Jump to content

H.Smal

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  partner-site
 • Gender
  Male
 • First name
  Hugo J.
 • Last name
  Smal
 • Skype

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  belastingdienst
  Kvk

Company info

 • Location
  Rotterdam
 1. Misschien heb je wel gelijk maar ik wacht eerst hier de verdere reacties even af.
 2. Branco, je slaat de spijker op de kop . Ik wil inderdaad de redactie gescheiden houden van de commercie. In het verleden heb ik het publieksblad "De Watertuin" uitgegeven. Oplage 40.000 in de losse verkoop. Bij de start ervan kreeg ik te maken met hetzelfde probleem. Uiteindelijk is doordat ik een partner vond redactie en commercie in een bedrijf ondergebracht. Wanneer mijn plan slaagt zal dit ook wel gebeuren. Maar ja, vind eerst maar eens die partner. Ik zal de explotanten van vergelijkbare sites inderdaad gaan benaderen. Bedankt voor je tips.
 3. Iemand in dienst nemen is geen optie. Dan nog moet je als ondernemer bijblijven. Affiliate en adsense geven algemene advertentie terwijl ik liever echt niche grerichte kwaliteit content lever. Zowel redactioneel als commercieel. Ik wil me echt op de redactionele kant richten. Nee, ik zoek echt een commercieel bedrijf dat wil meegroeien en -denken. Affiniteit met Oost Azie en de culturen aldaar zou geweldig zijn.
 4. Beste allemaal, De laatste 8 jaar heb ik besteed aan het opzetten van een op het werelwijde web gebaseerd plan om de culturen van Korea, Japan en China meer en diepgaander bekend te maken. Naast de culturen komen ook de uit die landen overgewaaide hobbies zoals Koi, Bonsai etc. aan bod. Ik heb inmiddels een fanbase van zo'n 60 duizend volgers. Website en Social Media kanalen. Deze zijn allemaal organisch verkregen en dus daadwerkelijk geïnteresseerd in het onderwerp. De website waarom het allemaal draait is www.mantifang.com Ik ben zelf heel enthousiast over het plan maar loop tegen grenzen aan. Ik zelf wil me richten op de redactionele kant van het geheel maar het e.e.a. moet natuurlijk wel gefinancieerd. Daarom ben ik op zoek naar een bedrijf welk de gehele exploitatie van het plan op zich wil nemen. Te denken valt dan onder andere aan verkoop banners, advertenties voor een digitaal magazine, inrichten van een shop etc. Er zijn echt heel veel mogelijkheden. Zo'n bedrijf te vinden is absoluut niet makkelijk. Erger nog... al googelend kom ik alleen uit bij marketing bureaus die me hoger in google willen of DTP bedrijven die eventueel de opmaak wel op zich willen nemen. Daar heb ik dus niet veel aan. Ik zoek een partner die mee wil denken en groeien. Mijn vraag is dus: Wie kent zo'n bedrijf of heeft een tip waarmee ik verder kom. Alvast hartelijk bedankt, Hugo J. Smal
 5. Beste leden, Al heel wat uur gezocht, belastingdienst, kvk, googgle en niet gevonden dus vandaar deze vraag. Ik ga Koreaanse cultuur items importeren en zal dit doen op transshipping basis, (producer levert direct aan klant maar ik factureer). Kan iemand mij vertellen hoeveel ik dan aan invoerrechten moet betalen? Alvast bedankt voor het antwoord, Hugo

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept