Ga naar inhoud

T.jh6542

Junior
 • Aantal berichten

  18
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  ondernemer in spe
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  ^25-30
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  Geef hier svp een aa

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  Kids-Time

Visie op

 • Ik zoek mensen die
  Ik zoek voor mijn bedrijf een compagnon !
  Omdat ik opzoek ben naar een zakenpartner en de inventaris al reeds in bezit heb is dit je kans om in te stappen in een super leuk bedrijf. We gaan verhuizen dus je stapt vanaf het begin in. Het lijkt me leuk om de volgende locatie van mijn bedrijf met iemand op te zetten om zo nog meer mogelijkheden te benutten.
  Heb je interesse dan bespreek ik dit graag met je!
 1. T.jh6542

  Suzan_T

 2. Ik zoek voor mijn bedrijf een compagnon ! Omdat ik opzoek ben naar een zakenpartner en de inventaris al reeds in bezit heb is dit je kans om in te stappen in een super leuk bedrijf. We gaan verhuizen dus je stapt vanaf het begin in. Het lijkt me leuk om de volgende locatie van mijn bedrijf met iemand op te zetten om zo nog meer mogelijkheden te benutten. Heb je interesse dan bespreek ik dit graag met je! zoekwoorden : Speeltuin BSO Brasserie compagnon zakenpartner Brabant ondernemer breda tilburg
 3. bedankt voor de tip maar ik lever een dienst...ik denk dat de leveranciers in dit geval niet zo belangrijk zijn?
 4. tja ik heb geen zin in dat het uit de hand gaat lopen..puur alleen al om het feit dat als ik daar heen ga met een paar personen ik hun ook bedreig. of tja, ze kunnen dat dan in ieder geval zeggen. mocht er dan ooit een zaak van komen dan heb ik hetzelfde gedaan als zij..
 5. Ik heb eerlijk gezegd geen idee....ik heb me nog nooit verdiept in hun bedrijf!
 6. Het is iemand die zo ongeveer het zelfde doet met hun bedrijf als ik met mijn bedrijf doe. ze krijgen het echter niet van de grond en dat is bij mij wel gelukt. het is een kwestie van jaloezie denk ik. het is iemand die ik wel eens heb gesproken maar ik kon hun bedrijfsnaam al niet eens meer herinneren, ik heb het echt op moeten zoeken... ik zie ze eigenlijk niet eens als een concurrent omdat ze helemaal niet in mijn regio werkzaam zijn, mijn regio grenst wel aan die van hen. al zou ik uitbreiden dan zou die regio nog steeds niet de regio zijn waar ik heen zou willen gaan, simpelweg te weinig klanten..bij hen is dat denk ik anders, zij willen wel graag naar deze regio. dat zal dan het probleem wel zijn....maar ja ik ben goed 1,5 jaar bezig met mijn bedrijf. zij zijn al ruim 3 jaar bezig, dan ligt dat het niet werkt toch ook niet aan mij?
 7. Bedankt voor je reactie, maar ik weet nu 100% zeker wie het is!
 8. na een domme zet van de 'zwartmaker' ben ik er nu achter wie dit allemaal op zijn geweten heeft. hoe en wat heb ik beloofd aan de partij die me de gegevens heeft doorgespeeld niet te vermelden dus dat kan ik helaas niet vertellen. belangrijkste is dus, ik weet nu wie het is. nu heb ik nog een aantal keuzes... op het eerste gezicht lijkt aangifte doen de meest logische stap. maar als je hier over verder nadenkt...wat bereik ik daar dan eigenlijk mee? ik wil niet dat mogelijke klanten, als ze aan mijn bedrijf denken gelijk negatieve berichten herrinneren... en het onderzoek heeft waarschijnlijk vrij weinig prioriteit bij justitie... een andere keuze is diegene er zelf mee confronteren, al dan niet met een brief geschreven door een advocaat. misschien is de schrik reactie ( dat ik weet wie het is wel genoeg) een andere optie heb ik ook nog, tijdens hun pesterijen hebben ze er een derde partij bij betrokken. er zijn brieven, die vrij echt leken, naar mij verstuurd alszijnde van die derde partij. deze partij heeft ook aangeboden om hun een brief te sturen waarin ze de zwartmakers uitnodigen voor een gesprek. hier zullen ze waarschijnlijk niet bij op komen dagen maar ook hier gaat het om de 'schrik reactie'. dan staat mijn bedrijf er eigenlijk los van maar zeggen ze dat ze zelf onderzoek gedaan hebben naar de brieven. ( zelf hebben ze ook belastende post ontvangen) ik hoop dat m'n verhaal toch een beetje duidelijk is en jullie me kunnen helpen. het lijkt mij verstandiger om het een beetje 'anoniem' te vertellen aangezien je nooit weet wie er mee leest...
 9. natuurlijk heb ik dat al lang gedaan. maar er is slechts 1 keer een e-mail verstuurd, nu komt het telkens gewoon met de post, met een postzegel dus!
 10. bedankt voor de tips! ik heb alleen helaas geen nummer...
 11. Die samenwerking die vorig jaar speelde is niet doorgegaan. Ik heb er voor gekozen om het op een andere manier te doen. Die persoon is zich, met zijn bedrijf, op een andere markt gaan richten. In dat opzicht denk ik niet dat ik klanten van hem afneem, andersom heb ik dat gevoel namelijk helemaal niet. Ook qua prijs zitten we redelijk op het zelfde niveau dus dat kan het niet zijn. helaas eigenlijk, anders kon ik de dader inderdaad ook wel zonder al dat speur werk opzoeken.... wat betreft die nieuwsbrief, die pagina is beveiligd met een wachtwoord inderdaad en op die pagina waar je het wachtwoord in moet vullen kom je niet 'perongeluk'. Deze staat nergens gelinkt op een andere pagina en is ook niet zichtbaar in de navigatiestructuur. alleen per directe link kwam je er dus op, en dat is ook gelijk het rare eraan. Wat betreft opdrachten, wij richen ons vooral op de particuliere markt....er zijn wel een paar bureau's waar ik regelmatig opdrachten voor doe, omgekeerd net zo. als 1 van hun mijn bedrijf zwart wilde maken zouden ze me vast ook geen opdrachten meer doorgeven, denk ik?
 12. nee,niet op die pagina omdat ik daar toch alleen zelf op in kon loggen
 13. dan doe ik nogsteeds iets fout denk ik...maarja er staat bij mij Country NETHERLANDS (NL) City Unknown Longitude Latitude
 14. ik heb denk ik het IP adres als ik in m'n bezoekersstatistieken kijk en naar het moment waarop de e-mail is verstuurd. maar als ik dan bij whois ga kijken staat er 'ziggo' dusja. ik zal maandag wel eens contact opnemen!
 15. maar als ik een IP adres weet, weet ik dan ook van wie dat IP adres is? Of kun je ook bij de politie aankomen met een IP adres...? excuses als het een domme vraag is maar ik heb er helaas weinig kaas van gegeten....

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké