Jump to content

makke771

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  -
 1. Dus eigenlijk kan ik dan beter CIF regelen, zodat ik die transportkosten ook ineens vanaf ben? En, krijg je zo'n agent dan automatisch toegewezen om je inkomende container te regelen? En, als ik die goederen thuis wil krijgen, kan ik dan in principe zelf een vrachtwagen huren en deze gaan afhalen, of bestaan hier firmas voor? want ik neem aan dat ze die container niet effe mogen oppicken en terugbrengen omdat hij niet van mij is.
 2. Hoeft niet per se. Is afhankelijk van de afspraken die jij maakt. De afhandeling van een inkomende container wordt verzorgd door een expediteur. Daar zijn er tientallen, zo niet honderden van in de regio Rotterdam. Handelingstarieven worden vastgesteld door de rederij. Inklaring en afgifte laat volgen kan per expediteur verschillen, maar erg veel verschillen doet het niet. De expediteur verzorgt ook het transport als je dat wenst. nog een reactie op je eerste post. Na de inklaring mogen de goederen vrij door de EU worden vertransporteerd en opgeslagen. En over je halletje... ik weet niet of je groot behuisd bent maar een volle twintigvoets container is ongeveer 30 kubieke meter. Alvast bedankt voor je reactie. Over die expediteur van Rotterdam, ben van België dus ik denk dat ik dan een Belgische nodig heb. Maar daar nog over, krijg ik dat aangewezen of moet ik zelf een expediteur zoeken om de goederen vast te krijgen?
 3. Al veel gezocht. Maar de meeste versturen alles standaard FOB toch ? wie regelt dan alles tot mijn deur ? en laad het bedrijf het dan zelf in in die container en zorgt dat hij in China vertrekt ?
 4. Hallo, Ik zou graag wat informatie hebben over pocketbikes importeren uit China. Ik heb nog nooit geimporteerd. Als je een 20 feet container zou importeren, welke kosten zijn het dan allemaal? En hoe gaat dat verzenden over zee precies in z'n werk, moet je zelf zorgen hoe je het thuis krijgt, en zit de huur van de container bij in de verzendprijs? En laad het bedrijf de container zelf en naar de haven of moet je daar ook iemand voor inschakelen. En kan dat gewoon geleverd worden bij een thuisadres, dat ik in principe de pocketbikes hier in de hal kan zetten ? Mvg
 5. Bedankt allemaal. Hij zegt dat het mogelijk is dat ik naar zijn bedrijf kom. Maar ik heb het IP van hem getraceerd (121.205.192.4), en als ik de WHOIS van dit IP ga opzoeken, zie ik dat de e-mail verstuurd is vanaf Putian, het is dus een oplichter. Link: http://ip-whois-lookup.com/lookup.php?ip=121.205.192.4 Nogmaals bedankt voor jullie informatie, ik ga maar eens verder zoeken naar een ander bedrijf die PayPal als betaalmiddel accepteren, dan heb ik nog de kopersbescherming van PayPal zelf.
 6. Hij zegt dat ze 100% origineel van Samsung zijn.
 7. Zoek maar eens op google Samsung R610, weet het niet vanbuiten. Ik dacht 4GB ram, intel processor, 6-cells batterij, 16" HD LED scherm. Geloof je dat echt zelf? Dat kan hoor, het komt wel van China hé.
 8. Zoek maar eens op google Samsung R610, weet het niet vanbuiten. Ik dacht 4GB ram, intel processor, 6-cells batterij, 16" HD LED scherm.
 9. Bedankt, ik ga eens bellen morgen. Ik kan het wel eens proberen, en ik hoef er geen 2 te importeren, 1 kan ook. Als het echt zo is, heb ik er een, als het niet zo is, dan ben ik wel 150 euro kwijt. Ik kan ook altijd eens bellen naar het bedrijf zelf, en even wat uitleg over de laptops vragen, dat doet toch ook al iets denk ik.
 10. Ja, maar ik zie dat het bedrijf Gold Supplier is bij Alibaba, en A&V Checked is, maar ik wil toch zekerheid. Kijk hier: http://ywwanhao.en.alibaba.com/ maar eens.
 11. Hoe bedoel je? Dat ik het moet proberen?
 12. Hallo, Ik wil graag laptops importeren van een Chinees bedrijf. Ik had Yiwu Wanhao Import & Export Co., Ltd (http://ywwanhao.en.alibaba.com) gevonden op alibaba.com. Ik heb gevraagd of ik er 1tje kon kopen om alles te testen. Ze wouden mij de Samsung R610 aanbieden voor 210USD inclusief verzending naar België (met vliegtuig, geen zee). Betalen kan met T/T (bankoverschrijving) en Western Union zeggen ze. Maar ze willen wel eerst het geld, eerst opsturen doen ze niet zeggen ze. Het product is ook 100% origineel van Samsung met 1 jaar internationale garantie zeggen ze. Nu is mijn vraag; is dit te vertrouwen? Stel dat ik het geld naar hun bank overschrijf, en ik ontvang nooit wat. De bank staat ook niet op een bedrijfsnaam, maar onder een personennaam. Dit is de invoice die ze stuurden: http://www.agsnetworks.be/3.22%20Matthias%20invoice-2.pdf Alvast bedankt voor jullie reacties en hulp. Groeten, Matthias
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept