Jump to content

polkadotje

Senior
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Female
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ik ben voornemens telkens wat kleinere pakketjes met goederen te importeren vanuit voornamelijk China. Ik heb al heel wat speurwerk verricht maar het blijft mij allemaal een beetje onduidelijk. Nu deze even een check of ik het echt goed heb begrepen... € 0 tot € 22 : Geen BTW en geen douanerechten en geen aangifte €22 tot €150 : Wel BTW en geen douanerechten. wel aangifte met de optie om direct de btw te betalen(en aftrekken als voorbelasting) of in het bezit zijn van een art 23 vergunning(en dan moet je aangeven bij 4b en bij de voorbelasting) > € 150 : Wel BTW en ook douanerechten. ook hier moet je aangifte doen. evt komen er dan naast het BTW verhaal ook invoerrechten bij. DUS: ik bestel voor 100 euro incl. verzending vanuit china, ik betaal dan geen invoerrechten maar wel 21% BTW. Ik moet dus 21 euro afstaan aan de fiscus en deze kan ik dan later weer terugvorderen. Klopt mijn redenering? Of zie ik het helemaal verkeerd?
 2. Dat is waar. Maar een wijze les is dat je niet alleen maar moet vragen, vragen en nog meer vragen… Zeker niet over (bijna) dezelfde onderwerpen. Want dan haken geïnteresseerde vrijwilligers (dat zijn diegene die je vragen beantwoorden!) snel af. En daar heeft dan niemand iets aan op een forum. Ja maar door vragen vragen vragen wordt men wijzer toch!? Iedereen is ooit een keer begonnen...ik zit nog in het begin stadium van alles... Maar heb geloof ik 4 vragen gesteld op het forum over de software, dus vind het allemaal nog wel meevallen.
 3. Ook daar stel ik mijn vragen maar hier komt er meer respons. Maar wat is het probleem, dit forum is er toch om vragen te stellen?
 4. Ik heb enkele demo's bekeken; opencart en prestashop. Ik vond ze beide eigenlijk heel duidelijk. Als ik een shop laat bouwen in een van deze is dan mijn backoffice precie zoals dat in de demo's was of moet dat ook weer worden ontworpen? Voor het toevoegen van tekst of een foto heb ik verder toch geen kennis nodig van html, css etc.? Enkel als ik iets aan het uiterlijk van de shop wil veranderen of aan bepaalde functie's dan heb ik de hulp van een prof nodig...??? Ik kan dit zelf niet.
 5. Ik ben nu inderdaad ook bezig met het opstellen van een lijst met functionaliteiten en heb gewoon met pen en papier mijn site als het ware uitgetekend...voorbeelden gezocht van shops die me aanspreken. Ik zat zelf te denken aan een bedrag zo rond de 1500 euro...maar als het voor minder kan dan graag natuurlijk.
 6. Ja ik begrijp er werkelijk helemaal niets van....ik wil dit dan ook gaan uitbesteden. Waar het mij dan ook om gaat is dat als een template zie die ik mooi vind ik die zou kunnen aanschaffen en door een designer kan laten aanpassen. Mijn redenering hierachter is dat het me veel minder geld kost om een template een beetje te laten aanpassen dan om een geheel eigen iets te laten maken. Zie ik dit goed?
 7. Wanneer je een template koopt voor je shop, gaat het dan vooral om de opbouw, kolommen,plaats van de producten, knoppen etc. dat een vast gegeven is?En kan je dan het uiterlijk, zoals kleuren,lettertype etc. dan alsnog helemaal naar je eigen smaak maken?
 8. Sommige webshops hebben de functionaliteit om een eigen verlanglijstje te maken. Is deze optie nuttig? Levert het extra conversie op? Daar ben ik wel eens nieuwsgierig naar? Twijfel nl. om dit wel of niet te implementeren in mijn shop...
 9. Oke, weer wat geleerd! Blijkt maar weer wat een wizzkid ik ben :P... Dus als je dan je shop hebt laten ontwerpen en je wilt dan een nieuw menu o.i.d.toevoegen dan heb je daar dus kennis van programmeren nodig, of weer hulp van een designer.
 10. Als ik een site laat bouwen in bv. magento, hier een eenvoudig CMS achter zet, is het dan nog steeds nodig om enige kennis te hebben van programmeertaal etc.? Of kan het dan net zo "makkelijk" te beheren zijn als een huurwinkel? Of zie ik dit nu helemaal verkeerd?
 11. Ja, een gehuurde shop bedoel ik inderdaad. Open source wilde ik mij eigenlijk niet aan wagen omdat ik 0,0 kennis heb van programmeren.
 12. Oke, nog een keer proberen: http://modmelon.com/item_285/Party-Bliss-Princess-Pre-Made-Website-Template.htm http://modmelon.com/item_273/Silly-Milly-Funtique-Four-Pre-Made-Website-Template.htm http://modmelon.com/item_231/Mena-LuLu-Cotton-Candy-Boutique-Website-Template.htm
 13. Ik heb een hele duidelijke stijl/look voor ogen voor mijn shop. Mijn vraag is of onderstaande ontwerpen haalbaar zijn met een shop onder licentie? http://modmelon.com/item_285/Party-Blis ... mplate.htm]] http://modmelon.com/item_273/Silly-Mill ... mplate.htm http://modmelon.com/item_231/Mena-LuLu- ... mplate.htm
 14. Bednakt voor de tip Sandra, ik daar even een kijkje nemen.
 15. Ik moet zeggen dat ik de site van blond amsterdam ook erg leuk vind! http://blond-amsterdam.nl
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept