Jump to content

Taxi Ondernemer

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  http://www.antwoordv

Company info

 • Location
  NL
 1. Langs geweest bij de autobedrijf, ze gaan de auto binnen 1 week voor hetzelfde prijs terug kopen omdat ze nu geen geld hebben zeggen ze, ze boden mij 1500 euro om de auto te behouden maar dit wilde ik niet. Ben nu weer opzoek naar een andere auto.hopelijk met de juiste kiometerstand ??? of ik NAP moet geloven blijft en open vraag......
 2. heb hm inmiddels gekocht blijkt at ie geen bpm meer heeft :S
 3. Ik neem aan dan marktplaats en NAP dit goede beveiligd hebben, NAP geeft zelf aan dat ze de auto's op marktplaats controleert op NAP Ze hadden denk ik niet verwacht dat ik naar hetzelfde dealer gaan en dat ze deze aan mij gaan vertellen, ze hebben namelijk de hele historie van de auto en wat ik dom van hun vond dat ze de AKP keuringbewijs niet aan mij hadden gegeven maar binnen paar minuten bij RDW heb ik een vervangende gekregen en daar stond de echte kilometerstand van de auto. De dealer was namelijk de eerste eigenaar en de autobedrijf was de 2de en ik ben dus de 3de eigenaar dus er zou niemand kunnen gezeten hebben. Ik heb inmiddels bij NAP geïnformeerd en hopelijk krijg ik morgen antwoord van hun, Ik zal ook wachten om te kijken wat de autobedrijf te zeggen hebben. De auto is inmiddels als taxi geregistreerd en moet dus weer terug gezet worden. En om een andere auto te kopen en weer aanvragen doen ben ik weer 1 maand verder :( De autobedrijf verkoop de meeste auto als export en de koper komt nooit meer achter wat de echte kilometerstand is van de gekochte auto, Als ze slim waren hadden ze de auto niet aan mij moesten verkopen en ze wisten dat ik de auto als taxi wil gebruiken en zal dit achter halen bij het aanvragen van de vervangende APK bewijs.
 4. Ben bij hun langs geweest en liet de papieren zien, Alsof dat ze niks van wisten,kopie gemaakt en zouden morgen mij terug bellen... verder heb ik niet gereageerd omdat ik niet week wat mijn rechten zijn en wat ik kan doen. als ik weet wat ik kan doen en mij morgen bellen dan weet ik hoe ik moet reageren. bvd.
 5. Ik heb een auto bij een autobedrijf via marktplaats gekocht, Op marktplaats stond een NAP naast de kilometerstand(zie voorbeeld) Ik dacht dat ik een auto koop van een autobedrijf en met NAP garantie, zou zeker moeten zijn van de juiste kilometerstand. Aangezien dat op de marktplaats wel de juiste kenteken bij stond. Helaas blijkt daarna dat de kilometerstand 200000 km terug gedraaid is. Weet iemnd wat mijn rechten zijn? en of ik iets kunnen doen? ik heb wel bewijs wat de laatste kilometerstand was bij de vorige eingenaar en ook print van de advertentie met de neppe kilometerstand van e auto bedrijf. kan e NAP iets voor mij doen? Wat dan bij een niuwe APK keuring dit wordt toch gecontroled neem ik aan, Moet de autobedrijf de auto van mij terugkopen? e schae die ik loop door niet te kunnen weren?
 6. bedankt Joost voor je reactie, ik heb de totale bpm en heb uitgerekend op bouwjaar stel dat nog 1000 euro rest bpm heeft, maar hoe moet ik weten of die echt nog heeft, als de auto al taxi geweest na 3 jaar wordt bpm vrij dit kan ik hier niet achterhalen! groet, Taxi
 7. Goedendag, Wie kan mij vertellen hoe ik achter kan komen of een gebruikte auto nog en hoeveel rest BPM heeft? ik wil namelijk aan auto kopen en als taxi gebruiken dan krijg ik de rest bpm terug maar de verkoper weet niet of de auto nog rest bpm heeft omdat de auto voor een onbekende periode als taxi was gebruikt. daarom wil ik zeker weten of de auto nog rest bpm heeft voor dat ik de auto gaan kopen. is er een site waar ik met behulp van kenteken kan zien hoeveel rest bpm nog de auto heeft? ik heb paar sites gevonden waar je alleen kan zien hoeveel bpm heeft maar niet of die nog heeft en of gedeelte nog heeft. alvast bedankt.
 8. Goedendag, ik heb deze in de Personeelsgids gevonden: ALGEMENE BEPALINGEN Nevenfuncties/zelfstandige arbeid Het is de werknemer niet toegestaan werkzaamheden of activiteiten te verrichten tijdens de werktijden, onder wat voor een titel dan ook en al dan niet tegen betaling, anders dan in het kader van het dienstverband. De werknemer mag geen nevenfunctie en/of ambten vervullen onder wat voor een titel dan ook en al dan niet tegen betaling, die in redelijkheid concurrerend geacht worden met de activiteiten van de werkgever of de werkgever direct of indirect schade kunnen berokkenen. Het is de werknemer evenmin toegestaan voor eigen rekening andere werkzaamheden voor derden, al dan niet tegen vergoeding, te verrichten zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de betreffende directe manager. zou dit voldoende zijn om eigen bedrijf te starten zonder problemen met de huidige werkgever! de afspraak staat geplant voor volgende week met de manager. mvg,
 9. ik zal meer informeren over nevenactiviteitenin,op deze tijden willlen de werkgevers iets om snel iemand te ontlaan, om dit te voorkomen zal ik dit bij mijn leidengevende voorleggen.
 10. bedankt voor de reactie, als er geen voordelen hebben dan ga ik toch eenmanszaak kiezen. ik dacht dat de winst in 2 delen zou voordelen hebben, zo en zo partner is ook veraantwoordelijk voor eventuele schulden. nu komt de vraag dat ik ook loon ontvang en er naast wil ik eenmanszaak starten zou dit geen problemen opleveren met mijn houdige werkgever moet hij op de hoogte worden gebracht dat ik naast mijn werk bij hem ook eigen bedrijf heb ? aangezien dat ik in een andere branche werkzaam ben zou dit geen concorentie binding hebben, denk ik. en voor de belasting? een werknemen die zelf ook eigen bedrijf heeft?
 11. Hallo allemaal, ik zocht op internet en kwam ik deze site tegen, en dit is mijn eerste bericht, ik wil een taxibedrijf starten ik heb mijn vakbekwaam en VOG al, omdat mijn vrouw niet werkt ben ik in het idee gekomen om een vof op te richten op deze maneer krijgt zij ook gedeele uit de winst(loon) zij gaat administrative kant doen, dus minder winst betekend voor de ebelasting minder omzet belasting betalen, dit zou een voordeel zijn, ik vraag me af of dit mogelijk is dus zou geen problemen opleveren bij het aanvragen van de vergunning bij IVW en kvk en de belastingdienst? alvast bedankt voor de reactie.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept