Jump to content

FashionDiva

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.kvk.nl
 1. Meestal moet het in de andere volgorde. Bedankt voor de sugesties! is het trouwens zo dat als een bedrijf uit een andere brache dezelfde naam heeft je die wel kan gebruiken? Wat vinden jullie van Picture magic? (site wordt dan picture-m.com) photo art (creations) (site pa-creations.com) ji-creations.com (ji is afgekort just imagine) of madeby-angel.com (angel is mijn bijnaam) picture artist (picture-artist.com)
 2. heten dat handelsnamen? Dat wist ik niet. Want stel dat ik op die "foto mania" site een uniek product heb ontwikkeld wat ik ook een soort merknaam wil geven. Deze producten zijn toevoegingen van het hoofdproduct en gaat door onszelf ontwikkeld worden en krijgt dus ook een soort eigen (merk)naam enzo. Hoe zit dat dan?
 3. Stel ik wil mijn bedrijf "mijn creaties" gaan noemen en ik schrijf mij op die manier ook in. Maar ik noem mijn webshop bijvoorbeeld "foto mania" (foto bewerkingsite) en dus is de sitenaam dat ook. Daarnaast wil ik unieke zelfgemaakte tassen gaan verkopen en noem die site "city bag" met hier ook een bijbehorende naam. Is dit mogelijk of moet ik mij dan ook bij de kvk laten inschrijven voor "city bag" en "foto mania"? Alvast bedankt voor de hulp.
 4. happy worker zag je berichtje pas toen ik mijn vorige poste. Ben op zoek naar een .com want ga internationaal, en dan leek mij dat wel handig. Ik werk met photoshop en doe eigenlijk alles met een foto wat er gevraagd word. Hinderlijke objecten verwijderen, iemand op de naam zetten, een kind omtoveren tot zeemeermin en ook veel ane geddes stijl met baby's. Kortom, ik laat iemands verbeelding tot leven komen. Kort maar krachtig. ;)
 5. Just Imagine leek mij super bij mijn bedrijf passen maar er is al een bedrijf met een vergelijkbare naam namelijk Just Imagine BV en valt onder de audiovisuele producties en studio's. Dan kan ik mijn bedrijf niet meer zo noemen, toch? Wat ook door mijn hoofd ging is picture it maar dat zal ook wel bezet zijn. wat moeilijk zeg :S
 6. Ben al een tijdje bezig met het nadenken over een nieuwe naam en het stomme is dat ik al heel lang een logo in mijn hoofd heb wat ik dan ook graag wil gaan gebruiken. En dat is een eenvoudig getekende vlinder met een halo (engelkringeltje) Maar het vinden van een passende bedrijfsnaam is een ramp. Alles wat leuk klinkt lijkt al wel bezet. Bedrijf lijkt op www.photo-wonder.com en denk dat het handig is als de bedrijfsnaam alvast laat zien wat voor bedrijf het is. Picture perfect leekt mij toepasselijk maar dat is al bezet. Verder zat ik te denken aan photo dreams of iets in die richt
 7. Freelance.nl is wel een goede plek om eens te beginnen met zoeken denk ik zo. Begrijp wat je bedoelt pjvdmeer, wil soms een beetje te veel maar daarom wil ik het ook niet alleen doen. Zeker voor het mode deel wil ik er iemand bij hebben die alles kan regelen zodat ik alleen maar nieuwe ontwerpen hoef te maken. Dat is de bedoelding althans weet alleen niet waar en hoe je zo iemand kan vinden ..
 8. Wist niet zo goed waar ik deze post neer moest zetten ... Om het goed duidelijk te maken hier uitleg van de situatie. Vraag 1 Ik heb een eigen onderneming in fotobewerking (binnenkort doorstart met andere bedrijfsnaam) Bedrijf is te vergelijken met www.photo-wonder.com om je een indruk te geven van wat ik doe. Normaal wil ik altijd alles zelf doen, en dat gaat ook nog wel naast school, maar volgend jaar ga ik aan de opleiding geneeskunde beginnen en wil natuurlijk wel mijn bedrijf draaiende houden. Heb gelukkig nog tijd zat om te zoeken naar de juiste oplossing. Veel ka
 9. Volgens mij zijn er inderdaad een aantal (fotobedrijven) die al picture perfect gebruiken. Is er iemand met een ander leuk idee? het gaat hier om het bewerken van foto's. dus een standaad foto van een kind omtoveren in bijvoorbeeld een elfje. Maar ook het glamour retoucheren van een foto. Vind het zo lastig :s. Bedrijf is te vergelijken met www.photo-wonder.com Wat hun doen doe ik ook + meer en ook andere stijl. Hoop dat iemand een goed idee heeft
 10. Dat lijkt mij helemaal duidelijk dan, Bedankt iedereen voor het wegnemen van mijn twijfels ;D
 11. Goede adviezen allemaal al zie ik. Volgens mij kom je daar al een heel eind mee. Uit eigen ervaring, als kind bakte ik ook graag koekjes en dit wilde ik zo vaak mogelijk doen. Samen met mijn moeder heb ik toen flyers gemaakt en in het dorp rondgedeeld. Vaak met verjaardagen kwamen mensen bij ons koekjes bestellen en na een tijdje werd ook gevraagd of we een taart konden maken.Weet niet of ze het gewoon aandoenlijk vonden of dat het wat anders was maar was er wel druk mee. Uiteindelijk mee gestopt omdat het te druk werd. Succes in ieder geval!
 12. Goede avond, Ik vroeg mij af wat beter klinkt als het gaat over het bewerken van foto's. Is dat picture perfect of perfect picture? Zit erg te twijfelen. Het gaat hierbij om fotobewerkingen waarbij je moet denken aan het opknappen van foto's tot het omtoveren van een kind in een elfje. Alvast bedankt!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept