bij. Thanx!! Inderdaad MANAGEMENT OPLEIDINGEN! Onderdeel.. meer tips? Ik heb meerdere malen voor zelf bijeengebracht publiek gesproken maar nog nooit op uitnodiging. Website, Twitter en linkedIN heb ik allemaal al opgezet waarin ik mij voornamelijk richt op de onder omschreven doelgroep: Tiwtteren en mijn doelgroep? Dat klinkt wel interessant! hoe hoe?:) Mijn doelgroep: Personen van 15 tot 30 jaar die problemen hebben met motivatie, gebrek hebben aan zelfvertrouwen en een steun in de rug nodig hebben om hun dromen te realiseren. Wat ik uiteindelijk wil is voor een zakelijk publiek staan maar ik heb deze doelgroep nu als eerste doel gesteld. HAHAHAAH Misschien deze zomer eventjes doen dan?
 8. Hi allemaal, Mijn naam is Guiseppe Baal en ik ben de meest onbekende ondernemer op dit forum tot nu toe. Na lange tijden in een isolement te hebben geleefd wil ik nu de boeg omgooien en graag mensen inspireren en motiveren. Het liefst doe ik dit voor grote groepen mensen die graag hun dromen willen realiseren. Ik merk dat het vrij lastig is om zonder goede referenties ergens aan de bak te komen als spreker. Maar dit gaat er toch om of je de mensen werkelijk tot motivatie kunt aanzetten en niet of jij zelf een berg hebt beklommen? Misschien zit ik ernaast maar ik loop ook gewoon een beetje vast hierop. Heeft een van jullie misschien ervaringen, tips of ideeën hoe je dit toch van de grond kunt krijgen?
 9. Hele interessante ontwikkelingen bij Google je zou bijna zelf een wave applicatie gaan ontwikkelen:P Zelf moet ik de applicatie nog zien dus inhoudelijk kan ik er nog niet echt veel over kwijt. Mijn idee is dat Google na een tijdje enorm gaat vervelen omdat je praktisch overal Google ziet straks. Ik denk dat Google een risico neemt de markt nu als een van de eerste open te breken. Maarja, de timing van Google zal wel via de applicatie "Google Times" zijn geregeld. Ik wacht wel even de google wave code af..
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept