Jump to content

Stefan1900

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Astron, Een vriend van mij is fotograaf en heeft aardig wat dingen op zijn naam staan, en heeft ervaring met het fotograferen van modellen. Dat is dus een pluspunt! Hij werkt freelance en is zeer enthousiast om met mij samen te werken betreffende marketingcampagne (als je het zo kunt noemen). Verder denk ik dat het het beste is om een contract op te stellen met voorwaarden plus het portretrecht (rechten van de modellen), etc. Dit laten ondertekenen door alle partijen. Of is dit wel een heel makkelijke opgave, en mis ik iets?
 2. Tja, op 't eerste moment was ik er nogal van "geschrokken" daar het zo ad rem werd gezegd. Ik bleef dan ook gewoon heel vriendelijk, maar ik begrijp dat ik gewoon naar zijn baas heb moeten vragen. Klacht is telefonisch plus schriftelijk gedaan. Ik weet niet wat voor consequenties dit zal hebben, maar denk dat er een "Tea and Biscuits" gesprek zal volgen.
 3. Beste Marco, Op het eerste gesprek met hem merkte hij mijn leeftijd (19) op. Ondanks het feit dat ik geen krediet nodig had, vertelde hij mij dat hij liever geen "studenten die een hoop moeten leren" op zijn kantoor treft. Ik heb hem hier dan ook direct op aangesproken waarmee hij zei dat hij geen heil ziet in het feit om een zakenrelatie op te bouwen met een student, maar als dat niet anders kan dat dat dan maar "moet", aldus zijn woorden. Ik heb hem toen gevraagd of het misschien geen beter idee is om een andere accountmanager te krijgen waarmee hij antwoordde dat ik dan maar naar een ander kantoor moet gaan ???
 4. Eigenlijk heb ik een heel klein vraagje die ik het liefst beantwoord zie worden door mensen met goede ervaringen met hun bank en met name hun accountmanager. Ik bankier bij de ING en omdat ik in de omgeving van Haarlem woon, heb ik al een accountmanager toegewezen gekregen. Persoonlijk vind ik dat deze meneer te weinig kennis heeft van zijn vak en je kunt hem nauwelijks bereiken, etc. Ik heb dan wel geen krediet, maar toch ben ik op zoek naar een ING kantoor die echt voor de relatie met de klant gaat. Heeft iemand ervaring met een goed aangeschreven kantoor van de ING? Omgeving Amsterdam of Haarlem is een plus! Gr, Stefan
 5. Voor marketing wil ik voor mijn bedrijf zowel mannelijke als vrouwelijke modellen inzetten. Het enige wat ik me hierover afvraag is of je als bedrijf verplicht bent dit via een modellenbureau te doen, en hoe werkt het met betalingen e.d? Ik neem aan dat als je iemand van de straat plukt, dat je hem of haar niet "onder de tafel" kunt betalen? Ons idee was namelijk om gebruik te maken van het sociale netwerk van Hyves. Is dit mogelijk? Iemand ideeën? Op Internet kan ik er niet geheit veel over vinden.
 6. Hee YoungEntrepreneur, Hoewel ik het op eigen kracht op dit moment goed doe, ben ik toch benieuwd bij welke bank jij bankiert. Gr, Stefan
 7. Nils slaat de spijker op z'n kop! ;D Ik heb besloten om slechts op eigen kracht het bedrijf vorm te gaan geven. Ingeschreven op KvK, zakelijke rekening geopend, betaalpas, en gaan met die banaan. Moet zeggen dat het me allemaal toch erg mee viel. Marketing doe ik vooral via Internet als Twitter en Hyves (waar vooral de doelgroep op gericht is), en ik heb al een aantal klanten binnengehaald plus aanvragen voor online brochures. Het gaat dus erg goed!
 8. Bedankt voor de informatie Jeroen! Ik zal dat allemaal eens rustig op mijn gemak doorlezen! Verder heb ik online een kredietaanvraag gedaan via Qredits, dus dat zal ik eerst afwachten.
 9. Ik woon zelf niet in Den Haag, maar heb zojuist online een kredietaanvraag gedaan via Qredits. Dat initiatief was me helemaal ontgaan! Het geld is nodig om al het onderstaande te investeren: - Huur kantoor - Marketingkosten - Inventariskosten Dat zijn de drie grootste kostenposten.
 10. Beste, Als ondernemer in spe heb ik naar mijn mening alles in orde wat betreft de voorbereidingen voor het starten van een eigen onderneming. Een innovatief idee - concept - dat naar mijn idee een zeer reëele kans maakt om te kunnen overleven op de markt. Banken zijn enthousiast, en er zijn meerdere voorstellen gedaan om het te financieren, maar het probleem ligt hem in het feit dat ik geen tot weinig eigen financiële inbreng heb in de onderneming. Het gaat om ongeveer 35.000 euro. Daarom ben ik me meer gaan oriënteren op particuliere investeerders. Let op, ik doe geen oproep voor investeerders, maar wat is de beste manier om de financiering rond te krijgen? Ik ben slechts 20 jaar en dat kan velen nogal "afschrikken" om een krediet te verstrekken. Echter, ik heb zeer veel internationale ervaring en spreek vloeiend vijf talen. Wat is nou de beste manier om iemand - de bank of particuliere investeerder - dusdanig te charmeren van een financieringsvoorstel? Vriendelijke groet, Stefan
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept